Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık - For Honor ya da Ghost Recon: Wildlands Key

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

sabonis said:

içinden key falan çıkmadı lan benim ekran kartının? vatan'la konuştum çıkmıyor içinden diye biliyoruz falan diye bişeler geveledi. amd fx işlemci ile oyun verebiliyoruz falan dedi ama 1080'lerle bi oyun vermiyoruz bildiğim kadarıyla dedi.

ne iş? bi bilgilendirsenize tam nası işliyor olay?
ona ağzına sıçiim adamın arayıp bi daha :D

sabonis said:

bana da geldi key ben 90'a veriyorum :P
Sosyal ağlarda paylaş

bişi soracağım, vatan bilgisayardan 1060 kart aldım yeni.

http://www.nvidia.com.tr/graphics-cards/geforce/pascal/for-honor-ghost-recon-wildlands-bundle/?nvid=nv-int-frhrgtrnwsbl-6213

şurada 1060lara da oyun var diyor, benim kutunun içinden kod filan çıkmadı. vatandakiler cebe mi atmış kodu yoksa normalde de mi almaya hakkım yoktu zaten?
Sosyal ağlarda paylaş

kami said:

http://www.nvidia.com.tr/graphics-cards/geforce/pascal/for-honor-ghost-recon-wildlands-bundle/?nvid=nv-int-frhrgtrnwsbl-6213

şurada 1060lara da oyun var diyor, benim kutunun içinden kod filan çıkmadı. vatandakiler cebe mi atmış kodu yoksa normalde de mi almaya hakkım yoktu zaten?

hayda bende 2 hafta önce aldım geforce uygulaması üstünden mi alıcaz acaba??
Sosyal ağlarda paylaş

gun bitmeden vatana su maili atin, oyunu oynamazsaniz da bana verirsiniz artik. ayrica ghost recon alacaksaniz, msi in sitesinden season pass da ucretsiz. kayit edip promosyonlardan season pass i secmelisiniz. key almadan bunu yapabilirsiniz:

Merhaba ,

Kod icin bana gelen maili ileteyim ben direk , oradan isteginizi gerceklestirebilirsiniz.

*

Değerli müşterimiz,

Aşağıda istenen bilgileri doldurarak, faturanın resmini çekerek pdf olarak tarafımıza [email protected] adlı mail adresine göndermeniz gerekmektedir.

Adı Soyadı :

Fatura No :

Mail :

GSM :

Ürün Modeli :

Ürün Seri No. :

Konuya başvuru yaptığınız oyunu yazmanızı rica ederiz.

Saygılarımızla…

Vatan Bilgisayar

totemic said:

kami said:

Sosyal ağlarda paylaş

Aduket said:

gun bitmeden vatana su maili atin, oyunu oynamazsaniz da bana verirsiniz artik. ayrica ghost recon alacaksaniz, msi in sitesinden season pass da ucretsiz. kayit edip promosyonlardan season pass i secmelisiniz. key almadan bunu yapabilirsiniz:

Merhaba ,

Kod icin bana gelen maili ileteyim ben direk , oradan isteginizi gerceklestirebilirsiniz.

*

Değerli müşterimiz,

Aşağıda istenen bilgileri doldurarak, faturanın resmini çekerek pdf olarak tarafımıza [email protected] adlı mail adresine göndermeniz gerekmektedir.

Adı Soyadı :

Fatura No :

Mail :

GSM :

Ürün Modeli :

Ürün Seri No. :

Konuya başvuru yaptığınız oyunu yazmanızı rica ederiz.

Saygılarımızla…

Vatan Bilgisayar

totemic said:

kami said:

Ben attım mail,

"For Honor veya Ghost Recon Wıldlands oyun kampanyası 31 Ocak 2017 - 18 Nisan 2017 tarihleri arasında alınan GTX 1070, 1080, 1080 Tİ grafik kartları, masaustu bilgisayarlar ve GTX 1070, 1080 ile güçlendirilen dizüstü bilgisayarlar içindir.

Gtx 1060 için 28 Mart ve 18 Nisan arasında ürün almanız gerekmektedir."

Şeklinde cevap geldi. 29 Mart'ta aldığımdan kartı kodu yollamışlar, hiç farkında değildim kampanyanın. Aw yis.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...