senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 daşak yemeye takıldım ben de yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 hayattaki tek başarısı insanın erkek çocuk doğurmak olunca taşşağını da yer başka yerini de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 oha resmen katıldım şuanda adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 seni kapsama kümesine almayan konularda katılmak kolay zaten. emin ol bunu söylediğim kadın katılmayacak ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 bu adam harbiden sorunlu ya. herife katıldım diyorum yine sövüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 XD https://pbs.twimg.com/media/C2YEMSIXUAAIt4e.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 nerde sövdüm lan asfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 yoresel yemek +10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 turk kulturunde dasaa yemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Feamer said: Xaero said: ... "Bi anda iki sevgili gibi pastahaneye gittik."" ... şu biraz "sakıncalı" değil mi? üstelik çocuğa da geçiyorsa bu his? Niye annen seni canım oğlum diye sevince bişey mi hissediyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 not: Xaero senin anlattığın olay böyledir demiyorum, serbest çağrışım gibi düşün "canım oğlum" ile "iki sevgili gibi" zaten korelasyon oluşturmuyorlar ama konu "bir şey hissetmek" falan da değil zaten anlaşılır diye düşündüm ama yeteri kadar anlaşılır olmamış ekşi konusu şuydu galiba https://eksisozluk.com/iki-yasindaki-cocuguna-askiimm-diyen-anne--5645691 veya https://eksisozluk.com/cocuklarina-askim-diyen-kadinlar--1116132 burada aralarda bazı "uzman" olduğunu söyleyen kişilerin yorumları olması lazım, ben okurken vardı en azında zaten ekşi konusunda da olduğu gibi, konu özelinde örnek verilen hitapları kullanan birisine "yapma" dediğin zaman alacağın ilk tepki, sapıklığa dem vuran tepkiler oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 bknz. Freud, Oedipius kompleksi ve Jung, Electra kompleksi teorileri. xaeronun kızıyla sevgili gibi yemek yemesi gayet sağlıklı ve normal bir baba-kız ilişkisi bu arada. kızım yok ama iki tane küçük kız kuzenimle böyle zaman geçirmek benim de çok hoşuma gidiyor. demek istediği ''sevgili gibi'' konseptini anlayabiliyorum onun için. taşşak yemek çok ayrı bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Grego said: bu çocuk işi bilemiyorum ben, ne desem doğru olmaz ama geçen çocuğunu (18 yaşında) auuu tşklarını yerim senin diye seven bir anne gördüm. daha önce bu kadar yanlış bir şey duyduğumu hatırlamıyorum. abi o öyle değil diye bir açıklama yapacak evlat sahibi yada pedagoji uzmanı varsa savunmasını dinlerim. : ı Sana demis olmasin onu yamali testis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Oedipius veya elektra kompleksi değil ama bu komplekslere neden olabilir belki, tabi, konu hakkında amatör bile değilim (:P) ama bana mantıklı gelen yorumlar bu şekilde yani tanım olarak şunu referans alırsak, "Elektra kompleksi" said: Elektra kompleksi, Sigmund Freud'un bir görüşü olan Oedipus kompleksinin kız çocukları için geçerli olanıdır. 3-6 yaş arası çocuklarının babaya aşırı düşkün olmaları ve anneyi rakip olarak görmeleri olarak tanımlanmaktadır. Bu karmaşa, yaş ilerleyince anneyle özdeşleşme yoluyla çözümlenir. 3-6 yaş aralığında olan kızlarda görülen bu "aşırı düşkünlük" neden ortaya çıkar? çocuk kendi kendine kurmuyor diye düşündüğümü belirterek uzman yorumları varsa bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 3-6 yaş arasında cinsiyet arasındaki farkı anlamaya başlıyor çünkü çocuklar. ve annelerinin kendileriyle aynı cinsiyetten, babalarının ise karşı cinsiyetten olduklarının farkına varıp, annelerini babalarının ilgisine karşı bir rakip olarak görmeye başlıyorlar. bu sevgili gibi pasta yedik demekle olmuyor yani. çocuk bunu talep ediyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 oy mevzu nasıl gay olunur bireyin babasına karşı savaşı kazanmasıyla olura da gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 bende diyorum ki, bu taleplere yol verecek hal ve hareketlerden kaçınmak gerekli olmalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Konuyu biraz derail etmis gibi olacagim... Ilk cocugum yasimdan dolayi erkek olsun istiyordum. Aramizda bir arkadaslik iliskisi de olabilsin diye. Fakat kizim oldugu icin cok sansli ve mutluyum. Dunyanin en guzel duygusu kiz cocugu sahibi olmak bir baba icin. Onun icin olurum. Bidenem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 sen yine de ölme bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 konuştuğumuz bazı konular üzerine birkaç bilgi, https://www.youtube.com/watch?v=EbbZ4-nbbRQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 4 aylık ikiz kızlarım var. Canım çıkıyor resmen. Her şeyi anne yapsın ama kesin babacı olacaklar hiç şansım yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 ikiz çok korkutuyor beni ya. kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Beni embriyo bile korkutuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 o kadın vücudunun içinde oluyor diye korkutuyordur seni. Önce kadın korkunu aşman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 CthuLhu said: ikiz çok korkutuyor beni ya. kolay gelsin Saol. Nightmare modemuş biraz. Tüp bebek yapacak olan varsa iki kere düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar