zweig Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 7 gol de birbirinden güzel. helal olsun 2 takıma da gayet iyi oynadılar.
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 cicibeybe said: Sanirim alicaz bu maci, dogru 3lu acti konuyu Naptiniz la whatsapptan falan mi sozlestiniz :D Rica ederiz
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 abi trabzon taraftarından ne bekliyorsun sdfd 30 saniye felan alkışladılar ben fitim
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Bu mac süper lige yakismadi. İzlediğim en iyi mac
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Atibanin heykelini dikelim ya, gercekten son 10 yilda falan bjkya en cok yarari olan oyuncu olabilir adam Taliscaya diyecek birsey bulamiyorum. Bu adami almazsak gercekten agir sacmalamis olucaz. Bu senenin en iyi transferi net. TSye de helal olsun, cok guzel oynadilar. Iki takim da ust seviye futbol oynadi, iki takim da kazanabilirdi. Futbol tanrisi atibayi proxy atayip destege geldi de aldik. GS yensin de lig bitsin uefaya abanalim artik:D
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 dreagloth said: cicibeybe said: Sanirim alicaz bu maci, dogru 3lu acti konuyu Naptiniz la whatsapptan falan mi sozlestiniz :D Rica ederiz Buradan birinin bize yemeksepeti sozu mu vardi dre?
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 guzel mac oldu be..ben kisir gecer bayiliriz diyordum ama..masallah ..
totemic Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Ne maç oldu ya yılın en iyi maçı açık ara..
Vasfi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 dana22 said: guzel mac oldu be..ben kisir gecer bayiliriz diyordum ama..masallah .. aynen bende öle bi maç bekliyodum.. futbol keyfi yazşattı iki takımda atibaya dicek söz bulamıyorum bu adamın harbi heykeli dikilsin
tunch Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Muhtesem macti Trabzon da %100 oynadi, cirkinlestirmediler kastirmadilar. Guzel stad guzel cim guzel taraftar olunca mac oluyor. Iisallah su hibrid cim olayi genellesir turkiyede Emegi gecenlere tesekkur
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 tunch said: Muhtesem macti Trabzon da %100 oynadi, cirkinlestirmediler kastirmadilar. Guzel stad guzel cim guzel taraftar olunca mac oluyor. Iisallah su hibrid cim olayi genellesir turkiyede Emegi gecenlere tesekkur Her stad hibrit olursa besiktas 750 gol 500 puanla şampiyon olur. Yapmazlar oyle bir sey
zweig Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 http://imgur.com/hZulZBk onur kıvrak 4-4 >:D<
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Burada zaaalamak icin pusu kurmus, yazacaklarini hazirlamislara kapak olsun. Atibaaaaaaaaaaa
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Oyysss ne yendik be Besiktasim oleyyy
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 böyle bir insan olamaz ya cidden, 40 yaşına kadar maaş alsın tek laf etmem. emekli olurken de nişan felan verilsin direkt.
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 en son baktığımda gerideydik lan çevirmişiz iyi, helal team.
totemic Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 bu adam futbolu bırakacak ya. inanmak istemiyorum.
Llama Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Atibayi yuz yil arariz yuz yil
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Trabzon'a helal olsun çirkefe yatmadılar 3-2'de kapanmadılar. Son yılların en güzel maçı oldu. Bizimkiler kadar tebriği hakediyorlar. Standart gol de yok hepsi ekstra goller TS 3. gol hariç. Maçın tek kötüsü hakemdi. Helal olsun takıma. Allah'ın izniyle Bu iş 90% bitti.
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 tosiç bu hataları yaparsa lyon'da pis sıçarız yalnız, mutlaka gol atarak en fazla 2 fark yemeye oynamak lazım sdfs
Öne çıkan mesajlar