goldbären Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 hahaha o paragrafa göre islama convert edilenler ne oluyor acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 pencapli yesil panterler kovalasin sizi yeter la din din Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 yumy said: said: Feamer psikologlar ne derler bilmiyorum ama x kişinin dine inanıp inanmaması, bir nevi cinsel tercihi gibidir, buna harici olarak çok etkileyebileceğimizi düşünmüyorum, eğer böyle bir şans olsaydı, sovyetlerin 2. ve 3. kuşak nesilleri bu dürtüden kurtulmuş olurdu. Bu arada şu da efsanevi paragraflara rahat gider herhalde.. anti-feamer membranımdan geçti ne yazık ki :( yıl 2017, paticik. bir şeyler yazayım diyorum ama hangi bilgi ile ne anladığını, ve buna sonuç olarak alıntıya yazılan iki satır yazıdan bir şey anlamadığımı göz önünde bulundurunca merak duygum daha da artıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=lrM7hkixz3Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 gta da oynamışlardı bunlar https://www.youtube.com/watch?v=lrM7hkixz3Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarLOA Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Günahkarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 ne hale gelmiş herifler. boş beleş muhabbet. hele şu gta videosundaki kedi geyikleri falan tiksindirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 erdem evetciymiş said: Kaldı ki son yaşananlar da gösterdi ki bir tercih yapılacaksa sırf chp'nin dediğinin tersini yapmak bile kafi derecede doğru tercih olarak kabul edilebilir. klşshjdglşkhslkshgd of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 laptop'in enes ozelligi asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Flassh said: erdem evetciymiş said: Kaldı ki son yaşananlar da gösterdi ki bir tercih yapılacaksa sırf chp'nin dediğinin tersini yapmak bile kafi derecede doğru tercih olarak kabul edilebilir. klşshjdglşkhslkshgd of. Erdem bu aciklamayi mi yapmis gercekten yoksa topikte biseyi mi kacirdim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 feysinden kopyaladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 http://www.radyonom.com/podcastler/cenk-erdem Podcast ,radyo yayinindan cok cok daha iyi. Ne reklam var ,ne justin bieber muzikleri. Her aksam 1 tane dinliyorum arabada . Trafikte ilac gibi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 reklam var kapatmadan dinlenmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 goldbären said: ne hale gelmiş herifler. boş beleş muhabbet. hele şu gta videosundaki kedi geyikleri falan tiksindirdi. adamlarin olayi o zaten abi ? kufursuz, belaltisiz, siyasetsiz ve futbolsuz bos, bombos muhabbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 bazi konularda cok gerilediler katiliyorum, o vidyoyu izlemedim ama. gerci ben yarattiklari contenti bi 10 yil daha tekrar tekrar tuketirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Fistan said: reklam var kapatmadan dinlenmiyo Bi 10 tane dinledim telefondan hic denk gelmedi reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Lancelion said: goldbären said: ne hale gelmiş herifler. boş beleş muhabbet. hele şu gta videosundaki kedi geyikleri falan tiksindirdi. adamlarin olayi o zaten abi ? kufursuz, belaltisiz, siyasetsiz ve futbolsuz bos, bombos muhabbet. öyle de, boş muhabbetlerinde zeka ve ters köşe olurdu. ona gülerdik be abi. islama sardıktan sonra mizah nodülü doğal olarak körelmiş erdemin hele, evrim confirmed. ya da ben iki yüzlülüğe katlanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 cenk erdem diyince nedense artik aklima corap kokusu geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 dususe gecmeleri dogru da esas erdem'in islama sarmasi, sahur programlarina katilmasi bayagi uzdu =< gerci yine bayagi ilimli falan olsa da insan uzuluyor erdem gibi adamin bosluga dusup islama sarilmasina. cenk de dusup kafayi kirdiktan sonra bayagi kotuydu radyo programinda, zaten power fm de sepetledi sonra, reytingleri dustu heralde nolduysa. gerci power fm gibi mainstream bir yerde fazla bile takilmislardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 hardkor akpli ya ne ılımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Utk said: o parmak nasıl esniyor o kadar direk videoyu ileri alayım dedim şu olayla karşılaştım nasıl becermiş o parmağı cidden aklımı yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 azalarak bitsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 sene 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar