yav Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 miyaw33 said: ilk hedefim kızın üniversiteyi kazandığı zamana kadar emekli olup, o şehire yerlesmek abi nolursun yapma böyle bir şey ve kurtul bu tip aşırı bağlılık düşüncelerinden. gerekirse yardım al. çünkü kızına zararın dokunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 bu arada hani ne haddime ne de yakından alakalısıyım sadece düşünen bir insan olarak şu denemeyi okumanızı isterim konuyla ilgili, ablamlar çocuk yapınca onlara göndermiştim kayıltı kalmış bir yerlerde. gündüz vassaf'dan geliyor, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Masakari said: İlginç oyuncak kelimesinden sonra, "Oyuncak mı? Hani nerede, nerede? OYUNCAK İSTİYORUM BEN OYUNCAK. Oynayacam ben onunla." cümleleri gelmemiş. O oyuncak ortaya çıkana kadar yıkardım ortalığı. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 ben küçükken babam çok fazla oyuncak alıyor diye ağlamışım lan bi gün sfdsf ki deli olurdum oyuncakla oynamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 bizim cocuklarin da 10 dakikadan fazla oynadigi oyuncak yok..alip acip bir kenara atiyorlar.. cocuklara yaraticiliklarini kullandiklari seyler daha uzun gidiyor.. mesela kizin atiyorum 20 tane barbie si var..kutusunu actiktan sonra direkt atiyor..ama gidip hama boncuk aldim bilmem kack tane..oturup onlari dizmekten cok zevk aliyorlar..oglan da sablonlarinin basina bir oturuyorlar uf..hos benim bile canim cekiyor arada ama caktirmayin .. merak edene hama..pixel art da denebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 ee çok güzelmiş bunlar. böyle şeyler almak lazım çocuklara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Oğlan oldu ne ara büyüdü anlamadım bile. Kız oldu resmen kendine baktırıyor 2 cocuga bedel.. Bu sabahta 4:30 gibi kalktım biberon maması yapıp ayağımda salladım... Herşeye rağmen bir kere gözgöze gelip gülümsemesi herşeye bedel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 totemic said: ee çok güzelmiş bunlar. böyle şeyler almak lazım çocuklara. Kafadan 4 yaştan önce olmaz. Hatta IKEA'da görünce direk olacaklar aklıma gelmişti. Burnuna sokmalar, yutmalar, kulağa sokmalar vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 tabi abi her yaşa uygun olanlarını almak lazım. ben bir de şunları seviyorum çocugum olursa bunun plastik değilde tahtasından varsa alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 abi çocuğum olsa şunu almam net ya, çok korkarım yapamazsa diye sdfds. gidecek yıldızı silindire zorlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 hakkten ya çocuk konusunun öyle bir sıkıntısı var hakketen ya aptal çıkarsa, yani zeki çıksın, ama benden de zeki olmasın tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 gerçi düşündüm de benden zeki olmayacaksa işi kolay ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 totemic said: tabi abi her yaşa uygun olanlarını almak lazım. ben bir de şunları seviyorum çocugum olursa bunun plastik değilde tahtasından varsa alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Xaero said: Oğlan oldu ne ara büyüdü anlamadım bile. Kız oldu resmen kendine baktırıyor 2 cocuga bedel.. Bu sabahta 4:30 gibi kalktım biberon maması yapıp ayağımda salladım... Herşeye rağmen bir kere gözgöze gelip gülümsemesi herşeye bedel... <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Xaero said: Oğlan oldu ne ara büyüdü anlamadım bile. Kız oldu resmen kendine baktırıyor 2 cocuga bedel.. Bu sabahta 4:30 gibi kalktım biberon maması yapıp ayağımda salladım... Herşeye rağmen bir kere gözgöze gelip gülümsemesi herşeye bedel... Bende 4.30 kalktım , mama yapıp verdim. 6 gibi uyuttum . Tesadüfe bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Laraken said: abi çocuğum olsa şunu almam net ya, çok korkarım yapamazsa diye sdfds. gidecek yıldızı silindire zorlayacak. O nasıl mantık abi, zaten bu tarz şeyleri yaparak/yapmayarak gelişmiyor mu zeka denen şey? Çocuğu bebekten suya yatırıp ergenlikte çıkarınca aa bizim ki salak çıktı mı diyorlar adsfgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 süpersiniz valla saat/saat mı paylaştınız yoksa gündüz/gece olarak mı ayarladınız mama/uyku olaylarını?? ilerde lazım olacak banada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 yıldızı silindire sokarsa salaktır abi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 totemic said: süpersiniz valla saat/saat mı paylaştınız yoksa gündüz/gece olarak mı ayarladınız mama/uyku olaylarını?? ilerde lazım olacak banada.. Paylaşma diye bişey yok kim müsaitse o bakar bizde. Gün içinde genelde hanım baktığı için geceleri daha cok ben bakıyorum. Zaten ağlar ağlamaz gitmiyorsun bazen öyle yalandan ağlamaları oluyor biraz ağlayıp susuyorlar. 5-10 dk'yı bulduğunda yada şiddetli ağladığında kalkıp bakıyorsun zaten sesini duydumu susuyor hemen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 10 dakika ağlama sesi ile mi oturuyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 bende onu merak ettim. bir de yanınızda değil mi odasında mı duruyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 senko said: 10 dakika ağlama sesi ile mi oturuyorsunuz? O ağlama sesine bir süre sonra alışıyorsun rahatsız etmiyor. Zaten hep bi ağlama var olacakta.. totemic said: bende onu merak ettim. bir de yanınızda değil mi odasında mı duruyor? Biz 5 aylık falandı hemen odasına aldık. Nasıl alışırsa öyle gidiyor oğlanda çok tecrübemiz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 hmm tecrübe hep bunlar. ben olsam her ağlama sesine koşarım ya da yanımdan ayırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 bizimki 2 yaşına gelmek üzere hala bizle yatıyor bizle yatmazsa kıyamet kopuyor :D ama onla yatmak da ayrı bir keyif ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 yumy said: Laraken said: abi çocuğum olsa şunu almam net ya, çok korkarım yapamazsa diye sdfds. gidecek yıldızı silindire zorlayacak. O nasıl mantık abi, zaten bu tarz şeyleri yaparak/yapmayarak gelişmiyor mu zeka denen şey? Çocuğu bebekten suya yatırıp ergenlikte çıkarınca aa bizim ki salak çıktı mı diyorlar adsfgg abi doğduğunda zeka bi range içinde oluşuyor gibi düşün. 10-20 birim arasında zekası var diyelim çocuğun. onu 20 ye çekmek elinde tabi ama 1-10 zekalı çocuğu 20 ye çekmek çok mümkün değil. yıldızı silindire zorluyorsa 1-10 içinde randomlamış gibi geliyor bana işte, o yüzden dedim. bari çarpıya zorla lan yani. yukarıdaki bilgi için de kaynak götüm değil, son senemde mal gibi aldığım cognitive psychology seçmeli dersi sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar