cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Selamlar beyler, Dun aksam bilgisayari kuruyordum. Thermal Pastei hem biraz fazla koydum (elimin ayarini ...) hem de panikle geri cekerken boyle tel gibi bir parca uzadi uzadi cpu socketteki yesil yere geldi. Bisy olmaz mk diye taktim fani sonra internetten biraz okuyunca pinlere gelirse falan sikinti olabilecegini ogrendim acip bir kontrol edeyim dedim. Simdi ilk durum suydu actigimda (sol ust taraftaki yesil bolgedeki kalintiya dikkat, o cektigimde inen ufak parca o iste): Sonrasinda pamukla dikkatli bir sekilde yaymadan vs sildim kenarlarini ve sol ustte olan lekeyi: Su hale geldi sonunda. Fanim cooler master hyper 212 evo, forumlarinda da soylenmis thermal paste conductive degil. Acikcasi pinlere de gelmemis gibi duruyor doktugum paste (tekrar elimin ayarini ...). Yani acikcasi rubbing alcohol vs ugrasmak istemiyorum. Sizce buyuk bir risk var mi? Ugrasayim mi rubbing alcohol siparisi verip? Yoksa acip denesem birsey olur mu? Tesekkurler simdiden yardimlariniz icin.
Bright Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Sen fazla falan koymamışsın, bildiğin badana yapmışın
Bright Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Thermal Paste'in amacı iki metalin gözeneklerine girerek ısı iletimini arttırmak, bezelye kadar ortasına koysanız kafi
bingildak Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 literally sıvamışsın lan öyle bi teknik yok.
ad3m Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Dayı ne yaptın sdgdfg insan açar 2 video izler yahu
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Zaten dagitmadim ben bunu sonra. Ortasina bezelye gibi koymak istedim ama elimin ayari yok iste yukarida da belirttigim gibi (lavaboyu silerken kirdim bir kere abi oyle dusun o kadar ayiyim). Zaten fazla surdugumun farkinda oldugum icin calistirmadim da tekrar sokup bir kontrol edeyim dedim :/
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Dostum birde fikir ver :D Bosu bosuna yeni bi islemci parasi girmesin durduk yere. Low dexteritynin cezasini cuzdan ceker.
bingildak Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 temizleyeceksin. ufacık koyacaksın. 2 yüz bir araya gelince yayılacak organik bir şekilde o kadar. 118293021838129038012 tane video var gözünü seveyim aç izle.
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Izledim kardes, ayi olunca izlesende gene siciyorsun gene siciyorsun. Eger sikinti olacaksa bastan alacam yapacak birsey yok, ayiligin sonu bu.
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Yok la ne yeni alicam, rubbing alcohol siparis edicem hsonuma yeni is cikti iste sadece.
Esh Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 ben de 2001de mi ne yasamıstım bu sendromu. yeni cpu fanı mı ne aldıydım , cpu yu sokup ustundeki kalıntıyı temizlemek amacıyla soketten cıkartırken ters dönüp sokete kapaklanmıstı. asetonla temizlemistim ama yine de soket bağlantıları arasında kalmıstı. bisi olmadı ama çalıştı yani.
Esh Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 aseton la gir olm ne alkolu. yok mu evde güllü besleyici aseton annenden
bingildak Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 ben direkt kolonya ile temizledim das hiçbir şey de olmadı ama TEKNİK DESTEK TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Laorx Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 hafif nemli bezle silmistim ben batirdigimda, bir sorun olmadi.
Bright Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Çok plastiklere değdirmeyin ve board'a bocalamayın. Uçabilsin, göl olmasın
toggie Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 fotografi gorunce pad yapistirdin sandim. ama helal olsun saglam iscilik cikarmissin ahahaha.
ad3m Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Macunun içeriği önemli elektrik iletkenliği varsa tertemiz yap taşan yerleri yoksa bişi olmaz.
Öne çıkan mesajlar