Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 ya bu youtube da yayınlanan dizileri yout.com üzerinden direk indirip smartshare ile televizyona veriyorum valide rahat izlesin diye de bu kanald atv gibi sitelerdeki zımbırtılar t.rrente veya başka yerlere düşmüyor. bunları direk sitesinden çekebileceğim bir program var mı? IDM falan iş görür mü? bu salak video download professional zımbırtısı var chrome da hiç bir işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 4k video downloader kullanıyorum işyerinde ama kanalı komple atıyor mu denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 indiriyim bi bakayım. ty edit: yok yemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Youtube-dl aradığın. Ama istediğin kanal yoksa kanal eklentisini kendin yazman gerekli. Zor değil, github'dan rica edersen de yazabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 youtube vs sitelerden indirmek için en iyi program jdownloader gördüğüm kadarıyla. ama televizyon kanalı kaydetmek için işe yaramaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Yok abi, youtube-dl ve guileri en iyisi. En kapsamlısı, güçlüsü. Güven bana. Gui çok ama kullanmıyorum hiç birini ben, cli adamı olarak. Gui öneremem o nedenle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 program program streamlarını açabiliyorsan chrome eklentisi var flash video downloader diye benim gördüğüm kadarı ile çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 utube siteleri değil zaten abi mesele. utube dan indirmenin kısa yolu var onu biliyorum. direk kanal sitelerinde bi blokaj var onu çözemedim. acaba IDM işe yarar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 atv kanald ye baktım da dizileri 7-8 e bölüp koymuşlar tek tek uraşılmaz yav blutv al olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 abi hangisi lazim ki..gugilcan binlerce dizi seyretme sitesi var diyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 olm benim valide canavar gibi. koymaz ona part mart. bi çekebilsem diziyi gerisi tırıvırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 idm, ötesi yok kıy paraya al premium da ömürlük, heryerden herşeyi çekiyo namussuz video olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Fransuxa said: utube siteleri değil zaten abi mesele. utube dan indirmenin kısa yolu var onu biliyorum. direk kanal sitelerinde bi blokaj var onu çözemedim. acaba IDM işe yarar mı öm den link yollasana, bakayım calısıyo mu, idm premium var, ona göre söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Dizilerin 7-8 parçaya bölünme sebebi izlemeyen kullanıcıya data israfını önlemek. Aslında 7-8 değil 100lerce parçaya bölünüyor. MPEG transport stream(MP2T) diye bir format / container kullanıyorlar. Önceden millet otomatik indirip sonra ffmpeg'le birleştiriyordu. Şimdi IDM de iş görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 chromeda add-on olarak cesitli video downloaderlar var ben onlari kullaniyorum stream sitelerinde. su an kullanidigim video downloader professional. ama her zaman calismiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 GERGE said: Yok abi, youtube-dl ve guileri en iyisi. En kapsamlısı, güçlüsü. Güven bana. Gui çok ama kullanmıyorum hiç birini ben, cli adamı olarak. Gui öneremem o nedenle. "en kapsamlısı, güçlüsü, güven bana" diyince merak edip indirip kurdum. clipboard'daki kopyaladığın linki tanımıyor, url kısmına senin yapıştırman gerekiyor. jdownloader'da bağlantı yakalayıcı altında sıralanıyor. playlist indirmek istediğimde, hangilerini indireceğini göstermiyor, o an indirmekte olduğunu gösteriyor, hangi sırada olduğunu göremiyorsun. jdownloader'da playlistin hepsi altalta sıralanıyor. burada indireceğin dosyaları ayrı bir foldera aktarma ve tek bir paket içinde indirme olayını göremedim, jdownloader'da var. jdownloader'da olup, burada olmayan başka bir özellik, indireceğin her videonun çözünürlüğünü tek tek seçebilmen (büyük boyutlu dosyalarda faydalı oluyor). ayarları da yetersiz buldum. çok temel 1-2 ayar var, ama biraz kişiselleştirmek istediğinde yetersiz kalıyor. elbette diyebilirsin, "açık kaynak program, şu scripti indir, bu scripti indir, şu kodu ekle, bu kodu ekle, üstüne command line'da şu satırları yaz, istediğin şeyler dahil olur". programlarını kendin birleştirip paket haline getirmek, kodları compile edip DIY program hazırlamak, konsol üstünden komutlarla kontrol etmek gibi şeylerden zevk alıyor olabilirsin. ama ben ve çoğu kullanıcı, programları sırf o programı kullanarak vakit geçirmek için değil, yapacağı bir işi kolaylaştırması için kurup kullanmak isteyeceği için, her şeyin hazır olduğu programlar daha faydalı oluyor. öte yandan, insanın şu an kullanıyor olduğu program her zaman "en iyi programdır". senin işini görüyor ya, haliyle alternatiflerin ne sunduğu pek önemi olmuyor. örneğin herkesin bildiği (ve burada da sıkça tavsiye edilen) idm programı vardır ama onun dışında pek bişi bilinmez. ancak onu da kullandım, ve youtube konusunda jdownloader'ın daha başarılı olduğunu düşünüyorum. gerçi idm biraz daha kapsamlı bir program ve sadece video indirmek için değil, getright/flashget/gozilla/dap alternatifi ve bu bağlamda özelliklere sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar