Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Destiny 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DA2019 said:

İadeye baktım şimdi. 292liraya almışım Digital Deluxe Edition ı. İade gelmiş 312TL. doların artması 20TL kazandırdı. :P

tamam şimdi o kazandığın haram parayla standart edition alıyosun.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

aferim, arkadaşlık yerine böyle şeklin paranın peşinde ol

Olm oyun konsol port, niye konsol varken gidip pcde oynıyım? Hem Onur da konsolda oynuyodu birincisini.
Mesaj tarihi:
şimdi bu oyun ile alakası olmamış, türüyle ile ilgisi olmamış benim için bu oyunun bir gideri var mı? (Quest, pvp, dungeon vsv s.)
Arkadaşlarla güzel vakit geçirilebilecek bir MMO hissiyatı vermedi bana hiç. Bu yüzden çekincelerim var açıkcası.

Yıllarca kılıç kalkan büyü müyü derken tüfenkli uzay teması biraz garip geldi kafamda canlandıramadım bir türlü.
Mesaj tarihi:
DA2019 said:

dreagloth said:

aferim, arkadaşlık yerine böyle şeklin paranın peşinde ol

Olm oyun konsol port, niye konsol varken gidip pcde oynıyım? Hem Onur da konsolda oynuyodu birincisini.

konsol dediğin şey PC port. F.u. :(
Mesaj tarihi:
samaella said:

şimdi bu oyun ile alakası olmamış, türüyle ile ilgisi olmamış benim için bu oyunun bir gideri var mı? (Quest, pvp, dungeon vsv s.)
Arkadaşlarla güzel vakit geçirilebilecek bir MMO hissiyatı vermedi bana hiç. Bu yüzden çekincelerim var açıkcası.

Yıllarca kılıç kalkan büyü müyü derken tüfenkli uzay teması biraz garip geldi kafamda canlandıramadım bir türlü.

Abi FPS bu oyun, 4-5 kişi takılmacalı raidli vsli. Cruciblelar PvP arena. Onlar zevkli bak. Ama bir MMO diil tabi, yani WoW falan bekleme.
Mesaj tarihi:
Dragonfire said:

yani klavye mouse şart diyorsun.

Olm gel bi gün benim streami izle PS4den, bu adam nasıl böyle şiir gibi oynuyo dersin. Kolla gayet güzel oynanıyo oyun. :P

He mouse klavye kuran oynayan var da ben hiç ilgilenmedim. Yattığım yerden oynuyorum. :)
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...