Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 open beta early access. eh artık abartın haksd Open beta early access headstart only for premium pack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 PS4'de open beta mı olucak 36 saatliğine, öyle okumuştum? ne zaman başlıyor? edit: 21-23 temmuz open beta tarihleriymiş ama preload hakkı tanımıyorlar preorder etmeyene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Destiny 2 Beta Is Now Open To Everyone On PS4, Xbox One https://www.gamespot.com/amp-articles/destiny-2-beta-is-now-open-to-everyone-on-ps4-xbox/1100-6451879/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 acilmamis daha tr store da yukletmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 us'den indiriyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Ya bunu Digital mi alsak, Aral hıyarına rağmen kutulu deluxe mü alsak? Her türlü akacam ben oyuna (ps4 te yetemedim ben buna). PC de her türlü. B.Net deluxe fiyatı adeta şahin fiyatı lan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Gel gel beraber akalım. https://www.cdkeys.com/pc/games/destiny-2-pc-cd-key 42 USD, Facebook üzerinden de 5% indirim kodu al, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 PC için alacaksanız, bence bekleyin. Zaten konsolda önce çıkacak hem content hem de review'ları inceleme fırsatı olur. Bir de PC hack cenneti, activision daha tecrübeli ama sonuçta Bungie için yeni bir alan olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 aldık biz hazırız, hack kısmı da çok sorun olmayabilir bu sefer pvp çok oynamayacağımız için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Carebears unite! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Sa yer varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Gangren said: Gel gel beraber akalım. https://www.cdkeys.com/pc/games/destiny-2-pc-cd-key 42 USD, Facebook üzerinden de 5% indirim kodu al, mis. Akacam yaaa..Dur önce bir ram+ssd yapmam lazım..Wow u sileemem yanına bunu iliştirmem şart adsfsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Gangren said: Gel gel beraber akalım. https://www.cdkeys.com/pc/games/destiny-2-pc-cd-key 42 USD, Facebook üzerinden de 5% indirim kodu al, mis. E aldık keyimiz nerde, eyyy cdkeys. Harbi bilmediğimden oyun çıkışına yakın mı gelecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 pc release in gec olucak olmasi sevindirici ya, les kisimlari konsolcular ceksin ehueheu saka maka bnet altyapisi olmasa konsolda alirdim bu yetolarin netcodeuna guvenmedigimden, hileden gecilmiyor ps4 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Ya betaya bi bakaydık iyiydi. Valla ben bnet e güveniyorum. Division pvp faciası gibi olmaz inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 24 Ekim PC release, o tarihe yakın gönderir CDkeys.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 division na para kaptirmis biri olarak hemen atlamiyacam bu sefer balıklama.ama content daha bol gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 İlk destiny'i oynamadım hiç, bişey soracam şu oyunla ilgili: İzlediğim videolardan hep şu hisse kapııyorum Böyle questlere senaryolara giriyorsun, etraftan yaratıklar çıkıyor inanılmaz aksiyon var patlamalar falna ama tamamen gösteriş ve böle çok rahat herkesi döverek geçiosun zorlanmadan gibi gelio. Yani hiç bir challenge ı yok gibi. Öle değil di mi? co op falan gerçekten eforlu adrenalinli oynuoruz mu yoksa böle wowdaki 5 man dungeon brainless farmlarsın ya etrafa dala dala o şekilde mi. örnek video: https://www.youtube.com/watch?v=ArPP6_QXqyQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Destiny 1 e bakican referans icin, endgame content baya baya zor. Ben raid yapamadim misal LFR turevi matchmaking olmadigindan, gear yetersiz diye almadilardi :p ilevel bisi farketmio, maxlemek kolay sorun spesifik buildler icin specific drop kovalamak, bi kismi agir rng bunlarinda. Exotic(legendary) gear en degersiz gear oyundaki cunki bir silah bir armor giyilebiliyor ayni anda Obhidian aspect diye imba bi warlock glove u vardi, diger butun exoticler haftalik vendora dustugu halde oyunun omru boyunca sadece bir, evet "1" kere vendora koydular oda nerfledikten sonra :p raid icin spesifik extra ammo/perk veren seyler gerekiyordu gene Raidler disinda hard mode content var ve wow haftalik modifier olayiniburadan arakladi, bazi modifierlar ile cheese iken kimisi geldimi weekly skiplemek zorunda kaliyordun En basarili kismi net infusion, ucuz ve zahmetsiz sekilde dusen gearin ileveli elindekinden yuksekse yakip ileveli transfer edebiliyorsun, atiyorum oyunun en iyi itemi dustu 220 ilevelda ilerde 390lik itemi buna yedirip transfer edebiliyorsun. Gear diablo style baya ve yardimci app olmadan oynanmiyor. Simdiden isthar denen appi indirin mobil cihazlara :p api cok iyi, tek tusla gear degisitrebiliyorsunuz mobilden hic oyun ici menu hengamesi ile ugrasmadan vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Ha bide raid demisken baya zor, insan sayisinin az olmasina bakmayin ozellikle raid ici ziplama puzzle vsler var, tunnel vision konusunda en acimasiz raidler bu oyunda olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 open beta olacak mı bunda? bi deneme imkanımız olsa oyunu da öyle alsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Ağustos 29-30-31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 pc betamı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 satın almadan da pre-load yapamıyoruz sanırım :/ halbuki nitro açmıştım bugün, xeske yapabilsem. satın almış olan bi babayiğit sadece DL için acc. bilgisi vermek isterse yarın öbürgün billurlarını öpebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar