Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 ben her gun goruyorum pegasus yolda
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Pegasusu geçin ya pegasus ne. Ejderhayla sevişmiş arkadaşım var birebir
axedice Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Pegasus benim arkadaşlar. Çünkü adım burak. Ben de uçan bir atım bakın nasıl da fenn said: Dünya da 6 tane meryem gibi üreme olayı var Wut?
yumy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 İsa benzeri mitolojik doğumları kastediyor sanırım.
fenn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 axedice said: fenn said: Dünya da 6 tane meryem gibi üreme olayı var Wut? 3 tane var fakat bu sayı 3 değil. Hintlilerde falanda var ve toplam 5 veya 6
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 valla her gun en asagi 5 10k yapiliyordur artik..bir esprisi kalmadi bakire meryem in..
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 döllenme olmadan insanların çoğalabileceğine inanıyor galiba.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 meryem gibi "bakire anne" kutsal olayi baska dinlerde ve zamanlarda da, isa'dan once cok sayida kullanilmis bir temadir. diyor.
axedice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Evet evet bi sürü mitolojide falan olan bi olay, cinselliği dışlayarak saflığı ön plana çıkarma iddasındaki karakterlerde ortaya çıkmış genelde. Standart din işte bi öncekinden çalmış asd Ben görülmüş vakalardan bahsediyor zannettim, bildiğim kadarıyla biyolojik olarak imkansız bi olay insan cinsel organ gelişimine aykırı bi durum. Fringe vakası falan da yok memelilerde.
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Fringe i seyretmedim ne oluyor Fringe de ??
fenn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 dasaaa said: meryem gibi "bakire anne" kutsal olayi baska dinlerde ve zamanlarda da, isa'dan once cok sayida kullanilmis bir temadir. diyor. Şudur Konu amacından saptıda. Toparlarsak. Bu kertenkele gibi hayvancağız erkeksiz ürüyorsa nasıl genetik çeşitlilik sağlıyor. Genetik çeşitlilik olmuyorsa nasıl bu tür ayakta kalıyor. Meryem olayıda Bir üyenin mesajına hitaben yazdım. Demek istediğim meryemler 5-6 tane hangisi hangisinden araklama yapmış çöz çözebilirsen.
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 arak en oncekinden..ha yazisiz donemden beri donen efsaneler onlar sumerlilerin de kayda aldigi mitlerin yaradilis anatanrica vs vs baska kulturlerden arak oldugu konusunda bilemiyoruz ama olasi yonunde gorus var..
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 emin degilim de bizimkilerin kabede kirdigi putlardan bir tanesi de oyle bir cocuk doguruyor olmasi lazim. ayni seyi isitip isitip getiriyorlar. gerci yeni cikarttiklari da "uzaydan gelen uzaylilar bizi sey etti" seklinde olunca bu versiyon daha tatli duruyor.
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 fenn said: Dünya da 6 tane meryem gibi üreme olayı var Aradigim resim buydu ama cepten atamadim
Öne çıkan mesajlar