Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cenk ve Erdem - Müebbet Muhabbet

Xenus

Öne çıkan mesajlar

yumy said:

said:
Feamer
psikologlar ne derler bilmiyorum ama x kişinin dine inanıp inanmaması, bir nevi cinsel tercihi gibidir, buna harici olarak çok etkileyebileceğimizi düşünmüyorum, eğer böyle bir şans olsaydı, sovyetlerin 2. ve 3. kuşak nesilleri bu dürtüden kurtulmuş olurdu.

Bu arada şu da efsanevi paragraflara rahat gider herhalde.. anti-feamer membranımdan geçti ne yazık ki :(

yıl 2017, paticik.

bir şeyler yazayım diyorum ama hangi bilgi ile ne anladığını, ve buna sonuç olarak alıntıya yazılan iki satır yazıdan bir şey anlamadığımı göz önünde bulundurunca merak duygum daha da artıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
Lancelion said:

goldbären said:

ne hale gelmiş herifler. boş beleş muhabbet. hele şu gta videosundaki kedi geyikleri falan tiksindirdi.

adamlarin olayi o zaten abi ?

kufursuz, belaltisiz, siyasetsiz ve futbolsuz bos, bombos muhabbet.

öyle de, boş muhabbetlerinde zeka ve ters köşe olurdu. ona gülerdik be abi.

islama sardıktan sonra mizah nodülü doğal olarak körelmiş erdemin hele, evrim confirmed. ya da ben iki yüzlülüğe katlanamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

dususe gecmeleri dogru da esas erdem'in islama sarmasi, sahur programlarina katilmasi bayagi uzdu =< gerci yine bayagi ilimli falan olsa da insan uzuluyor erdem gibi adamin bosluga dusup islama sarilmasina.

cenk de dusup kafayi kirdiktan sonra bayagi kotuydu radyo programinda, zaten power fm de sepetledi sonra, reytingleri dustu heralde nolduysa.

gerci power fm gibi mainstream bir yerde fazla bile takilmislardi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...