Way Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bolum cok guzeldi de :) anlamadıgım connor in hafızası yerine gelmedi mi? sonunda geldigini belli etti gibi ama yani insan babasinin yaninda bu kadar da guzel rol yapamaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 her şeyi anlamamışsın demek ki, ehe. düzeldi connor'ın hafıza, numara yapıyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 pek begendim bu bolumu. ayrica stanford'li connor'i chor thorc'lu connor'a tercih ederim kesinlikle.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 09 Ocak 2005 21:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 babam bana böyle öğretti derken belliydi zaten.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 daha çok yürüyüşünden belliydi.Eskiden olduğu gibi nefret doluydu döndüğünde[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 O büyü biraz da yanılsamaydı bence. Angel'ın Connora biraz daha kal demesi Connor'ın giderken ona son sözlü sölemesi 'babamdan öğrendim'' demesi çok etkileyciydi. Zaten bölüm bize 3.sezonu bayağ bir hatırlatıı Connor ve Angel'ı bukadar iyi anlaştıklarını görmek gerçekten çok iyi oldu. Connor cehhenem boyutundan geldiğinde de ''Hi dad'' diye gelip şaşırtmışı Angel.Bügün yine seslenirken Angel aynı şekilde şaşırdı İyi bir bölüm olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 hatırladı ama çaktırmadı[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Güzel bölümdü. Vazodan çıkıp 3 dilek hakkın var demesi çok hoşuma gitti.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 angel'in o kadar uğraşıp öldüremediği sahjan ı connor nasıl döver ya .. icabında angel connor u bi güzel pataklıyor yani :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Babaya kalkan eller taş olur o yüzden Connor Angelı yenemiyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 kehanetler =p sarjah midir nedir onunda dedigi gibi abartiliyor[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 connor hafızası geri gelince sahjan ı boğazladı ya orası süperdi ama önce gözleri kapanıp bir açıldı :) deliydi.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 kırk yılda bir izliyorum onda da ilginç bir bölüm denk geliyor, bundan önce de cordelia'nın konuk oyuncu olduğu bölüme denk gelmiştim.. :-p fred ne oldu anlamadım, onu da gebertmişler heh yerine gelen mavi iblis hoş olmuş ama..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Gunnın olayı ne? Ha bire kalbini söküp geri mi yakıyorlar?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Absolut, 10 Ocak 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Babaya kalkan eller taş olur o yüzden Connor Angelı yenemiyor. hmm *!pencereden atlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Absolut, 10 Ocak 2005 00:12 tarihinde demiş ki: Güzel bölümdü. Vazodan çıkıp 3 dilek hakkın var demesi çok hoşuma gitti. hehe sonra Conor "sahidenmi" diyince "yok canım sadece sakaydi" hehe güzel bölümdü gunnda karizma yapti yalnizz devam et hocam sök su kalbi urasamam bu tiple filan :P[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Şimdi haftaya çok güzel bir bölüm var. Hatta David Boreanaz'ın eşi de konuk olarak gelmiş :D Ondan sonra yine yarı komik bir bölüm var. Sonra 2 ciddi bölüm ile dizi bitiyor. Hadi hayırlısı.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 bi şy soracağım ben yaklaşık bir 7 haftadır alan izlemiyorum biri bana bu 7 haftalık periyodu özetleyebilir mi pls[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 e oha :-)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Gunn şu anda cehennem bıyutunda.Bir tür fedakarlık yaptı diyebiliriz.O bodruma he indiğinde ölmek zorunda. Connor valla çaktırmadıysa çok rol yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Catscratch, 10 Ocak 2005 14:46 tarihinde demiş ki: Şimdi haftaya çok güzel bir bölüm var. Hatta David Boreanaz'ın eşi de konuk olarak gelmiş :D Ondan sonra yine yarı komik bir bölüm var. Sonra 2 ciddi bölüm ile dizi bitiyor. Hadi hayırlısı. şöle seler yokmu nassil sinir olyom :P simdi diceksiniz ora yokki bisi ben sonaki bölümlerin komik oldugunu bilmek istemedimki yap spoiler kodunda okumiyim ben ? su olay varya böle yapanlarin izlemeyi istedigi ama henuz izlemedigi filmleri dizileri izleyip adamlara gennnniss bi özet yapma istedigi uyandirio bende yaa *cokmu agresifim bilemicem bütün günün is yogunlugudur belkide..*[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Peki o usta büyücü neden kaçıyorki angel a yardım ediyor o kadar hem istese herkesi pat die yok eder ne korkak bişi o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Dingaer, 10 Ocak 2005 16:50 tarihinde demiş ki: bi şy soracağım ben yaklaşık bir 7 haftadır alan izlemiyorum biri bana bu 7 haftalık periyodu özetleyebilir mi pls he ya benim içinde acıklasın birileri noolcak ya bidaaki pazara cok var bari biri otursun anlatsın izleyemıyorum diziyi of hadi be arkadaslar varmı yiğit anlatsın[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 7 bölüm önce ne vardıki onu bile unuttum hatırlasam bölümün hangisi oldugunu rahatça anlatcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 7 haftada harfi harfine hatiyamiyorum ama en önemli olaylardan biri Fred'in ölüp ILLYRA n1n gelmesi.Gunn fedakarlik yapmasi fln olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar