Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GeoGuessr - street view'dan bölge tahmin etmece

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
9660 yaptım :/

map kısmından sadece ünlü mekanlar, tüm dünya, tek ülke falan da seçebiliyorsun. harika yapmışlar siteyi ya bayıldım.
Mesaj tarihi:

tam ağzına vururum

biraz işsiz işiymiş yalnız, bazen middle of nowhere çıkıyor yardır babam yardır bi tane tabela bulacan da bulanık mulanık okumaya çalışacan

fikir (tu)
gameplay (td) sdf

Mesaj tarihi:
bi tane sokakta türk bayrağı buldum
baktım etraf tertemiz ama
dedim almanyadır burası
frankfurt taraflarına bastım
bingo :D

challenge yaparsan link veriyo bu arada, biriniz yapsın da kapışalım :D
Mesaj tarihi:
harita oluşturamıyosun ki, 5 cillop bölge seçtim oluştur dedim pışşşıııık pro'ya geç dedi meh

challenge de göremedim login olduktan sonra

muhtemelen isim aratarak ya da profil linkinden arkadaş olarak eklemek gerekiyor
Mesaj tarihi:
issiz yerler igrenc ya..10 dakika tikliyorsun karsidan bir vosvos ha tamam belki almanyadir 4 defa oldu o ..2 sinde guney afrika cikti ..1 inde peru birinde brezilya..
Mesaj tarihi:
Demin yine ıssız bi yer geldi, baktım arkadan Seat araba geliyo, dedim heralde İspanya'dır bu, sonra baktım baktım dedim orda bu kadar kurak mekan olmaz, gittim bastım Peru'ya, İspanya çıktı sldfjh
Mesaj tarihi:
dana22 said:

issiz yerler igrenc ya..10 dakika tikliyorsun karsidan bir vosvos ha tamam belki almanyadir 4 defa oldu o ..2 sinde guney afrika cikti ..1 inde peru birinde brezilya..

noob musun ya, ileri oka basılı tut
Mesaj tarihi:
aynen ağaçtan falan anlamak gerekiyo :D
kasış tabi
tabela arıyosun genelde zaten, biraz abartmışlar zorluğunu
başşehirlere bakayım dedim hep kapital olmakla ilgisi olmayan ıssız sokak köşelerini gösterdi bu sefer sdf
Mesaj tarihi:
google earth ilk çıktığından beri özellikle okyanuslarda zoom out ve zoom in yaparken benim içim ürperiyor açık bir şekilde. size oluyor mu bu? yükseklik korkum falan da yok.
Mesaj tarihi:
açık deniz, okyanus falan genel olarak bana da korkunç geliyor. (gemiye binmekten korkmam da hani farklı bi korku)
iskele ayaklarına falan deniz'in zamanla yaptığı etki vs. epey hayran olunası (ok burası edebiyat)

ama google maps'den tırsman konusunda empati yapamadım dostum
  • Yeni Oluştur...