Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışından bilgisayar getirme

bliksem

Öne çıkan mesajlar

norveç'teydim. iltica değil, kendim bir şekilde hayat kurmaya çalışıyordum orada eski kızarkadaşımla. boldlu kısımdan anlaşılabileceği üzere olmadı, bütün işler taklaya gelince geri dönmek zorunda kaldım :) okul falan kazanmıştım çok mutluydum bırakmak zorunda kaldım. öyle yani.

axedice bu arada forumda okudum evleniyormuşsun, tebrik ederim abi. evlilik RPGlerdeki kaliteli zevkini törpülemez umarım :P
Sosyal ağlarda paylaş

abi o kadar basit değil de tamamı da public bir forumda anlatmak istediğim şeyler değil. ama zaten orada henüz tek başıma ayakta durabilecek seviyede değildim, okulun yanında çalıştığım iş tek başıma yaşayabilmeme imkan vermiyordu ve ciddi anlamda parasız ve evsizdim bir ara. oturma kartını yenileyecek param bile kalmamıştı. ben de göçmen gettosunda gizlice kalıp dönerci olmak yerine geri dönüp üniversiteyi bitirmeyi tercih ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

bliksem said:

abi o kadar basit değil de tamamı da public bir forumda anlatmak istediğim şeyler değil. ama zaten orada henüz tek başıma ayakta durabilecek seviyede değildim, okulun yanında çalıştığım iş tek başıma yaşayabilmeme imkan vermiyordu ve ciddi anlamda parasız ve evsizdim bir ara. oturma kartını yenileyecek param bile kalmamıştı. ben de göçmen gettosunda gizlice kalıp dönerci olmak yerine geri dönüp üniversiteyi bitirmeyi tercih ettim.

geçmiş olsun.

norveç zor abi, avrupada herhangi bi yer daha ucuzdur norveçten.
Sosyal ağlarda paylaş

evet abi, ne yazık ki bunu böyle acı bir şekilde tecrübe etmem gerekti. yani çok gençtim, herhangi bir sermayem yoktu, elimde daha diplomam yoktu o yüzden 19 20 yaşımda gidip sıfırdan hayat kuramamam şimdi bakınca normal gözüküyor öyle bir ülkede. ama epey hayat tecrübesi edindiğime inanıyorum, üstüne dil falan öğrendim, eskisine göre çok daha donanımlı olduğumu düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bliksem said:

evet abi, ne yazık ki bunu böyle acı bir şekilde tecrübe etmem gerekti. yani çok gençtim, herhangi bir sermayem yoktu, elimde daha diplomam yoktu o yüzden 19 20 yaşımda gidip sıfırdan hayat kuramamam şimdi bakınca normal gözüküyor öyle bir ülkede. ama epey hayat tecrübesi edindiğime inanıyorum, üstüne dil falan öğrendim, eskisine göre çok daha donanımlı olduğumu düşünüyorum.

dert etme abi. Diploman, sermayen olsa bile kalamayabilirdin. Gelenlerin cogu donmek zorunda kaliyor zaten. Benim 1,5 yili gecti yeni, bakarsin seneye ben de donmek zorunda kalirim ki ne ogrenciyim ne sermaye eksigim var. Ama sansa bagli bircok sey, misal ben geldim basladim burada ise simdi firma baska buyuk bir firmayi satin aldi, reorganization basladi masraflari kismak adina :D Kimse bilmiyor simdi ne olacak.

Deneyip gormek gerekiyor iste. Sonucta isine yaradiysa ne ala.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...