dana22 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 selam verdi borclu cikti adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Voys said: söylüyorum hemen. tesekkurler feedback için ürün detay sayfası ve listelemeler ziyaretçinin siteyi notlandırdığı alan. bu alanlardaki sorunları düzenleyin bence ilk olarak. ürünlerin organik olarak erişilebilir olması için kullanıcın arama yapacağı kelime öbekleriyle geçmesine özen gösterin. kimse 752 mozik sahan diye aramıyordur atıyorum. "Evren Gr-322 - Granit Teflon Maxi Tava-20 Cm,1,44 Lt" gibi öbekler kullanın hb'nin yaptığı gibi. aramalarda daha bulunur olmanızı sağlar. bi de naçizane tavsiyem ürün feedi hazırlayın XML olarak sonra cimri ve akakceyle anlaşın. erişebilirliğe ihtiyacınız var gibi genel olarak, cimri ve akakce bu tip ürünler için çok güzel erişebilirlik sağlıyor ve maliyeti yüksek olmayacaktır diye düşünüyorum. hem o işe girince piyasadaki fiyatları da daha rahat kontrol edebiliyor olursunuz. en ucuz olursa oradan çok iyi conversion sağlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 YTD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 kapatıyorum siteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 balikci olalim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 karim limited edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 bingildak said: Voys said: söylüyorum hemen. tesekkurler feedback için ürün detay sayfası ve listelemeler ziyaretçinin siteyi notlandırdığı alan. bu alanlardaki sorunları düzenleyin bence ilk olarak. ürünlerin organik olarak erişilebilir olması için kullanıcın arama yapacağı kelime öbekleriyle geçmesine özen gösterin. kimse 752 mozik sahan diye aramıyordur atıyorum. "Evren Gr-322 - Granit Teflon Maxi Tava-20 Cm,1,44 Lt" gibi öbekler kullanın hb'nin yaptığı gibi. aramalarda daha bulunur olmanızı sağlar. bi de naçizane tavsiyem ürün feedi hazırlayın XML olarak sonra cimri ve akakceyle anlaşın. erişebilirliğe ihtiyacınız var gibi genel olarak, cimri ve akakce bu tip ürünler için çok güzel erişebilirlik sağlıyor ve maliyeti yüksek olmayacaktır diye düşünüyorum. hem o işe girince piyasadaki fiyatları da daha rahat kontrol edebiliyor olursunuz. en ucuz olursa oradan çok iyi conversion sağlarsın marka geçiyor da, sağa kaymış baya. evren marka işte. her şeyin kaymış olması ne ama hakkaten yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 ürün adında da yazsın marka diyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar