Black-ice Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 bir kaç gündür sürekli şifre değişikliği talep ettiniz siz değilseniz dikkatli olun tadında mail alıyorum bu ikisinden. koreden falan galba yapılıyor. şifreleri değiştirdim ama yapabileceğim başka birşey var mı? sakata gelmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 kaç takipçin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 dörtyüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Dortyuz ne ya kim ne yapsın senin kıçı kırık hesabını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 kız arkadaşın zorluyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 gece yarısına doğru mesaj geldiyse sen de telefonu alıp hafif gülümsemeyle tshı tshıı bizim gruptan çocuklar ya gece gece tsıhı tshıı diye kapattıysan kız arkadaşın sağlı sollu deniyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 authenticator kullan, benim şifre talepler gmail ve hotmail hesaplarına düşüyor onlarda da authenticator kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 yakinda fappening dalgasinda resimlerin cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 https://imgur.com/gallery/IbKWM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 benim de facebooku darlıyolar sürekli reset code sms'i geliyor napcaklarsa benim facebooku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 güney kore mi, kuzey kore mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Benim PSN US hesabıma yürüyüp duruyorlar, sürekli password reset maili geliyor. İşin komiği tek oyun tek kuruş para yok US hesabında. Zamanında lazım olur gibi oldu bi sıkıntı çıktı diye açtım, sonra TR hesabıyla halledince bıraktım. Şifre de sağlam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 bana hic olmuyordu, twitterdan da zerre anlamam ve hazzetmem, gecen obama'ya bir tweet attim ertesi gun hesabim kitlendi hacking attemptlerden dolayi :D hotmail cok basarili is yapiyor bu konuda eger inbox'iniza geldiyse mail kesin spamdir ne kadar legit gozukse de, onemli bir mail ariyorsaniz da spamde arayin. cok guzel algoritma yazmislar ama sadece spam ve inboxi karistirmislar zannimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 http://i.imgur.com/DiLfbgt.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Editorden mi aldin o klasoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Norak said: http://i.imgur.com/DiLfbgt.png Bu ne lan aheahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 benim de origin hesabımı zorluyor biri yıllardır. bi ara zenmate kullanmıştım 2 gün fln. ertesi gün facebook hesabım hacklenmişti. o gün bugündür kullanmıyorum o eklentiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar