Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Angel 5. Sezon

Popeye

Öne çıkan mesajlar

pek begendim bu bolumu. ayrica stanford'li connor'i chor thorc'lu connor'a tercih ederim kesinlikle.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 09 Ocak 2005 21:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

O büyü biraz da yanılsamaydı bence.
Angel'ın Connora biraz daha kal demesi Connor'ın giderken ona son sözlü sölemesi 'babamdan öğrendim'' demesi çok etkileyciydi.
Zaten bölüm bize 3.sezonu bayağ bir hatırlatıı
Connor ve Angel'ı bukadar iyi anlaştıklarını görmek gerçekten çok iyi oldu.
Connor cehhenem boyutundan geldiğinde de ''Hi dad'' diye gelip şaşırtmışı Angel.Bügün yine seslenirken Angel aynı şekilde şaşırdı
İyi bir bölüm olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

kırk yılda bir izliyorum onda da ilginç bir bölüm denk geliyor, bundan önce de cordelia'nın konuk oyuncu olduğu bölüme denk gelmiştim.. :-p

fred ne oldu anlamadım, onu da gebertmişler heh yerine gelen mavi iblis hoş olmuş ama..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 10 Ocak 2005 00:12 tarihinde demiş ki:
Güzel bölümdü.
Vazodan çıkıp 3 dilek hakkın var demesi çok hoşuma gitti.

hehe
sonra Conor "sahidenmi" diyince
"yok canım sadece sakaydi"
hehe güzel bölümdü
gunnda karizma yapti yalnizz devam et hocam sök su kalbi urasamam bu tiple filan :P[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

bi şy soracağım ben yaklaşık bir 7 haftadır alan izlemiyorum biri bana bu 7 haftalık periyodu özetleyebilir mi pls[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Catscratch, 10 Ocak 2005 14:46 tarihinde demiş ki:
Şimdi haftaya çok güzel bir bölüm var. Hatta David Boreanaz'ın eşi de konuk olarak gelmiş :D Ondan sonra yine yarı komik bir bölüm var. Sonra 2 ciddi bölüm ile dizi bitiyor. Hadi hayırlısı.
şöle seler yokmu nassil sinir olyom :P
simdi diceksiniz ora yokki bisi ben sonaki bölümlerin komik oldugunu bilmek istemedimki yap spoiler kodunda okumiyim ben ?
su olay varya böle yapanlarin izlemeyi istedigi ama henuz izlemedigi filmleri dizileri izleyip adamlara gennnniss bi özet yapma istedigi uyandirio bende yaa
*cokmu agresifim bilemicem bütün günün is yogunlugudur belkide..*[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dingaer, 10 Ocak 2005 16:50 tarihinde demiş ki:
bi şy soracağım ben yaklaşık bir 7 haftadır alan izlemiyorum biri bana bu 7 haftalık periyodu özetleyebilir mi pls

he ya benim içinde acıklasın birileri noolcak ya bidaaki pazara cok var bari biri otursun anlatsın izleyemıyorum diziyi of
hadi be arkadaslar varmı yiğit anlatsın[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
Ben kimmiyim Ahanda Gör
Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...