yav Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 çok güzel oyunmuş yav https://geoguessr.com/ kapışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 çok iyi (tu) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 415 km yaklasabilmisim bir noktaya..4064 puan verdi.. dunyada issiz bir araziydi tabi.. simdi avrupada sehir ici geldi..300 mt dustu..kopyali tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 mükemmelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 9660 yaptım :/ map kısmından sadece ünlü mekanlar, tüm dünya, tek ülke falan da seçebiliyorsun. harika yapmışlar siteyi ya bayıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 tam ağzına vururum biraz işsiz işiymiş yalnız, bazen middle of nowhere çıkıyor yardır babam yardır bi tane tabela bulacan da bulanık mulanık okumaya çalışacan fikir (tu) gameplay (td) sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 bi tane sokakta türk bayrağı buldum baktım etraf tertemiz ama dedim almanyadır burası frankfurt taraflarına bastım bingo :D challenge yaparsan link veriyo bu arada, biriniz yapsın da kapışalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 harita oluşturamıyosun ki, 5 cillop bölge seçtim oluştur dedim pışşşıııık pro'ya geç dedi meh challenge de göremedim login olduktan sonra muhtemelen isim aratarak ya da profil linkinden arkadaş olarak eklemek gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 İyiymiş ama tutturmak zor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 issiz yerler igrenc ya..10 dakika tikliyorsun karsidan bir vosvos ha tamam belki almanyadir 4 defa oldu o ..2 sinde guney afrika cikti ..1 inde peru birinde brezilya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Demin yine ıssız bi yer geldi, baktım arkadan Seat araba geliyo, dedim heralde İspanya'dır bu, sonra baktım baktım dedim orda bu kadar kurak mekan olmaz, gittim bastım Peru'ya, İspanya çıktı sldfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 dana22 said: issiz yerler igrenc ya..10 dakika tikliyorsun karsidan bir vosvos ha tamam belki almanyadir 4 defa oldu o ..2 sinde guney afrika cikti ..1 inde peru birinde brezilya.. noob musun ya, ileri oka basılı tut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 bana 4 tane boş agaç cıktı abi neresini bilicem 1'i de dağlar fln. vardı kızıl kel dedim texas arizona cıktı yine de 7900 yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Haritada ilerleyebiliyor muyduk ahahah işk noktadan tahmine kasıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 >mhp 19 mayıs ilçe başkanlığı ez game http://i.imgur.com/KXzVr2v.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 oha işte kendi kendimize oynadığımız şeyi oyun yapmışlar asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 paso dağ bayır orman çıkıyo lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 cahil olmayın arkadaşlar, bitki örtüsü bir coğrafya için en güzel ipucu. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 aynen ağaçtan falan anlamak gerekiyo :D kasış tabi tabela arıyosun genelde zaten, biraz abartmışlar zorluğunu başşehirlere bakayım dedim hep kapital olmakla ilgisi olmayan ıssız sokak köşelerini gösterdi bu sefer sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Zorluk derken? Google mapsden random vermiyor mu yeri? Tahmin sonrası oylama ile de çıkma ihtimalini arttırıp azaltıyoruz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 google earth ilk çıktığından beri özellikle okyanuslarda zoom out ve zoom in yaparken benim içim ürperiyor açık bir şekilde. size oluyor mu bu? yükseklik korkum falan da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 açık deniz, okyanus falan genel olarak bana da korkunç geliyor. (gemiye binmekten korkmam da hani farklı bi korku) iskele ayaklarına falan deniz'in zamanla yaptığı etki vs. epey hayran olunası (ok burası edebiyat) ama google maps'den tırsman konusunda empati yapamadım dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 ilkinde sıçtım onun dışında pinpoint https://geoguessr.com/challenge/jX64p9aShrKLjHkw görelim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 "tahmin etmece" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 sitenin adı tahmin etmece zaten noldu zoruna mı gitti sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar