paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Selam, 'Esh'in bölümden uzaklaştırılmasını isteyenler' diye oylama açacağım yakında :P Sırf morel gömüyor adam :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 senko said: daha cok calis daha zengin ol. çok çalışkan bir insansın, sen zengin oldun mu? orada havalar iyi değilse çok da zorlamayalım biz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Listeye bakarken farkettim, mazda cx 3 fiyat/performans olarak makul duruyor, var mi kullanan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 mazda cx3 çok beğendiğim bi araç ya. tabi performans vs bilmiyorum ama tasarımı güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Performans derken motor performansi demek istemedim aslinda, cok onemli degil o benim icin kagni gibi gitmesin yeter. Donanimlarina ve fiyatlarina bakinca cok donanimli bi arabayi makul fiyata aliyormusuz gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Selam, Geçen sene kredi çekip Outback almadığıma deli pişmanım :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar