-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Esh said: Abi kadinin hayat garantisi ev ve cocuk zaten. Kadin napcak 40indan sonra dokulmeye baslayinca? çalışsın? bize ne napacağından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 axedice said: Peki noldu şimdi boşandınız mı bitti mi olay? Eşim demiş abi, çocuk kararı aldılar sanırım. Fede bilgilendir bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 bence esinin kicindaki donu alabilecegine uyandi ve "ben bunu iyi tutayim" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 çocuk yoksa don falan alamaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emek Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 bombilo said: Esh said: Abi kadinin hayat garantisi ev ve cocuk zaten. Kadin napcak 40indan sonra dokulmeye baslayinca? çalışsın? bize ne napacağından? lahanayı yerken kıtır kıtır sapına gelince meeeee ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Butun dunyada kadinin zenginligi gencligi abi. Oyesine hala gecemedi insanoglu 8500 yildir. Amk insanoglu nedir ya. Insan evladi mi desek, kesin evlat da arapca erkek cocuk falan demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 insan desen yeter abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 oğlum kimler kimler evleniyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 insangarsonu diyelim esh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 escape said: oğlum kimler kimler evleniyor ya pyro evlenmiş ya geçen gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 escape said: oğlum kimler kimler evleniyor ya https://www.youtube.com/watch?v=1tuHkftEMLg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 cthuluyla bile evlenen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 özellikle o sakalla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Esh said: Amk insanoglu nedir ya. Insan evladi mi desek, kesin evlat da arapca erkek cocuk falan demektir did you just assume my gender? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Bakamam mi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 emek said: bombilo said: Esh said: Abi kadinin hayat garantisi ev ve cocuk zaten. Kadin napcak 40indan sonra dokulmeye baslayinca? çalışsın? bize ne napacağından? lahanayı yerken kıtır kıtır sapına gelince meeeee ahaha sapını da seven çıkar elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 bekarlar kıskanmış zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 gelin lan anlayiyim zira çok sarhoşum 15 senelik arkadaşımdı senelerce ev arkadaşlığı yaptığım, dostum dediğim adamın bana hırsız dedikten sonrasında başladı herşey 3ümüz aynı evde kalıyoduk, içiyoduk beni burdan yüzyüze tanıyanlar da var onlar bilirler, "yangözle" bile bakmadım. bakamadım onlar ayrıldıktan sonra dedim beni anlarsa bi bu anlar işimden istifa edip istanbula gittim hala içiyoduk nişanlanıp gittik evlendik ailesine şikayet etmeye başladı bu içiyo diye bir "nefes" bile ayrı aldığım olmadı senelerce aldığım nefesleri de ceza olarak gördüm vicdan yaptım yalnız bırakmak istemedim, sözler verdim çünkü arada yaşadığım anlatamadığım çok şey şey oldu 2 gün önce anlaşmalı boşanma için başvurduk vicdanım rahat artık, olmasa yazamazdım burası ne halde takip de etmedim 4 5 sene öncesinde çok içerken bıraktım burayı aynı adamlar var diye yazıyorum belki de yok bilememem 2005ten 2015 e kadar filan yazdım ben burda üç madalyayı alan ilk 10 userdan biriyim heralde sıçtığımı bile yazdığım yere yazmamaya başladım sırf o üzülmesin diye yaptım işimi gücümü bırakıp da istanbula da sırf o kendini "öldürmesin" diye gittim şımarık piçin tekiyim hep öyle oldu hayatımda ilk defa birisi için birşey yapmak istedim siz siz olun ne yapıyosanız kendiniz için yapın diyecek kadar yavşaklaşlaşmadan terkettim yaptığım fedakarlığın haddi hesabı yok, ama hala aynı durum olsa aynısını yaparım iyi ki evlenmişim iyi ki boşanıyorum dur denecek yer çoğunuz için bellidir benim için çok ilerisiydi nette sağda solda kezban tanımını hepiniz görüyorsunuz benimki gm kezbandı çok zekiydi, ve bu kezbanlığa artık yeter deyip bırakacağını düşündüm bırakmıyorlar hala burda "neden?" "nasıl oldu?" diye soranlar var kendilerince ilişkilerine pay çıkarmaya çalışıp, benimkinden ders almaya çalışanlar var çok ağır ve çok fazlasını yaşadığımı düşünüyorum ders olacaksa şu kadarını söyleyeyim hiç değişmiyorlar, hiç düzelmiyorlar, hiçbir şeyin kıymetini bilmiyorlar, en ufağından en çoğuna kadar beni bu dünyada en çok tanıyanına emanet ettim hayatımı, bilmiyor nişanlanma aşamasında, evlilik arifesinde çok adam var burda umarım mutlu olursunuz, ama evlendikten sonra kavgalarınız, sürtüşmeleriniz çok daha artacak evlendikten sonra düzelir diyeniniz varsa yapmayın, daha da kötü olacak.. yalnız kalmak çok kötü bi çok yerde okudunuz belki kötü ilişki yalnız kalmaktan binlerce kat daha kötü sonuçta burası benim gibi adamlarla dolu, biliyorum kapılmayın, bir anına bile kapılmayın. yalnız kalmaktan korkmayın. bilmiyorum, burada artık kimler var ama bir abiniz olarak söyleyebilirim heralde öyle düşünüyorum, kapılmayın yalnız kalmayın, zaman geçti diye düşünmeyin evli abilerimiz de vardı burda tavsiye verdiler ben hassiktir dedim çünkü hayatımın yarısını birlikte geçirdiğim beni ailemden bile daha çok tanıdığım birine emanet etmiştim geleceğimi keşke çok bilmişlik yapmayım, dinleseydim benimki farklı dedim, benimki başka değil sizinki de değil benim hayatım çok yolunda gitmedi biraz da o yüzden güvendim, sonrası her saçma sapan ilişki gibi kötü oldu evliliğin bir iş sözleşmesi olduğunu öğrendim hayatımın dersini aldım benim anlatacak çok şeyim var da ben buraya üye olduğumdan beri buraya ne katarım diye düşündüm o yüzden bunu da yazmak boynumun borcu benimki böyle olduysa sizinki hayli hayli olur "benimki farklı" diye düşünmeyin bir önceki boşanamamam vicdan yapmamdan oldu sz yapmayın kendini önemsemeyen, yanındakini de önemseyemez, en ufak fedakarlığınız bile görmezden gelinir. hayat sizin, sorumluluk da sizin https://www.youtube.com/watch?v=1m71Zgek9tY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 çok heyecanlandım bir an görünce okumaya hazırlanıyorum hype edit: üzüldüm :( harbiden öyle mi ya, herkes "yok bu farklı, bu öyle olmaz" diye başlayıp öyle mi bitiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 gecmis olsun, umarim daha iyisini bulur , daha mutlu olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Sticky yapilsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 olm lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 hadi gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 özet; evlenmeyin evlendiyseniz derhal boşanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar