Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bahar dönemi HS turnuvası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
4 grup halinde ayarladım
7-6-6-6 olacak şekilde

isteyen istediği zaman anlaşıp grubundakiyle maçlarını yapsın
her gruptan en iyi 2 kişi bir üst tura çıkacak

Maçlar BO5 Conquest şeklinde
Yani:
İki oyuncu da 4er tane farklı classtan deck getirip karşı tarafa classlarını söyliyicek.
İki taraf da karşı tarafın birer tane deckini banladıktan sonra maçlar başlar. Kalan 3 classıyla da win alan oyuncu turu kazanır. Yendiğiniz deckle o turda bir daha oynayamazsınız.
Maçın sonucunu maç sonu sayfasından kendiniz bildirin. sıkıntı çıkmaması amacıyla ss alıp saklayabilirsiniz ama sıkıntı olucagını sanmam.

Grup maçları bittikten sonra her grubun en iyi 2 oyuncusu single elimination(yada double emin değilim) formatında yine bo5 conquest olacak şekilde maçlarını yapıcak.

Soru olursa yazarsınız

Mod bunu turnuva bitene kadar stickylerse iyi olur

Sayfanın linki

battlefy.com/geleneksel-paticik-hs-turnuvası/paticik-hs/58f92b78a03579032f747851/info
Mesaj tarihi:

Grup 1

sabonis
axedice
Riverwind
Spyro
SilverHawk
ozcan
sugarfree

Grup 2

mulgear
yavz0r
Fuzznag
Hatatan
tunch
Lethekun

Grup 3

Laurelin
tunca
Dorza
Borlach
SILPH
Ving

Grup 4

Quixef
faery
BonePART
Denoran
Spark
yavuz

Mesaj tarihi:
idler bu sayfada var
ekleyin kendi grubunuzu müsait oldukça oynayın maçları

süre limiti koymak istemiyorum ama 15 mayısa kadar biterse gruplar iyi olur açıkcası

https://battlefy.com/geleneksel-paticik-hs-turnuvas%C4%B1/paticik-hs/58f92b78a03579032f747851/stage/590293a22d89990335d572d6/bracket/?groupName=A
Mesaj tarihi:
Ben de cumartesi akşam oynayabilirim gibi duruyor. Yalnız aklıma sonradan şey geldi, benim hesap çok pleb olduğu için arkadaşın hesapla mı girsem :D
değiştirebilir miyiz öyle giriş hesabını hakem bey?

Saygılar

-Fuzznag
Mesaj tarihi:
bu turnuva icin bo5 fazla degil mi biraz.. herkesin 4 deck cikaracak karti olmayabilir..

maclar oynanmaya baslandi gerci de daha once quixefin turnuvasindaki gibi bo3 yapalim mi macini oynayan oyuncular kabul ederse..
  • Yeni Oluştur...