Nergal69 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 mesajı yazıyorum çoğu zaman kelimeler ekrana sonra düşüyor yazıp gönderip diğer kişiye geçmek istiyorum klavye 5 6 saniye ekranda kalıyor aynı şey uygulama değişirken de oluyor updatten sonra böyle oldu sanki. var mı aynı sorunu yaşayan? telefon 6 aylık s7edge 10gb boş alan var ve diğer uygulamalarda bu olmuyor.
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 baslik beni tauntladi, iphone'u sat demeye geldim androidmis, ozurler dileyerek cikiyorum
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Whatsapp cache kısmını temizle düzelmezse klavyenin hafızasında tuttuğu kelime tanımalarını uçur ondan oluyordu genelde.
moonfall Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 ben klavye titreşimini ve kelime tanımayı kapattım düzeldi. sonradan kelime tanımayı açtım bir sorun yok halen. harflere bastığınızda titreşimi kapatırsanız düzelir sanırım. ayarlardan dil bölümünde idi galiba genel klavye ayarları. galaxy s6 edge bu arada benim.
Nergal69 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 hafızadaki kelimeler dediğin otomatik kelime tanımlama olayıysa onu bir üstteki yorumdan da yola çıkarak kapadım. bu arada titreşimsiz kullanıyordum zaten.
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 sorunun whatsapp'la alakası yok. boktan ram management'la veya klavyenin kendisiyle ilgili. swiftkey falan kullan leş zaten samsung klavyesi ya.
Nergal69 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 ram kullanımı iyi durumda da önerildiği gibi kelime tamamlama özelliğini kapayınca düzeldi durum. teşekkürler herkese.
Öne çıkan mesajlar