bliksem Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Merhaba, İş için ufak bir 2-in-1 laptop aldırdım bir arkadaşıma. Uçakta gelirken gümrüğe takılmaması için ne yapmamız gerekir, bilgisi olan var mı? Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 bi sürü pc getirmiyorsa takılmaz gümrüğe. ama garanti olsun derseniz açsın kutusunu, normal kullandığı laptop olarak getirsin. kutusunu bıraksın orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Yok sadece bir bilgisayar var. Teşekkür ederim çabuk cevap için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Sen isveçe iltica etmemiş miydin ne işin var türkiyede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 EDEMEDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 norveç'teydim. iltica değil, kendim bir şekilde hayat kurmaya çalışıyordum orada eski kızarkadaşımla. boldlu kısımdan anlaşılabileceği üzere olmadı, bütün işler taklaya gelince geri dönmek zorunda kaldım :) okul falan kazanmıştım çok mutluydum bırakmak zorunda kaldım. öyle yani. axedice bu arada forumda okudum evleniyormuşsun, tebrik ederim abi. evlilik RPGlerdeki kaliteli zevkini törpülemez umarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 kız yüzünden hayatını mı değiştirdin yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Esh said: kız yüzünden hayatını mı değiştirdin yani? dedi yurtdışına giden insan sadfhuadsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 abi o kadar basit değil de tamamı da public bir forumda anlatmak istediğim şeyler değil. ama zaten orada henüz tek başıma ayakta durabilecek seviyede değildim, okulun yanında çalıştığım iş tek başıma yaşayabilmeme imkan vermiyordu ve ciddi anlamda parasız ve evsizdim bir ara. oturma kartını yenileyecek param bile kalmamıştı. ben de göçmen gettosunda gizlice kalıp dönerci olmak yerine geri dönüp üniversiteyi bitirmeyi tercih ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Enee geçmiş olsun ne diyim. Mersine yolu düşeni beklerim 27 mayısta, bide düzenli ilişki otizmimi zedeledi paso kafamı oyunlardan ayırıp bişilerle ilgilenmem gerektiğinden rpglere hayatta hak ettikleri önemi veremiyorum. Ha zevklerim asla değişmez o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 sabonis said: Esh said: kız yüzünden hayatını mı değiştirdin yani? dedi yurtdışına giden insan sadfhuadsh olsa da olmasa da gidecektim olm zaten sdfg tutan bişi yok ki beni ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 bliksem said: abi o kadar basit değil de tamamı da public bir forumda anlatmak istediğim şeyler değil. ama zaten orada henüz tek başıma ayakta durabilecek seviyede değildim, okulun yanında çalıştığım iş tek başıma yaşayabilmeme imkan vermiyordu ve ciddi anlamda parasız ve evsizdim bir ara. oturma kartını yenileyecek param bile kalmamıştı. ben de göçmen gettosunda gizlice kalıp dönerci olmak yerine geri dönüp üniversiteyi bitirmeyi tercih ettim. geçmiş olsun. norveç zor abi, avrupada herhangi bi yer daha ucuzdur norveçten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 evet abi, ne yazık ki bunu böyle acı bir şekilde tecrübe etmem gerekti. yani çok gençtim, herhangi bir sermayem yoktu, elimde daha diplomam yoktu o yüzden 19 20 yaşımda gidip sıfırdan hayat kuramamam şimdi bakınca normal gözüküyor öyle bir ülkede. ama epey hayat tecrübesi edindiğime inanıyorum, üstüne dil falan öğrendim, eskisine göre çok daha donanımlı olduğumu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 olum daha 1 tane laptopı getirmeyi foruma soruyosun git biraz daha kas gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Deneyim olmus iste, kiz olmasa belki Norvec'te yasami tecrube edemeyecekti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Abi norveçe gidiyorsun. Ne kız arkadaşı, ayrıl da git dememismiydik sana. 1 dk lan başkası miydi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 bütün kızlar da açmış "bliksem gelse de skse bizi" diye bekliyo zaten havaalanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Hani kızlar teklif ediyordu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 bliksem said: evet abi, ne yazık ki bunu böyle acı bir şekilde tecrübe etmem gerekti. yani çok gençtim, herhangi bir sermayem yoktu, elimde daha diplomam yoktu o yüzden 19 20 yaşımda gidip sıfırdan hayat kuramamam şimdi bakınca normal gözüküyor öyle bir ülkede. ama epey hayat tecrübesi edindiğime inanıyorum, üstüne dil falan öğrendim, eskisine göre çok daha donanımlı olduğumu düşünüyorum. dert etme abi. Diploman, sermayen olsa bile kalamayabilirdin. Gelenlerin cogu donmek zorunda kaliyor zaten. Benim 1,5 yili gecti yeni, bakarsin seneye ben de donmek zorunda kalirim ki ne ogrenciyim ne sermaye eksigim var. Ama sansa bagli bircok sey, misal ben geldim basladim burada ise simdi firma baska buyuk bir firmayi satin aldi, reorganization basladi masraflari kismak adina :D Kimse bilmiyor simdi ne olacak. Deneyip gormek gerekiyor iste. Sonucta isine yaradiysa ne ala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 eyvallah, shitpost olmayan her mesaj için teşekkür ederim. sana da iyi şanslar cicibeybe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 norveç o kadar pahalı bi memleket mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 ben oradayken bir ekmek 12 lira falandı, şimdiki kurla çok daha fena olmuştur. zira ben gelmeden önce bir lira 3.5 kron falandı, şimdi 2.36ymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar