Killer Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 https://eksisozluk.com/entry/67122930 serin hikaye mi gerçek mi bilemedim türkiye sonuçta psikopat taksici müşterileri tehdit edip darp etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 surekli "sevgilim" yazmasi cok irrite etti beni, konsantrasyonum kayboldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 tldr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 sevgilimi yere dusurduler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 serin hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 türkiye de ne olursa olsun taksicinin suyuna gidiceksin abi istanbulda özellikle. taksiciye ters gitmek yapılabilecek en büyük hatalardan istanbulda adam akp'yi kötülüyorsa sende kötüleyeceksin, yok chp'yi kötülüyorsa sen de kötüleyeceksin. orda da aman uyma bunlara gel yandan geçiverelim vs dense olay çözülcekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 abi aynen ya, takside ben tam bir liboş oluyorum. işte orta yol bulunmalı kavgayla gürültüyle olmaz bunca hizmet yapıldı falan diye geçiyorum hiç biriyle uğraşmadan. hayırlı işler diyerek iniyorum sonra. geçen bir tanesi akp binası önünde toplananlara "mını siktiminin ölücüleri kim bilir ne dağıtıyorlar yine toplanmış aç köpekler" diye sövdü mesela destek çıkmaya bile korktum yemliyor olmasın diye adsafadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 anlatım baya kötü de. yine girişimcilikle ters düştüğü için ortaya çıkan sorunlar. adamlar agresif büyümek için her yerde aplikasyon açıldığında araç olsun diye kim olursa olsun ekliyorlar sisteme. zaten eklemeyecek olsa ne yapacak. kimin iyi kimin kötü olduğunu ayrıştıracak bir sistem olsa bitaksiye gelene kadar devlet bunu kullanırdı. ne kadar manyak, psikopat, dengesiz varsa taksici ülkede. şikayet etmek istiyorsun, şikayet ettiğin adamlar ondan farklı değil zaten. polis bıkmış. şikayetleri alan kurum bıkmış. duraklar bile kendi taksicilerinden bıkmış. kimse elleşmek istemiyor. bu ülkeye çok bile zaten bu kadarı da. bitaksinin en azından şikayetleri daha ciddiye alması gerekirdi ama hiçbir işletme gelen şikayetle sözü geçen "sistemden çıkartma" işlemini yapmaz. case açar, inceler ona göre aksiyon alır. bu süreçler de öyle hızlı gelişmez genel olarak. ben bunu bile yaptıklarından şüpheliyim. büyük ihtimal araç sayısı arttırmak için çalışıyorlardır sadece. en ufak bir seçiciliği yok ki. insanlar neden taksiye binerken "bitaksi güvencesiyle bindik" diye düşünüyor anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 İnanırım. 2 sene önce aynı şey benim başıma geldi. Yağmurlu bir sabah bitaksiyle çağırdım taksiyi barzo bir abi geldi. Kozyatağına gidicez dedim, -vay efendim bu yağmurda ben e-5'e inemem. Sağda in başka taksi çevir, laga luga yapma falan dedi.. (aynen böyle) Kavga kıyamet yağmurda indim. Hemen plakasının altına yorumları döşedim. Bu adamın taksisine binmeyin, terbiyesizlik saygısızlık şöyle böyle... Aradan 1 ay geçmedi sanırım, taksi çağırdım yine. Bindim. -gunaydın, -gunaydın. Beni hatırladın mı? dedi. Yoo dedim Beni şikayet etmişsin intikam almaya geldim dedi. Yine kavga kıyamet vs.. Tamam bizde londradaki taksicilerin asaletini İstanbul'daki taksicilerde aramıyoruz ama şerefsizliğe de hasret değil kimse.. Bitaksi naptı? tabi ki hiçbi şey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Manyak mısınız peki bi daha neden aynı yeri kullanıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Şey gibi, restorana gidiyosun zehirleniyosun, bi hafta sonra gel şurdan yiyelim tekrar diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 bitaksi de random gelio abi taksi plakası vs gözüküo da 2 ay önceki plakayı fln hatırlaman pek mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Rasmon said: Manyak mısınız peki bi daha neden aynı yeri kullanıyosunuz? Evimden ofise gitmek için çağırıyordum mecburen. Duraklarda asla taksi olmuyor sabah saatlerinde, sokaktan çevrilen taksi de it kopuk. Yine en mantıklısı malesef bitaksiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 sokaktan çevirdiğin ile bitaksi ile bindiğinin arasındaki fark ne sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 senko said: bitaksi de random gelio abi taksi plakası vs gözüküo da 2 ay önceki plakayı fln hatırlaman pek mümkün değil. Ama uygulamanın bugı şahane. Apaçık isimle falan plakaya yorumu yazdırıyor ve ismini kabak gibi gösteriyor. Adamı sen hatırlamazsın ama adam seni unutmuyor bu durumda. Çünkü plakasında yorumun kalıyor, zaten 3 kötu yorumda sistem dışı bırakıyorlar bildiğim kadarıyla plakayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 bi fark yok sdf bitaksi sadece dışarda beklemek yerine evden, ofisten beklemeni sağlıyor :) bir de baştan telefon ediyorsun ben x'e gidicem ona göre kabul ediyorsan gel diye, dediğin gibi durumlarda. (sıkışık yola girilcekse yağmur varsa vs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Patice said: senko said: bitaksi de random gelio abi taksi plakası vs gözüküo da 2 ay önceki plakayı fln hatırlaman pek mümkün değil. Ama uygulamanın bugı şahane. Apaçık isimle falan plakaya yorumu yazdırıyor ve ismini kabak gibi gösteriyor. Adamı sen hatırlamazsın ama adam seni unutmuyor bu durumda. Çünkü plakasında yorumun kalıyor, zaten 3 kötu yorumda sistem dışı bırakıyorlar bildiğim kadarıyla plakayı. bu saçma bayağı aynen. taksiciye anon olması lazım yorumların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Patice said: Aradan 1 ay geçmedi sanırım, taksi çağırdım yine. Bindim. -gunaydın, -gunaydın. Beni hatırladın mı? dedi. Yoo dedim Beni şikayet etmişsin intikam almaya geldim dedi. Yine kavga kıyamet vs.. oha korku filmi gibi baska yerde okusam inanmam, gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Killer said: serin hikaye mi gerçek mi bilemedim türkiye sonuçta bi taksi olayı kabul etmiş; https://twitter.com/BiTaksi/status/846660662218702848 4-5 kere kullandığım uygulamayı siliyorum abi bu ne amk, taksici olacak şerefsiz baya planlanmış her şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 bingildak said: sokaktan çevirdiğin ile bitaksi ile bindiğinin arasındaki fark ne sence? Adamın tipini görüp istersen iptal edebiliyorsun. Sorun yaşadığında seni şikayet edeceğim lafı bazıları için tehdit olabiliyor. Ama sokaktaki daha özgür, istediği muameleyi çekiyor. + çok nazik taksiciler vardı uygulamada bir dönem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 selam über saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 olayın her tarafı birbirinden suçlu abi işin zaten detayına inince bizde bu ülkede doğduğumuz için suçluyuz dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Lopeth said: selam über saygılar über gelene kadar adam toplantıyı yapıp bitirmiş oluyor mom'ları okursun artık über içinde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Olay şu taksi bolsa en yuksek rate'li olani size yonlendirir. Taksi yoksa,it kopuk ne varsa o denk gelir.... Bir de iste bunları kovmuyorsa bitaksi bir boka yaramaz. 2 saat once özur dilemisler gec kaldik mudahale etmekte, kovduk adami fasa fiso... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Oski said: surekli "sevgilim" yazmasi cok irrite etti beni, konsantrasyonum kayboldu ay evet içim sıkıldı öef... bi de; kafası ile yüzüne sayısız yumruk indirdiler, diğer bir kişi de beni zorla tuttu, her türlü cinsiyetçi küfürler eşliğinde darp edildik. dayak yiyosun, edilen küfürün CİNSİYETÇİ olduğu detayına falan takılman. neyse geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar