Argoel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 şu cdkeys.com meselesini çözebilen var mı ? mail yolladım dün akşam hala dönen olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Activision'ın TR'yi Middle East'e sokması sonrasında cdkeys.com keyleri patladı. Localised version veremiyoruz, refund edeceğiz dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 refund ticket açtım, garanti edecekler diye durmaplay den de oyunu aldım, dl e bıkratım biraz önce sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 refund etmezler de key yollarlarsa bana gönder diğer keyi sdsafa saat kaç oldu hala işe gitmedin mi ayrıca sen ? :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 ucuzcunun derdi bitmiyor. 15 lira için değdi mi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 ucuz olduğundan değil activision gerizekalı olduğundan patladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 blizzden neden almadınız abi? region problemi çıkacağı çok belliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 nerden belliydi? haziran/temmuzda aldık biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 cheap meat's stew shall be bland. Neyse refund ediyorlarsa direk satın alın bir yerden preorder bonusunu kaçırmayın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Bana da aynı mail'ı attılar. Region problemi olacağı belli değildi. Blizzard EU ve US chati ile konuştum, Diyorlarki senin ülke Turkey, activision Türkiye'yi Region 5'e kategorilendirmiş. Ben de diyorumki benim account Region 3 değil mi? Evet, Blizzard Store Euro değil mi? Evet. Destiny 2'nin store sayfasına baktığında oyun "Europe" gözükmüyor mu? Evet. O zaman niye Region 5 olarak aktive kasıyor? Cevap yok. Activision yüzünden sıçtı key'ler. CDkeys'in hiçbir hatası yok. Hatta adamlar "sorun bizde değil, refund yapmıyoruz" dese bile haklılar yani. Ben de direkt Blizzard'dan aldım oyunu indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 bu siniri oyunun boss larından çıkaralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Neseki gmg den aldım sorun çıkmadı. İndirdim hatta 37 gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 ben gamestopdan aldiydim bu sabah gittim aldim oyunu indirdim bakalim gorucez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Aradaki fiyat farkı da 15 TL değil bu arada. Haziran'da 40 USD almıştım ben, şu anda Blizz Store'da 59 Euro galiba. Durma'da 195 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 40 dolardı aldığımızda. Sinirlendim, gittim expansion pack’leri de aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 hangi region'da isek o komunite ile mi oynamak durumundayiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Ben de onu merak ettim ama değil muhtemelen, hs de karışık gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Oynayabileceğin region’ı seçebiliyorsun diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 us yada euda oynayabiliosun. karakterin 2 tarafada tasiniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 dreagloth said: nerden belliydi? haziran/temmuzda aldık biz. LathspeLL said: Bana da aynı mail'ı attılar. Region problemi olacağı belli değildi. Blizzard EU ve US chati ile konuştum, Diyorlarki senin ülke Turkey, activision Türkiye'yi Region 5'e kategorilendirmiş. Ben de diyorumki benim account Region 3 değil mi? Evet, Blizzard Store Euro değil mi? Evet. Destiny 2'nin store sayfasına baktığında oyun "Europe" gözükmüyor mu? Evet. O zaman niye Region 5 olarak aktive kasıyor? Cevap yok. Activision yüzünden sıçtı key'ler. CDkeys'in hiçbir hatası yok. Hatta adamlar "sorun bizde değil, refund yapmıyoruz" dese bile haklılar yani. Ben de direkt Blizzard'dan aldım oyunu indirdim. duzgun satis yapan sitelerde (bakiniz gmg) region bilgisini vermisti bastan https://i.imgur.com/oU8IBOp.png linkte su klasik https://support.activision.com/articles/en_US/FAQ/Destiny-2-PC-Region-Definitions bugun koyduklari bisi diil hani ki gmg de yaziyor kocaman bu durum https://i.imgur.com/XMkCjOA.png yani activision yuzundende sicmadi keyler ortada sicma yok cunki :P keylerin patlama sebebi tamamiyle bizim ulkemizin gudubet lokasyonu. fiyatlandirmaya gelince EU ya sokusturmus zamaninda blizzort ki mergerdan once bu ancak activision sittin senedir middle east olarak goruyor ve buyuk ihtimal aralada o fiyatlardan veriyor, bunun yaninda sonye gelince gene EU oluyoruz. ben hatirliyorum ilk wow betasinda turkiye ve israilin durumu saibeliydi ve birisi topic actiydi, orda herifim biri "israil eu olmali tabiki cunki eurovisiona bile katiliolar filan ama obur yanda there is turkey which is kinda fucked up" yazdiydida patide bile millet BIZIM ULKEMIZ FUCKED UP DIIIL diye kiyameti kopardiydi well where are we now? :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 oha nerden hatirladin o basligi. benim bile gozumde canlandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 cdkeys.com baya düzgün bir sitedir bu arada, herhangi bir falsoları yok. Belki alırken bir uyarı koyabilirlerdi, region farklı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 eu diye koymuşlardır zaten region'ı. sizdeki dert tr'i eu'da sanmanız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 şimdiye kadar farklı region da olduğumuz bir oyun var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 pugb? black desert? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar