Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Destiny 2

DarkC1oud

Öne çıkan mesajlar

Scout rifle kırmamak lazım, MIDA için gerekli.

MIDA oyunun en imba silahlarından bu arada, direkt altın özellikleri dayamışlar, %100 aim assist de var. Sturm questi zor ama kendisi pek işe yaramaz silah. Rat King'le diğerini daha yapmadım. Biri raid istiyor, bizim guild raid yapacak kadar kalabalık değil, diğerine de daha başlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Yakında bi nerf gelir, tadını çıkartın gelene kadar.

Ben Hand Cannon hastasıydım ama bu oyunda hem genel HC dinamiklerini çok baltalamışlar, hem de düzgün özellikli HC silah yok oyunda daha, o yüzden istemeye istemeye bırakmak zorunda kaldım.

MIDA + Uriel's Gift takılıyorum. PvP'de ful Uriel'le geziyorum, arada uzak mesafelerde MIDA'yla indiriyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Silah ve armorlara mod takıp özellik ekleyebiliyorsun. Normalde mavi modlar var, engramdan şuradan buradan düşüyor ya da silahçıdan satın alabiliyorsun. 285'ten itibaren aynı tip mavileri kombine edip mor moda dönüştürebiliyorsun. Mor modlar takıldığı silahın levelını da 5 puan arttırıyor. Ayrıca ileride başka silahla boostladığında 5 puan eksikmiş gibi boostladığından güzel artış sağlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Değiştirmedilerse hepsinin aynı etkiliyor olması lazım, Destiny 1'de öyleydi.

Infuse base light üzerinden gidiyor, modsuz olarak.

Şöyle örnek vereyim:

A isimli Silah 270
Mod taktın: 270 + 5 = 275

Sonra modsuz 275 silah B buldun, ama A daha iyi.

İkisi de aynı seviyede olsa bile A'yı B ile infuse edebiliyorsun, çünkü A'nın base puanı aslında 270. Infuse sonrası base puanı 270'ten 275'e çıkıyor, ama üstünde takılı mod da olduğundan 275 + 5 = 280 oluyor totalde.

Böyle böyle milim milim ite ite arttırıyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi de şunu sormam lazım; tanıdığım tüm Destiny oyuncuları 2. oyun için 1'deki bütün güzel şeyleri almışlar, geriye çöp kalmış diyolar.

O kadar çok fark var mı ilk oyunla arasında? Ben acayip karşıydım fps-mmo olur mu diye ama günlerdir oyundan çıkamıyorum. Bu böyleyse ilk oyun nasıldır acep merak içindeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Destiny 1 ilk çıktığında bomboştu, bu çok daha dolu ve içerikli çıktı.

Destiny daha grinding özellikliydi. Hem exotic shard mantığı (sonradan tatlıya bağlandı gerçi), hem manasız 500 adam öldür falan questleri, hem karakter statleri hem de silahların random özelliklerle düşmesi falan çok grind yapıyordu oyunu, bunda o kısım çok daha güzel tatlıya bağlanmış.

PvP'de D1 ilk çıktığında auto rifle imba'ydı sonradan haddinden fazla nerf yedi, bunda yine imba. Silahlar D1'e göre daha dengeli (Hawksaw veya Malok's Grasp gibi imbalar az). Öte yandan bunda da Hand Cannon problemli ve zayıf.

Karakter class'ları ve skill'ler daha basitleştirilmiş. İyi veya kötü denecek bir şey yok bunda, tercih meselesi, kişiye göre değişir. Ama Bladedancer gibi süper tatlı class'ın vileda sopalı Arcstridera devşrilimesinia affetmeyecem.

D1'de buna göre daha iyi ne vardı diye düşünüyorum...
- En önemli fark pvp. 6v6'da daha çok eğleniyordum ben. Haritalar da daha dengeliydi (silah menzilleri açısıdnan)
- Endgame silahları daha iyiydi, ama sonuçta kaç tane expansion geldi. Bunda hala güzel stat Hand Cannon yok mesela.
- Sonlara doğru power level (d1 ismiyle light) arttırmak buna göre daha çok seçenekten oluşuyordu.
- Görsel olarak ilk oyun Ay ve gezegenler (Mars, Venüs vb.) içeriyordu, daha güzel ortamlar vardı benim görüşümce, ama buna da eklerler umarım.

Ama bu oyun D1'e göre daha kötü değil. Düşünüp bulduğum iyi özellikler yukarıda saydıklarım, bu oyunun da çok güzel artıları var.

Adventure'lar ve public eventler başlı başına güzel. Daha basitleştirilmiş karakter gelişimi ve az grinding başlı başına büyük bonuslar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...