ad3m Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Link şu: https://greasyfork.org/en/scripts/35130-imgur-mirror-modified Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 guncellemistim. dun evde calisan link bugun ofiste calismiyor. senin verdigin adresten guncellemek istedigimde reinstall cikiyo, zaten guncel yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Verdiğin link çalışıyor bende. script linki https://0imgur.com/a/QgFVF bu adrese çevirmesi lazım. Senin linkin eski link kageurufu ya yönlenmiş o yüzden güncellemen lazım demiştim. İstiyorsan kaldır eski scripti tekrar kur öyle dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Şöyle birşey de olabilir hem redirector hem de bu scripti kullanıyorsan böyle bir hata alman doğal. Yönlendirme kuralını *imgur.com>kageurufu.net tarzı birşey yaptıysan yeni mirror 0imgur.com olduğu için redirector 0kageurufu.net olarak çevirmiş olabilir. aklıma başka mantıklı birşey gelmedi senin konu ile alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 iki script kalmis tampermonkey'de. eskisini silince duzeldi, eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 ya ben bu işlere biraz geç kaldım. şirkette girebilmek için ben de yapıcam artık script falan neyse. ad3m said: Link şu: https://greasyfork.org/en/scripts/35130-imgur-mirror-modified bunu kullanabilmek için ne indirmem gerekiyor şimdi? böyle okumadan etmeden hazırcılık ediyorum farkındayım ama kimbilir kaç sayfa öncesinde kaldı bu bilgiler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 @Sae Violentmonkey eklentisini kuruyorsun chrome'a HOLY ŞİRK! 0imgur olarak yazınca anasayfa da açılıyor. ne kadar özlemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 once bunu kur chrome'a https://chrome.google.com/webstore/detail/tampermonkey/dhdgffkkebhmkfjojejmpbldmpobfkfo sonra adem'in linkini kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 abi evet onu görünce gaza geldim ben de asf umarım reddit'te filan da akıyodur sağolasın toggie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Tarayıcına Violentmonkey kur sonra o linke gidip sayfada üstteki Install this script kısmına tıkla onayla bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 hangisini kurayım şimdi bilemedim ama ikisi de aynı şey heralde özünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Aynen fark etmez ben violent kullandığım için en garantisi o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 ok violent kurdum, üstüne de scripti kurdum reddit akıyo şimdi. TİŞİKKİRLİR SİPİRMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Ulan hükümet adamlar imgura girebildikleri için seviniyorlar -_- bilmem ağlasam mı ağlamasam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 evde girebiliyorum da ofiste her şey sorunlu ya. hatta direk reddit üzerinden paylaşılan resimleri filan da göremiyorum mesela, ona da el atsana :D https://i.redd.it/77n0dif732901.jpg gibi mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 buraya link olarak koyunca çıktı ama direk tıklayınca açılmıyor, garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 reddit de engelli abi mirror sayfa lazım gösterebilmek için o resimleri misal sen buraya linki atınca paticik thumb oluşturuyor redditin engelli olmadığı bir blokta olduğu için de sorunsuz görebiliyorsun. ps: Eğer sadece single image işi ise çözülür duckduckgo falan üzerinden ama gifv zart zurt çalışmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Saeros said: buraya link olarak koyunca çıktı ama direk tıklayınca açılmıyor, garip Ekledim reddit redirect özelliğini de config panel ile beraber. Default kapalı geliyor bu özellik fazla test etmediğim ve gavurlarında scripti yüklediğini varsaydığım için. Bu özelliği açmak için scripti 2.2 ye güncelledikten sonra violentmonkey iconuna tıklayıp script komutlarından imgur mirror confige tıklayıp Reddit redirecti tickleyip devam edebilirsin gezinmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 olmuş valla, hay eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Biraz redditte dolaştıktan sonra reddit imageler aynı pencerede açıldığından ve mouseun tekerlek gg olduğundan yeni pencerede açma özelliği ekledim ve bu default açık geliyor. Beğenmezseniz kapatın ayarlardan. Öbtüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 bu işlerden çok anlamıyorum ama aynı şey 4chan için yapılabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Yapılabilir neden yapılmasın ama 4chan genelde webm kullanıyor sıkıntısız bir mirror sayfası ya da webm destekleyen bir proxy sayfa varsa eklenebilir. Ayrıca artık kendi topiği var oradan devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 İki gün önce ghostvpn yükledim imgur için açıyordu şimdi açmaz olmuş. İki kafa dağıtacaz diye çektiklerimize bak ya don't block imgur diye bir extension vardı o engelliyormuş, bu kadar mı yanlış iş yapılır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 bugün itibariyle https olarak eklenti vs olmadan açılıyor imgur. gene gitmez inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 bende acilmiyor eklentisiz, dns'siz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar