deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Bir konferans için kitapçık hazırlıyorum da, kitapçıkta sayfanın sağında logomuz görünsün istiyoruz. İlk yapmaya çalışan kişi text box döşemiş sayfanın her yerine ama ben şablon olarak kaydedip her sayfada otomatik olarak o logo çıksın istiyorum. 200 sayfaya yakın çünkü döküman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 üst bilgi yada alt bilginin içine resim olarak atabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Oralarda başka şeyler var zaten. Sağda olması lazım illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Özel filigran ekle diyip resim olarak ekleyebilirsin. Tabii önce 21x29.7 (a4 ise) boyutunda bir resim dosyası oluşturman gerkeiyor istediğin özelliklere sahip şekilde. Sonrası kolay zaten. Bastıracağın zaman da filigran direk yazdır diyince çıkmaz. Seçeneklerde bir yerde "filigranı da yazdır" tarzında bir şey var onu seçmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 sayfanın ortasında sağında mı olacak anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 tablo çiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 boş sayfalara önce logo bastır. aynı kağıtları tekrar printera koyup word dosyasını basarken kullan. profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 sen hele bir sekil ciz, neresine istiyorsun kagidin. ona gore arka plana mi resim konulacak, footera mi bakalim da oyle yazalim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 filigranda %0 opacity'ye rağmen silik çıkıyodu yanlış hatırlamıyosam. solid logo istiyosan olmaz o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar