Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

R

logtrig

Öne çıkan mesajlar

Öğrenmek iyidir tabi ama dil sizi bir şey yapmaz.
Bildiğiniz dil varsa, oturup onunla iş yapmak daha önemli.

Youtube'da Andrew Ng'nin anlatımları var. Epey güzel.
Bunun dışında edx'in spark eğitimi var, xseries olarak. Onlar da başarılı.
Coursera'nın data science ile alakalı bir serisi var. Fazla teorik, tavsiye etmem.
Udacity'de güzel nano degree'ler var yine aynı konularda.

Sormadan söyleyeyim, nano degree ve bu eğitimler çok da bi b.k değil. Önemli olan senin iş yapman. Oturup bir şeyler çözmen. Bunun için de Kaggle'a girip bir şey üzerinde çalışman çok daha anlamlı.
Sosyal ağlarda paylaş

riglous said:

Öğrenmek iyidir tabi ama dil sizi bir şey yapmaz.
Bildiğiniz dil varsa, oturup onunla iş yapmak daha önemli.

Youtube'da Andrew Ng'nin anlatımları var. Epey güzel.
Bunun dışında edx'in spark eğitimi var, xseries olarak. Onlar da başarılı.
Coursera'nın data science ile alakalı bir serisi var. Fazla teorik, tavsiye etmem.
Udacity'de güzel nano degree'ler var yine aynı konularda.

Sormadan söyleyeyim, nano degree ve bu eğitimler çok da bi b.k değil. Önemli olan senin iş yapman. Oturup bir şeyler çözmen. Bunun için de Kaggle'a girip bir şey üzerinde çalışman çok daha anlamlı.

daha önce hiç programlama deneyimim olmadı. bilgim sıfır. R kolay geldi, hali hazırda iyi sayılabilecek bir istatistik bilgim var. R'la bunları birleştireyim diyorum.

Udacity'de nanodegree aylık ücret alıyor yaklaşık 200 dolar olmalı. Buna girişmeden ücretsiz ne varsa bakmaya çalışıyorum, udacity'de başladım ücretsiz versiyonuna. Sonra nanodegree'ye geçebilirim.

kaggle'a üye olmuştum ama bir hayli komplike geldi yapılan analizlere tutorial'lara baktım. Biraz daha palazlanıp kaggle alemine girmeyi hedefliyorum.

bu arada Andrew Ng'nin machine learning anlatımlarına youtube'dan bakayım dedim, bir hayli aştı beni :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...