bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 moderasyon isteyip, moderasyon yok diye ayıpladığı şekilde davranmak nasıl bir kişilik bozukluğudur ya. mind blown. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 gerçekten satmak istemiyorsan niye sattın shgsgsg şakacıktan sattım beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 sabonis said: içinden key falan çıkmadı lan benim ekran kartının? vatan'la konuştum çıkmıyor içinden diye biliyoruz falan diye bişeler geveledi. amd fx işlemci ile oyun verebiliyoruz falan dedi ama 1080'lerle bi oyun vermiyoruz bildiğim kadarıyla dedi. ne iş? bi bilgilendirsenize tam nası işliyor olay? ona ağzına sıçiim adamın arayıp bi daha :D sabonis said: bana da geldi key ben 90'a veriyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 sabonis sen haksızsın ve sana laflar hazırladım (adam TW lan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 1070 1080 kartlı zenginlerin 100 tl lik oyun için düştükleri durumlara bak.. tıhtıhtıh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 bişi soracağım, vatan bilgisayardan 1060 kart aldım yeni. http://www.nvidia.com.tr/graphics-cards/geforce/pascal/for-honor-ghost-recon-wildlands-bundle/?nvid=nv-int-frhrgtrnwsbl-6213 şurada 1060lara da oyun var diyor, benim kutunun içinden kod filan çıkmadı. vatandakiler cebe mi atmış kodu yoksa normalde de mi almaya hakkım yoktu zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 satılmıştır, eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 kami said: bişi soracağım, vatan bilgisayardan 1060 kart aldım yeni. http://www.nvidia.com.tr/graphics-cards/geforce/pascal/for-honor-ghost-recon-wildlands-bundle/?nvid=nv-int-frhrgtrnwsbl-6213 şurada 1060lara da oyun var diyor, benim kutunun içinden kod filan çıkmadı. vatandakiler cebe mi atmış kodu yoksa normalde de mi almaya hakkım yoktu zaten? hayda bende 2 hafta önce aldım geforce uygulaması üstünden mi alıcaz acaba?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 gun bitmeden vatana su maili atin, oyunu oynamazsaniz da bana verirsiniz artik. ayrica ghost recon alacaksaniz, msi in sitesinden season pass da ucretsiz. kayit edip promosyonlardan season pass i secmelisiniz. key almadan bunu yapabilirsiniz: Merhaba , Kod icin bana gelen maili ileteyim ben direk , oradan isteginizi gerceklestirebilirsiniz. * Değerli müşterimiz, Aşağıda istenen bilgileri doldurarak, faturanın resmini çekerek pdf olarak tarafımıza [email protected] adlı mail adresine göndermeniz gerekmektedir. Adı Soyadı : Fatura No : Mail : GSM : Ürün Modeli : Ürün Seri No. : Konuya başvuru yaptığınız oyunu yazmanızı rica ederiz. Saygılarımızla… Vatan Bilgisayar totemic said: kami said: bişi soracağım, vatan bilgisayardan 1060 kart aldım yeni. http://www.nvidia.com.tr/graphics-cards/geforce/pascal/for-honor-ghost-recon-wildlands-bundle/?nvid=nv-int-frhrgtrnwsbl-6213 şurada 1060lara da oyun var diyor, benim kutunun içinden kod filan çıkmadı. vatandakiler cebe mi atmış kodu yoksa normalde de mi almaya hakkım yoktu zaten? hayda bende 2 hafta önce aldım geforce uygulaması üstünden mi alıcaz acaba?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 haydi bugun son mu? inventus'tan aldım ben aldığım zaman öyle bir kampanya yoktu şimdi mail atsam dönmeleri pazartesiyi bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Ya olm alın kart olmadan devreye girmezse geri verir Deno parayı amma takla attınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Aduket said: gun bitmeden vatana su maili atin, oyunu oynamazsaniz da bana verirsiniz artik. ayrica ghost recon alacaksaniz, msi in sitesinden season pass da ucretsiz. kayit edip promosyonlardan season pass i secmelisiniz. key almadan bunu yapabilirsiniz: Merhaba , Kod icin bana gelen maili ileteyim ben direk , oradan isteginizi gerceklestirebilirsiniz. * Değerli müşterimiz, Aşağıda istenen bilgileri doldurarak, faturanın resmini çekerek pdf olarak tarafımıza [email protected] adlı mail adresine göndermeniz gerekmektedir. Adı Soyadı : Fatura No : Mail : GSM : Ürün Modeli : Ürün Seri No. : Konuya başvuru yaptığınız oyunu yazmanızı rica ederiz. Saygılarımızla… Vatan Bilgisayar totemic said: kami said: bişi soracağım, vatan bilgisayardan 1060 kart aldım yeni. http://www.nvidia.com.tr/graphics-cards/geforce/pascal/for-honor-ghost-recon-wildlands-bundle/?nvid=nv-int-frhrgtrnwsbl-6213 şurada 1060lara da oyun var diyor, benim kutunun içinden kod filan çıkmadı. vatandakiler cebe mi atmış kodu yoksa normalde de mi almaya hakkım yoktu zaten? hayda bende 2 hafta önce aldım geforce uygulaması üstünden mi alıcaz acaba?? Ben attım mail, "For Honor veya Ghost Recon Wıldlands oyun kampanyası 31 Ocak 2017 - 18 Nisan 2017 tarihleri arasında alınan GTX 1070, 1080, 1080 Tİ grafik kartları, masaustu bilgisayarlar ve GTX 1070, 1080 ile güçlendirilen dizüstü bilgisayarlar içindir. Gtx 1060 için 28 Mart ve 18 Nisan arasında ürün almanız gerekmektedir." Şeklinde cevap geldi. 29 Mart'ta aldığımdan kartı kodu yollamışlar, hiç farkında değildim kampanyanın. Aw yis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar