Liebe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 abiler bıktım gına geldi lanet maçkolikten, zırt pırt sürekli reklam reklam geçilmiyor bile doğru düzgün. üstüne bug dolu yok mu şöyle sağlam güzel bir skor uygulaması?
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 bastım 1 yıldızı sildim maçkolik'i ulan 35 saniye reklam veriyor skip yok bişi yok böyle bir iğrenç uygulama olamaz. flashscore u yüklüyorum şimdi ty
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 abi flashscore bu ekoldeki en başarılı, en temiz, en akarsız kokarsız uygulama. ben de maçkolikten geçmiştim. iddia değil skor için istiyorsan daha iyisi yok resmen
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 sahadan kullanıyorum ben aynı şeyin laciverti gerçi
xaty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 türkiye için ligtv uygulaması iyi bi de google veriyor skor uyarılarını ama nasıl takım tanımlıyorsun bilmiyorum. benim takip ettiğim takımları veriyor
Öne çıkan mesajlar