paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Selam, 'Esh'in bölümden uzaklaştırılmasını isteyenler' diye oylama açacağım yakında :P Sırf morel gömüyor adam :) Saygılar.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 senko said: daha cok calis daha zengin ol. çok çalışkan bir insansın, sen zengin oldun mu? orada havalar iyi değilse çok da zorlamayalım biz :(
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Listeye bakarken farkettim, mazda cx 3 fiyat/performans olarak makul duruyor, var mi kullanan ?
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 mazda cx3 çok beğendiğim bi araç ya. tabi performans vs bilmiyorum ama tasarımı güzel.
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Performans derken motor performansi demek istemedim aslinda, cok onemli degil o benim icin kagni gibi gitmesin yeter. Donanimlarina ve fiyatlarina bakinca cok donanimli bi arabayi makul fiyata aliyormusuz gibi geldi.
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Selam, Geçen sene kredi çekip Outback almadığıma deli pişmanım :( Saygılar.
Öne çıkan mesajlar