dana22 Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 ahmedinejad said: lyon eski lyon değil. ama bu bizimkilerde rehavet yaratacak kesinlikle. uefa da 2. turda az alkmaar la oynamislar 7-1 4-1 yenmisler.. 3.turda roma yi 4-2 yenip 2-1 yenilmisler.. 4 macta 16 golleri var abi.. ama oncesinde sampiyonlar liginde kotu bayagi kotu oynamislar..gecen sene bu kisirliklari bitmis..hem ligde hem avrupa kupalarinda acilmislar.. istatistikleri..liglerinde.. Maç Gol/M Şut/M 28 2,1 12,1 Maç Gol/M Şut/M 24 2,0 11,7 bjk ninki ..
enrique Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 çok da zor bi kura değil abi bence. Fransa ligi gibi tırt bi ligde adamlar şimdiden 10m almayı başarmış. bu turdaki tek düşmanımız bireysel defans hataları
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Klasik BJK taraftarı işte. Tamam ya bittik elendik. Şampiyon olsakta yeter havaları daha şimdiden. Takımda Lyon. İyi takım ama UEFA da son 8 de ne gelecek daha ? Sanki Bayern R.Madrid veya Barca. Her zaman ki muhabbet. Elenme öncesi bahane ve züğürt tesellileri. Ama olur da kaza eseri elerse avrupanın en iyi takımlarından biri BJK.
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 En azindan anamizin ligine donup sampiyonluk icin mucadele edebiliyoruz bebisim. Sizin avrupada olmamanizi mi, bu sene ugrayamamis bile olmanizi mi yoksa sampiyonluk ihtimalinizin bulunmamasini mi konussak bilemedim. Yok yeaaa ne gerek var, 3.luk mucadelenizde basarilar dilemek yeterli sanirim. Klasik gs taraftari iste lel
Sotto Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 UEFA'da kupa genelde son 16-ceyrek gibi basliyor Fener yari final oynarken Benfica'ya kadar aman aman bir rakibi yoktu, bizde bile Leeds-Arsenal e kadar acayip zor kura yoktu. Simdi olmasa bir yerde cekecektin Lyon-Manu yu, normal yani. Bence guzel mac olur da Abu nun eksikligi konusuna katiliyorum.
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Fenerin costugu bir donem vardi, appiah aurelio falan. O donemdeki kalitede degiliz bence hala. Her sene biraz biraz uzerine koyuyoruz evet, ilerliyoruz vs. Lyonu da belki biraz sansla falan eleyebiliriz belli olmaz. Ama daha yuksek seviyeleri gormemiz lazim biraz daha rahat olmamiz icin bu kuralarda. Oyuncularin bile eli ayagina dolasacaktir ceyrek final oldugu icin. En buyuk eksikligimiz zaten mental eksiklik, en azindan ben boyle dusunuyorum.
vivavale Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Zor kura ama imkansiz degil Manu ve ya 04 ten iyidir kanimca
arcane Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 souldarkorn tuz elemental misin nasil bir post o ahaha
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 I sense salt in the force https://twitter.com/gkeskin17/status/842720428925861888
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 abounun yaptigi sigirlik olmasa ilk macta beraberlik koparirdik cok net ama ne cenk ne omer ne de babel defansi yipratamiyor hele gene kerijma ile baslarsa zaten 10 kisi oynuyor demektir oguzhana da biri desin artik qanqasi ts ye gitti aklini basina alsin yoksa sktrsin gitsin o da
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Manu falan gelse daha rahat olurdu. Lyon ve Celta Vigo en tehlikeli kuralardı bence. BJK olur da turu geçerse finali görür. Şimdi ofansif cevaplar gelecek belki ama Beşiktaş bu sene gerçekten üstdüzey yetenekte bir forvete sahip hiçbir takımla karşılaşmadı (Milik sakattı 2 maçta da Napoli'nin, yanlışsam düzeltin) Lacazette bu deneyim için ağır gelecek biraz ama bunu görmek lazım. Gerçekten Galatasaray ve Oly maçları dahil Beşiktaş haftalardır çok rahat kazanıyor çoğu maçını. Bence Benfica ve Milik'siz Napoli kadroları BJK'nin çok üstünde değildi ama Lyon baya ağır basıyor; bir de ilk 3'e girip CL'ye gitmeleri mucizelere kalmış ve ligde 4. olmamaları çok zor; UEFA'ya asılırlar CL kontenjanı için. Bu yüzden çok pis kura
Stringray Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 en büyük sıkıntı ligde çok kötü olmaları ya adamlar için şl bileti bu kupa. napoli zaten insigne mertens callejon başladı bu sene hep kanatları diziyorlar ön üçlüye yardır yardır takılıyorlar. 20m'luk adamlar bunlarda ama grup maçıyla yarı final aynı olmayacak. lyon maçında tosiç'i rezil edecek büyük ihtimalle lacazette adam adamada sdfs
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Ligde de çok kötü değiller aslında ama üstlerindeki üçlü abartı iyi durumda. 16 maç kazanıp 10 kaybetmişler, tabii bu kadar mağlubiyet sayısıyla şampiyonluk kovalamak zor ama 2 kez berabere kalmışlar sadece. Baya dengesizler yani. 16 maçı kazanıp 10'unu kaybederek +27 averajda olmak da baya enteresan, örnek olarak Beşiktaş ligde 16 kez kazanıp sadece 2 kez yenilmiş ama onların da avg +27. Yakaladıklarında 4'er 5'er atıp paketliyorlar rakibi kısacası. Alkmaar'a 2 maçta 11 gol attılar. Roma'yı 4'lediler falan Avrupa'da da.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 deplasmanda yenilgileri galibiyetten fazla, serinin anahtarı ilk maçta en iyi beraberlik kovalayamak en kötü 2 farktan fazla yenilmemek
noddle Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 erken final diolar, geçersek final'in adı manchester-bjk diyorlar.
dana22 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 *icimiz acikta kaldi yataktan dustuk de diyollar mi ??
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 souldarkorn said: Takımda Lyon. İyi takım ama UEFA da son 8 de ne gelecek daha ? Sanki Bayern R.Madrid veya Barca. Abi şu konu hakkında hiçbir bilgim yok, kendi takımımın maçlarını bile sadece özetlerden takip ediyorum itirafı gibi bir cümle olmuş ya asdfasdfsadfas Okurken utandım :(
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Oha yeni konuşulmuş sandım, 10 günlük necro atmışım :( Bu eğitim beni bitirdi resmen sdfasdasd Neyse değeri eskimez o postun :( Lyon %80 kupayı kazanır. %20 de finalin penaltı turlarında kaybeder.
bliksem Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 beyler lyon'u eleyemeyiz hiç hayal kurmaya gerek yok. takımın forveti forvet değil, defansımız da lyon hücumunu durduramaz. eğer lyon'u elersek bu mesaj ibret olarak burada kalsın. aynı zamanda izmir'deki bir patiye de iki bira ısmarlarım.
tunch Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 MANU bırakmaz kupayı şampiyonlar ligine gitmek için son şansları, loyonu elesek bile hayal etmeyin kupayı
Vasfi Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 banada almanlar alır gibime gelio, biz zaten kesin saçma salak yenilcez hiç ümit beslemenin anlamı yok
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Gereksiz yere başakşehir maçının öncesinde yarıfinal kasıp elenmektense bu turda elenmek daha iyi.
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 goze hos tabelaya bos gelen fitbol oynarsak kol saati aliriz
Öne çıkan mesajlar