fresia Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 şu an bipolar etkisiyle kafam sürekli sorun çözmek, geçmişi düşünmek, bağlantıları bulmak üzerine çalışıyor insanları sadece bu amaçla izliyorum, dinliyorum, konuşuyorum aslında herkesin farkedip de dile getirmediği şeyler bazen de sonradan farkediyoruz sadece buna yoğunlaştığım ve geçmişteki tecrübelerden dolayı insanları kırmadan alt sebeplere ulaştırabiliyorum bunu samimi olarak yapınca karşı taraf daha rahat konuşuyr bendeki sorun, tespit ettiğim sorunları çözme takıntısı yardım talebi olmayana bile bu bazen tebessüm bazen samimi bir muhabbet bazen de dert dinleme şeklinde oluyor, fiili veya maddi boyutu o kadar aşırı değil bazen kendimi ve ailemi bile ihmal edip başkalarıyla uğraşıyorum, internette yorum yapıyorum bu aşırı hale gelince uykusuzluğa sebep oluyor ama gözümü kapatıp yatabiliyorum şunun bilincindeyim: insan kendi isterse(dua), çabalarsa değişmeye başlar yetiştirilme tarzımızdan, hayatın zorluklarından dolayı hepimiz hastayız kimi insanlar sorunlarını gizlemeyi öğreniyor, kimileri saklamakla uğraşmıyor sorum ise: bu işi meslek ya da gönüllü olarak yaparsam kafayı yer miyim bu niyetle başlanıp dert dinlemekten bıkıyor mu, kaldıramıyor mu (bazen konuştuğun kişi transa geçiyor uyandıracak cümleyi bulamıyorum) kendimi hayatın diğer alanlarında geliştirmem şart ki insanları daha iyi anlayayım, buna vakit ve kafa kalır mı kendi farkındalığımı nasıl kaybetmem forumda bu işin bu uzmanları vardı aklıma gelmeyen konularda da yorum yazarsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 yemişsin zaten kafayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Hayırdır hacı fetönün eksikliğinden faydalanıp, boş kalan cemaat kontenjanını doldurmaya mı kasıyon? Yeni şeyh ben olacam, kaptırmam kimseye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 psikolog* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 noyan sen misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Tıp in herhangi bir dali hobi olarak yapilabilecek bir is degil. Hobi olarak megatronik ogrenir uygularsin da baska insanlarin sagliklarini etkileyen pratiklerde proffesyonel egitim olmadan calismak son derece yanlis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Dene bakalım, üniversiteye hazırlanır kazanır okur yukseğini yapar belgelerini toplarsın. Alt tarafı 6-7 seneni alır neden yapamayasın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 senko said: Tıp in herhangi bir dali hobi olarak yapilabilecek bir is degil. Hobi olarak megatronik ogrenir uygularsin da baska insanlarin sagliklarini etkileyen pratiklerde proffesyonel egitim olmadan calismak son derece yanlis. Hobi olarak Jinekologluk yapıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 hobi olarak güzin abla olunur en fazla. varsa sertifika kurs belge öyle şeylere girişirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Barmen olabilirsin aslında, tarife uyuyor tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Meriç olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 şaka thread sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Fistan said: yemişsin zaten kafayı AHAHAHAHFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 gayet ciddi bir konuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Yaptığın şey psikologluk değil terapi tadında gudik bişeyler aslında. Git adam gibi eğitimini al meslek olarak yapacaksan ki bu üniversite + yüksek lisans + tonla terapi eğitimi demek. Yada hiç bulaşma bence. İyilik yaptığını düşünerek aslında sonucu olmayan hatalara itiyor olabilirsin insanları. İnsan sağlığı, hele ki ruh sağlığı ince bir iş. Salak sulak insanlar yapınca melek terapisi cart curt diye danışanın intiharına kadar gidiyor mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 fresia said: gayet ciddi bir konuydu aslında değil, sana öyle geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=fw1Ycta-HWM Aha bundan ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Lexius said: Yaptığın şey psikologluk değil terapi tadında gudik bişeyler aslında. Git adam gibi eğitimini al meslek olarak yapacaksan ki bu üniversite + yüksek lisans + tonla terapi eğitimi demek. Yada hiç bulaşma bence. İyilik yaptığını düşünerek aslında sonucu olmayan hatalara itiyor olabilirsin insanları. İnsan sağlığı, hele ki ruh sağlığı ince bir iş. Salak sulak insanlar yapınca melek terapisi cart curt diye danışanın intiharına kadar gidiyor mevzu. o yüzden sordum zaten bir de mesleği yapan kişi nasıl etkileniyor şöyle bir olay yaşadım seminerde psikolog bir konuyu anlatıyordu aklına bir hatırası geldi bu nerden geldi diye sesli düşündü gayet basit bir alt neden sorusu sordum kötü bir hatırasını hatırlattı, morali bozuldu dersi bitiremedi sonrasında biraz konuştuk ama işte o zaman hipomani gibi bir durumdaydım konsantrasyonum çok yüksekti, bu durum sürekli hale gelince zarar veriyor akıl sürekli birilerine yardım etmek üzerine çalışıyor o mutluluğa alışınca çok kolay depresyon geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 abi neden şiir yazıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 şairlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 insanlar üzerinden birebir para kazanan felsefeciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 senden yardım talep etmediği halde biriyle konuşup sorunlarını ortaya çıkarmak ve sonrasında ona yardımcı olmaya çalışmak, önce bir yangın çıkartıp sonra onu söndürmeye çalışan itfaiyeciden farksız ve bunun için kendini, aileni ihmal edecek kadar uğraşıyorsun self-worth ve recognition ihtiyacı, bir nevi hero complex, psikologluk değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=JJtPWF4yUTY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 ascraeus said: senden yardım talep etmediği halde biriyle konuşup sorunlarını ortaya çıkarmak ve sonrasında ona yardımcı olmaya çalışmak, önce bir yangın çıkartıp sonra onu söndürmeye çalışan itfaiyeciden farksız ve bunun için kendini, aileni ihmal edecek kadar uğraşıyorsun self-worth ve recognition ihtiyacı, bir nevi hero complex, psikologluk değil doğru diyorsun ama şu da var insanın bir derdi var mı yok mu anlıyor herkes o derdi çözemesen bile anlık olarak güzel bir jest yapmak mümkün bu da başa bela olabiliyor ya da takıntı boyutuna ulaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Noyan diyip durmayın herşeye ya lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar