razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 mümkün olduğunca fizik üzerine kurulu crush the castle(hani angry birds'ün araklayıp kuşlarla süsleyip köşeyi döndüğü konsept) benzeri ama hem senaryo modu hem de online battle'ları, 3 farklı faction ile farklı kaleler kurma vs eğlenceli görünen bi oyun. 19 nisan'da çıkıyor, konusunu açayım oyun çıkınca değerlendiririz. baya canım çekiyor videosunu izleyince. https://www.youtube.com/watch?v=4ESgmuVOhlw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 adini hatirlayamadim gorselleri tatli bir oyun vardi steam'de. tek ama buyuk bir eksigi vardi: multiplayer. bu o eksigi gidermis. gameplayi iyiyse keyifli olur kalenizi kafaniza yikmak sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 guzelmiş. bana böyle casual oyunlar lazım zaten. rimworld vs çok kompleks geliyor, learning curve 10dakika olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 olm rimworld nasıl kompleks lan, ben bile oynadıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 yarim saatte ogretilebilecek seyi iki saatte ogreten tutoriallar sayesinde sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 oyun güzele benziyor ama çok cezalandırıcı! o belli. 10 dakikada inşa edip 30 saniyede ele alıyorsun gibi geldi bana. rimworld'te de var o biraz. 12 kişilik ekibin 8'inde power armor var ama gökten inen poison shipe karşı etkisiz kalabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 ilk 1 saatim acayip eğlenceli geçti campaignde. worms tadında eğlenceli. henüz ayrıntılı olarak iyi kötü diyemicem ama acayip gideri var duruyor şimdilik. siz de akın da oyunu öğrendikten sonra kapışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 dur launch trailer'ı da koyayim. https://www.youtube.com/watch?v=FXgL3pPlHyg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 3 saati geride bıraktım. oyun harika, hadi alın lan kapışalım sfasdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Ama turn based yapsalrmış bi şekilde daha mı iyi olurmuş bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 yok ya direkt rts, zaten belli bi development süresi oluyor en başta, sonra kim daha hakimse ve hızlı tepki veriyorsa koyuyor. fizik tabanlı olduğu için de ne olacağı belli olmuyor. başlarda elin ayağına dolaşıyor tabii heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 şunu alın da oynayalım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Nein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Alın diyorsun da steam'de bakınca millet multi sorunlu yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 haa evet multi sorunlu, biraz kanırtmak gerekiyor oynamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 multi için hayvan gibi yama çıkarıp free weekend yapmışlar bir worms tadı aldım bütün gece başından kalkamadım, pazartesiye kadar beleş oynayın gari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar