Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 kim ugrascak abi lensle sürekli vakit kaybı çizdirelim lazerle bi hastane araştıran varsa söylesin yaptırcam ben 3-5 aya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 @senko evet yapıyor, @fistan ankarada ki doktorumu önerebilirim, eğer ankarya giderim dersen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 ben lens taksam iki güne gözlerimi çıkarırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 https://eksisozluk.com/entry/36109330 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Komodo said: https://eksisozluk.com/entry/36109330 ahaha şu benim doktor direk said: göz doktorları neden hala gözlük kullanıyor? gözü bozuk değildir :) gözü bozuksa zaten gözlük kullanır, size de muhtemelen -benim gözüm lazere uygun değil, -bana gözlük yakışıyor, -yakını görüyorum, -ben oldum, soğuk ama sonra alışıyorsun vs... der ama ne kendine ne de ailesine bu ameliyatı yapmaz... buna emin olun, biraz kendinize güvenin yahu... adama ne zaman gözü cizdirem mi desem ben cizdirince sen de cizdirirsin diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 http://ocumetics.com/ şu olay ne oldu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Ameliyat esnasında adamın eli bi kaysa fıyyt diye akar göz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 şeytan dürtebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 reyou said: ileriki yaslardaki dezenformasyonu neyi neyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Bozulmasi, eskimeye ugramasi kafamda dezerformasyon olarak kalmis, birincisi yanlis yazmisim, ikincisi alaksi yokmus dfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 deformasyondur o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 senko said: benim de artması dursa cizdircme de artıyor devamlı en son 8de bırakmıştık, şimdi gitsem 9 olmuştur gözlükle bile iyice net görememeye başladım. eskiden astigmat artmazdı bende, şimdi o da başladı artmaya, yıllarca 1.5 larda duran astigmat şimdi 2.5 ergenliğe girince normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar