Vasfi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 yırtacaamm sandım demiii şişşkoo.. uzatacaksınn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Adına kayıt yaptıysan garanti senin adına olmuş, çöp olmuş artık o kimse almaz. 3e 5e bakma okut birine dh'den falan 1000 liraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Şöyle bi baktım da en ucuz 2500e falan var trde, fiyat çok iyi o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 kisi adina garanti diye bir sey var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Holy ne diyosun 2 senelik kartları 1000liraya satıyorlar hala dhde fdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 500 lira veriyim, o da hayrına işin görülsün diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 sardalya said: kisi adina garanti diye bir sey var mi? yok diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 tesekkurler ama neden cop olsun ki? msi in sitesinde de garantinin transfer edilebilir ve aslolanin arkasindaki seri numarasi oldugu yaziyor. buyrun: https://forum-en.msi.com/index.php?topic=157938.0 bu da diger thread https://forum-en.msi.com/index.php?topic=278940.0 yani, fatura olmasa bile register edildigi icin garanti dahilinde. bu iyi bir sey gibi ? ( ki faturasi da var ) Holy said: Adına kayıt yaptıysan garanti senin adına olmuş, çöp olmuş artık o kimse almaz. 3e 5e bakma okut birine dh'den falan 1000 liraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Çok iyi niyetli çıktın ya, helal olsun. Bence güzel fiyat ya alın bu kartı da şu adamı üzmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 :) tekrar tesekkurler. uzulme degil de, "kutusunda duracagina satsam mi" diye aklima takiliyordu. takilacagina, en azindan ben kullanmaya baslayana kadar satista dursun da, kafam rahat etsin. Holy said: Çok iyi niyetli çıktın ya, helal olsun. Bence güzel fiyat ya alın bu kartı da şu adamı üzmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Yok kişisel garanti diye bir şey, sanki Vatan'a gidince, e ama bu aduket bey değiiil, olmaz bakamayız diyecekler flpgfd. Faturasını götürdükten dedenin dedesi mezardan kalkıp gelse de bakıyorlar. Şu an bu direnişinle bana Katniss Everdeen'in gençliğini hatırlattın, hll spr dvm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Kutusu açılmamış ürüne hala "elin değdiği an ikinci eldir" deniyor. İmparatorluklar kuruldu yıkıldı, hala aynı argüman var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 doğru oldugu için değişmiyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Fistan küreğiyle gelmiş yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 adam vatanbilgisayar fiyatına satsa doğru olur, ama satmıyor. doğru değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 hocam yanlis anlasilma olmasin, kutunun ustunde jelatin yok. magazada da yoktu zaten, hicbir ekran kartinda yoktu. turkiye'ye gelen ekran ve ana kartlarin kutusu aciliyormus ( msi ve birkac marka daha boyle en azindan, gumrukte islem yapiliyormus) ama kutunun icinde zaten ayrica guvenlik bantli, acilsa tekrar kapanmayacak bir ambalaj var. iste ben o ambalaji acmadim. kutusunun acik oldugunu gorunce ben de tartismistim satis gorevlisiyle :) bunlar da ayni urunu alanlarin bu ambalaj hakkindaki yorumlari: http://i.hizliresim.com/GBDPQ3.png Sorieno said: Kutusu açılmamış ürüne hala "elin değdiği an ikinci eldir" deniyor. İmparatorluklar kuruldu yıkıldı, hala aynı argüman var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paticik mafyasi yine cok sistematik sekilde sacmalamis ama OP galip gelmis. Yapmayin arkadaslar, birakin alsin satsin insanlar, kacirmayin milleti gereksiz saldirilarinizla ve komik tekliflerinizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 lpgci hondacı elebaşını banlarsan çete çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Fiyat gayet iyi, 1070 almış olmasam hali hazırda alırdım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 i5 2500k ve msi p67a-gd65 ile kullanabilir miyim bu ekran kartını sorunsuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 biraz darboğaz olur cpu ama kullanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Rasmon said: i5 2500k ve msi p67a-gd65 ile kullanabilir miyim bu ekran kartını sorunsuz? benim alete taksana olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Onu ofiste kullanıyorum. Ofiste o kadar iyi ekran kartına ihtiyacım yok, evde o kadar iyi cpu'ya ihtiyacım yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Evle işi birleştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 buraya gore 1070 i calistirmis. https://forums.overclockers.co.uk/threads/new-gpu-with-old-p67a-gd65-mobo.18739201/ buraya gore de bottleneck/darbogaz olmuyormus: http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-3066907/2500k-bottleneck-gtx-1080.html ama bios guncellemeniz gerekebilir, arastirin, emin olun oyle alin derim. Rasmon said: i5 2500k ve msi p67a-gd65 ile kullanabilir miyim bu ekran kartını sorunsuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar