Lopeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Bizim kadayıf 7 aylık oldu. Son 2 haftadır çok aşırı tüy dökmeye başladı. Nedeni ne olabilir acaba? Aşıları tam. Oyuncu ve hareketli. Her gün tarıyoruz. Şu mama ile besliyoruz 4 aydır. http://www.zooplus.com.tr/royal-canin-kitten?gclid=CjwKEAjwwcjGBRDj-P7TwcinyBkSJADymblTAjf5c656NkMf01qQ423Wtg86mhVQAtzoxPHMQLPDUxoC0rHw_wcB Arada sırada azıcık bir parmak şundan veriyoruz. http://www.hepsiburada.com/gimpet-malt-soft-extra-100-gr-pm-ptsad4002064407531 Suyuna vitamin sıkıyoruz günde 1 kere. pic related http://i.hizliresim.com/2rnvAv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Donem donem cok tuy dokulmesi normal degil mi? Yani bizim tekirlerde normal de, bilmiyorum cins olunca farkli mi oluyor bir sekilde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Zengin kedisi bu , dokmemeli abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 ya döküyodu zaten şimdi ohalık döküyor kel kalacak hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 mama değişimi diyolar hep ama psikolojik şeylere kadar gidebiliyomuş derinlere indiğinde heh. stres mi yapıyor hayvan nedir bizim evdeki de bembeyaz yapmaya başladı heryeri. bu kediden akasya'nın önünde var bi tane, o da zengin kedisiymiş bi zamanlar hayvanı şişirmişler yaşlandırmışlar sonra da salmışlar. bi yayılışı var avm'nin önünde sanırsın bütün kaldırım onun. öyle geniş bi hayvanın o kadar rahat olması ilgi odağı yapmış bu yüzden kimsenin sevmesini umursamıyor bile artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Kediyi her gün taramayın. 3 günde bir iyidir. Birkaç ay orijene geç dene fark olacak mı. Furminator kullan tarak olarak da. Bi de omega 3 balık yağı al, mamasına her gün damlat. Bi de mevsim dönümünde daha çok döker. Kış tüylerini atıp yazlıklara geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 scottish kışın az döker ama yine de çoktur. yazın ise baya döker. engelleyemezsiniz. taramak lazım ama farketmiyor çok döküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 7 aylık kediye uygun mudur şu? http://www.hepsiburada.com/acana-wild-prairie-cat-tahilsiz-kedi-mamasi-2-27-kg-p-PTSAD64992610234 Şu tablet iş yapar mı ? http://www.hepsiburada.com/zoetis-vmp-tablet-tuy-dokulme-onleyici-p-HBV0000023G5Y?magaza=Markapet Balık yağını insan tier alsam dozajını nasıl ayarlayabilirim ? http://www.hepsiburada.com/ocean-plus-1200-mg-saf-balik-yagi-50-kapsul-p-SPORETMAR06HB0035-yorumlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 kedin türkiye nüfusunun çoğundan daha iyi yiyormuş etten daha pahalı kedi maması yapmış lan adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 acana balıklı benim kedim için şimdiye kadarki en iyi sonucu verdi. fit sağlıklı parlak ve az döküyor tüyü. gerçi kış olduğundan olabilir. bir iki aya sıçar gibi dökedebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Kısırlaştırılmadıysa kızgınlık döneminde de dökülmesi artabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 yilda 2 kere, baharda ve sonbaharda deli gibi tuy dokerler. seninkisi bir bucukiki ay erken tetiklemis. muhtemelen ev normalden biraz sicak. bir sey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 acana ve orijen kaliteli olsa da protein bombasi ikisi de. ozelikle orijen. kedide yillik check up da ucan degerler gormek istemiyorsan onermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 tüyle baş ederiz sorun değil, kedi sağlıklı, mutlu olsun yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 omega 3 u hap niye alıyorsun? nasıl vereceksin her gün hapı? damla alacaksın, mamasına damlatacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 acana kullanmadım ama orijenden öncesi hayvan premium a geçiş yaptı. tüyleri falan parlıyor, sağlık fışkırıyor. içini bilemem. check up yaptırmadım. çok kaynak var okumak istersen o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 bingildak said: omega 3 u hap niye alıyorsun? nasıl vereceksin her gün hapı? damla alacaksın, mamasına damlatacaksın. düzgün damla bulamadım, biraz araştırınca hayvancağızlar için yapılan damlalarda ağır metal vs bol oluyormuş. hapı ezerim, büzerim, rendelerim bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 öf abi ya. balık yağına da mı tatava yani. damla olarak var bir sürü araştır güzelce. hapı yediremezsin kediye boğazına tıkmadan, köpek gibi değil kediler. didikler, ayıklar yemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 fitil olarak o zaman bide kediler için bekaret kemeri oluyor mu ? yazlığa gidince oradaki kediler bunu duvardan duvara vurur, sıcakta eve hapsetmek istemiyorum. kısırlaştırmak istemiyorum 1 2 yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 ev kedisini bahçeye bırakırsan en son derdin seks hayatı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 yok bahçeye bırakırsam gg zaten. Balkona evin içine vs sızan ninja kedilere karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 seninkinin çiftleşme güdüsünü hormonu bastırarak azaltabilirsin (iğne yapılıyor dönemsel etki için) ama sokak kedisini nasıl engellersin bilemedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kisaadam Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 acana'nın kısırlaştırılmış kedilerde sorun çıkartabildiğini duymuştum birkaç kişiden. Bunun dışında tüy dökülmesi için veterinerler (eğer kendisi uygun görürse) enjeksiyon yapabiliyorlar epey de kesiyor. Bizde de var bi scottish ve normalden daha fazla tüy döküyor bu aralar. Ya bir de konuyla alakalı değil ama royal canin'i yemiyor bizim nımıssız. Biraz iri taneli olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Balık yağı direk kapsül içinde sıvıymış. İğne ile delip damlatıyorum direk mamasına Günde ne kadar vermek lazım? 1200mg kapsül, yarısını versem fazla mı olur? furminator ne güzel bişeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 bunların tüyüne hiçbir şekilde çare yok di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar