Norak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 https://twitter.com/H2ODelirious/status/848427517690216448 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Aiko said: haftasonu beni sabırla taşıyıp oyunu öğretmeye çalışan ammoniaca teşekkürü bir borç bilirim. ne zaman boşta isen buyur abi http://i.imgur.com/1QYSurE.jpg Aiko ile ez win -Deno- said: ya övgü tırt tırt adamlar ile ne biçim oyunlar oynuyorsun ya. gel şu ow'ye de top 500 görelim eşek herif. BEN KENDİMİ ZOR KURTARDIM ABİ NE OWSI DELI MISIN AAAAAAA Enjoy your cancer. Ayrıca PUGB alırsan seslen bana. bingildak said: geliştiren stüdyo kaç kişilik bilen var mı 25-35 arasıydı sanırım. Dev logda bi yerde yazıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 ben de aldım oyunu eski bir dayz oyuncusu olarak.. çözmeye uğraşıyorum..akşamları gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 evet güzel ufak ayarlamalar yapılmış belirli şeyler optimize edilmiş. özellikle sunucu ve arabirim arasındaki paket problemini büyük ölçüde çözmüşler daha akıcı ve stabil oynanıyor şuanda. millet ağlamış ama ben gayet akıcı oynamaya başladım. dün gecede squad yapıyorduk bi ara mermisizlikten 2 kişinin arasında kalınca tekmelenerek ölüşümü uzaktan izleyen insana selam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 :) mad max müthişti iyiydi, varsa adam girişelim akşama doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Dun biz ii yardirdik. En son 3 u geciyodu sanirim. Hanim sancilar tuttu diince ninja quit yaptim. False alarmmis sgFsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 en ucuz steam'de mi bu başka yerde var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Baska yerde yok galiba ucuza. Hatta tr den ilk ciktiginda alamamistik falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 bynogame de 54tl ydi bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 var mı gelen ortamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 oyunfor'da 62 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 gittigidiyor'da 58tl ye falan keyler var ama bilemedim sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 zipzip sen oynamıyon mu ya? video falan göremedim kanalda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 eu solo #1 şu elemanı izleyin eu solo #1 idi en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 su anda seyrediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 totemic said: eu solo #1 şu elemanı izleyin eu solo #1 idi en son. ana türkmüş. işsiz stayla 500 maç yapıp mı 1 olmuş acaba yoksa baya kazanıyo mu? aksiyon oyunu da türk streamer'da izlenmiyor ya, sözde 720p 60 fps ama bitrate yerlerde, çamur gibi. şu oyunda lirik gibi 6000 bitrate falan yapmazsan bişi görülmüyor stream'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 adam çok iyi. duo'da yanındaki adamı taşıyor. rankı kaptırmış sanırım şimdi solo giricek. izleyin izlettirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Ben oynuyorum da bizimkisi patates gaming. Mithrain baya iyi. H1Z1'de de böyleydi bunda da öttürüyor. Öyle 500 maçla birincilik falan da değil he. Hem çok tatlı herif hem öküz gibi oynuyor. Yanlış değilsem oyun çıktığında 10 saatlik gameplayde birinciydi. Ben oyuna girip Dacia'yla yanlıyorum çünkü 1.likten daha zevkli fdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 izliyorum iyi oynuyor gibi de, korkunç kamp yaptı ya 25 dakka gameplay'in 20 dakkası kulübelerde oturdu, içim baydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 ahhahaha rage açtı. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 yalnız bu kadar hayvani stream izledim şu oyunda. hiç böle bişi görmedim, son 8 adam kala minnacık circle'ın içinde arabayla dolandı adam lan AHAHAH. bir de rage açtı millet niye bana sıkıyor diye, ulan herkes siper almış sen arabayla ortada dolanıyorsun, niye sana sıkmasınlar? aşırı saçma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 o oyundan önceki duo maçında döktürdü. neyse nazar değdirdik. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 fak dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 >666 http://puu.sh/veWjJ/e13921c9d6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 ne operasyondu beaah ezdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar