dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 aferim, arkadaşlık yerine böyle şeklin paranın peşinde ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 bana alın oyunu size arkadaşlık ederim merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 DA2019 said: İadeye baktım şimdi. 292liraya almışım Digital Deluxe Edition ı. İade gelmiş 312TL. doların artması 20TL kazandırdı. :P tamam şimdi o kazandığın haram parayla standart edition alıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 dreagloth said: aferim, arkadaşlık yerine böyle şeklin paranın peşinde ol Olm oyun konsol port, niye konsol varken gidip pcde oynıyım? Hem Onur da konsolda oynuyodu birincisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 birincisi pc de yoktu çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 birincisi pc de yoktu ki? Sonra yaptıkları hatayı anladılar master race e çıkardılar işte. saygı duyacaksınız pc bey diyeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 şimdi bu oyun ile alakası olmamış, türüyle ile ilgisi olmamış benim için bu oyunun bir gideri var mı? (Quest, pvp, dungeon vsv s.) Arkadaşlarla güzel vakit geçirilebilecek bir MMO hissiyatı vermedi bana hiç. Bu yüzden çekincelerim var açıkcası. Yıllarca kılıç kalkan büyü müyü derken tüfenkli uzay teması biraz garip geldi kafamda canlandıramadım bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 DA2019 said: dreagloth said: aferim, arkadaşlık yerine böyle şeklin paranın peşinde ol Olm oyun konsol port, niye konsol varken gidip pcde oynıyım? Hem Onur da konsolda oynuyodu birincisini. konsol dediğin şey PC port. F.u. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 samaella said: şimdi bu oyun ile alakası olmamış, türüyle ile ilgisi olmamış benim için bu oyunun bir gideri var mı? (Quest, pvp, dungeon vsv s.) Arkadaşlarla güzel vakit geçirilebilecek bir MMO hissiyatı vermedi bana hiç. Bu yüzden çekincelerim var açıkcası. Yıllarca kılıç kalkan büyü müyü derken tüfenkli uzay teması biraz garip geldi kafamda canlandıramadım bir türlü. Abi FPS bu oyun, 4-5 kişi takılmacalı raidli vsli. Cruciblelar PvP arena. Onlar zevkli bak. Ama bir MMO diil tabi, yani WoW falan bekleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 yani klavye mouse şart diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 FPS Raid PvP Arena Konsol? (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 sen FPS yazdıktan sonrasını okumadım... sdafas şaka şaka haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 tabii ki o video. https://www.youtube.com/watch?v=NGbmtzSu2kQ&list=UUzWVkft3yX7Tq8gECxVVYHA&index=16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 engelli insanlarla dalga geçmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Dragonfire said: yani klavye mouse şart diyorsun. Olm gel bi gün benim streami izle PS4den, bu adam nasıl böyle şiir gibi oynuyo dersin. Kolla gayet güzel oynanıyo oyun. :P He mouse klavye kuran oynayan var da ben hiç ilgilenmedim. Yattığım yerden oynuyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 greenmangaming'den aldığım key gelmiş bugün. pre-install'a başladım, hayde bre pehlivan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Onur bizim key lerden ses yok daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Pazar ya da Pazartesi gönderirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 bnetten bi grup kurma vaktin gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Aktif olarak oynayacaklar BattleTag'leri yazarsa, kurulur hemen grup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 ekliyiz zaten birbirimizde, bir de oynarken diğer oynayanları ekleriz hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 24 müydü bunun çıkışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 kardeşim alcak ondan otlanırım artık. gtx 660ti var bende minimumda gözüken kart, çalışcağını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 ow de yokmuydun sen? ow oynatıyorsa bunu da oynatır. optimizasyonu baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar