Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Ligi : Olympiakos - Beşiktaş | 9 Mart Perşembe - 23:05 »

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oldun said:

İlk 11 bir gun once belliyken kimsede ses yok mac sonu herkes morinho

sene başından beri yazıyoruz abi, her maç öncesi aynı şeyi mi yazak?

Wispy said:

Geçen sene orta saha ve kanatlar daha yakın oynuyordu. Pas üçgenleri kuruyorduk. Üçgenlerde de Oğuzhan Olcay Sosa Gomez oluyordu. Bunların 3'ü yok.

Bu sene Quaresma Babel çizgiye yaslanıyor.
Oğuzhan dibe yaslanıyor, geriden oyun kurma peşinde. Mesafeler de çok açılıyor oyuncular arasında.

das

DarKRideR said:

Klasik bahane sürekli transferler olmadı, o tutmadı şu tutmadı. Tutturmaya çalış abi kalıbından çık. Çıkmak zorunda kaldığın her maçta başarılı oldun, tekrar geriye döndün. Dün pozisyon yarım pozisyondan yediğin tek gole karşılık bireysel hatadan, topun kontrolünü sağladığın maçtan beraberlikle anca ayrılabildin.

olm biz de eleştiriyoruz da sen bokunu çıkartıyorsun. şenol güneş hata yaptı bu maç demek yerine LEŞ ÖTESİ LANET OLASI PİSLİK ŞENOL GÜNEŞ HEP BÖYLEYDİ, ARTIK BIRAK HOCA!1birbir dersen millet hele bir soluklan yeğenim der tabi

DarKRideR said:

Taraftarlık tuttuğun takımı veya şeyi koşulsuz savunmak değildir. Biraz eleştirel olun. Öyle öyle ileri götürürsün takımı, böyle kösteklikten başka bir şey değil.

üstte yazdığım. ayrıca sen andreas beck'i abou'yu tanrı yapıp, marcelo'yu ve sanırım bir aralar atiba'yı falan eleştiriyordun abi. marcelo sürekli major hata yapıyormuş falan filan. insanlar eleştiriyor zaten, senin eleştirilerine ve övgülerine katılmıyor diye eleştirel olun biraz demek saçma.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Geçen sene bir tespit vardi sonuna kadar doğru.

Takimda en kariyerli q7 olnayacak, gomez o işi goruyordu.
Simdi adriano daha basarili bir kariyere sahip gorunse de star olarak q7 nin gerisinde kaliyo.

Sorun bu

abi kariyerle alakalı bir şey değil bu ya. quaresma bu yani, geçen sene de buydu, geçen sene atiba ile kavga etmedi mi bu adam. öyle yapınca çekiyordun yedeğe töre olcay falan vardı çünkü. hatırlayın geçen sene baya uzun bir süre yedekten, sonradan girdi quaresma. e bu sene kim girecek yedekten? kim dolduracak yerini? kimse yok, dolayısıyla istediği gibi at koşturuyor.

sene sonu postalasınlar çin'e, alsınlar lens'i parayı bastırıp bitsin gitsin, 5-6 m'a kapatır fiko lens'i 30 yaşında adam.
Mesaj tarihi:
Şg q7 takıntısı yok bence ama kesmiyor. Kesse adam sıkıntı çıkaracak. Caner iyileşirse belki kesik yer biraz. Bu sene bi şekilde eldeki işleyen formülle devam edip seneye yeni kanat oyuncuları lazım. Ama bu sene aras/cenk kanatlarda ne yapar bilemiyoruz. Bu sene minimum risk devam bence doğru, zaten ligde quaresma top ezse hata yapsa da bi şekilde asist yapavak pozisyon veriyo rakipler. Uefa da çeyrek final yeterli bi seviye baya puan getirecek ve sıralamada yükseleceğiz.
Mesaj tarihi:
Ben Atiba'yı bir kez bile eleştirmedim OHA sdafsadf Yorgunluktan sıçtığı maçlar vardı bu sezon birkaç kez de o eleştiri değil, ŞG'ye laf söylemekti yükünü azaltamıyor diye.

Marcelo'ya geçen sene gözüktüğü kadar iyi adam değil dedim. Bu sene seviye atladığını vs. defalarca yazdım. Bunu ben değil zaten herkes söylüyor. Benim onunla ilgili gördüğüm ve halen savunmaktan vazgeçmediğim tek şey var ayrıca duran toplarda uyuması dedim. Eski postları çıkartırım.

Beck'i tanrı yapmadım. Kötülediğiniz kadar leş adam değil dedim. GG'nin sadece bir tık altı dedim. Rakibi domine eden takımın as sağ bek oyuncusuydu, istatiksel olarak hiç öyle anlattığınız kadar boktan bir oyuncu değil aksine verimli dedim. Bunu bile çoğunuz Beck > GG anladınız gerçi. Ben yine dedim orada formda GG'yi 10 kere Beck'e tercih ederim diye ama Dark Beck'çi olduk.

Abou'ya büyük yetenek twitterdaki muhaliflerin gazına gelip sürekli kötülemeyin dedim onda da sıkıntı yok? Aldığı süre bazında gayet verimli şuan bile ki Avrupada patır patır atıyor zaten önemli olan vs...

Yani ben neler dediğimi çok iyi hatırlıyorum. İki senedir fikirlerimde keskin dönüş yaptığım ve aynı şeyi savunmadığım BJK'deki tek oyuncu Marcelo'dur. O da cidden bu sene farklı oynuyor yani.

Geçen seneki savruk ve dengesiz adamın bir yaz takımla çalışıp, uyum sürecini bu kadar iyi değerlendirmesini kimse beklemezdi ki kariyeri sürekli iniş çıkış ve takım arkadaşlarıyla sorunlarla dolu olan bir adamdan kimse beklemezdi haklı olarak.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Geçen sene bir tespit vardi sonuna kadar doğru.

Takimda en kariyerli q7 olnayacak, gomez o işi goruyordu.
Simdi adriano daha basarili bir kariyere sahip gorunse de star olarak q7 nin gerisinde kaliyo.

Sorun bu

Tespit doğru da Adriano daha büyük star olsa bile Q7 gibi adamın egosunu kesmek için hücumda bir stara ihtiyaç var. Savunma yıldızları yani böyle Puyol vs. gibi baktı mı altına sıçırttıracak bir adam olmadığı takdir de çok zor.

Eto'o mesela o açıdan sorunu çözerdi. En ileride eto'onun olması q7'de de bayağı şey fark ettirirdi.
Mesaj tarihi:
bu sene çekilecek işte tripleri mecbur, seneye gomez ya da ba gelecek gibi görünüyor. bunlar sindirir kendisini. zaten quaresma da kesinlikle yedeğe geçmeli. aboubakar da babel alternatifi olarak değerlendirilmeli yoksa babel yayacak iyice işi.

lens'te de takılıp kalmanın da pek anlamı yok tolgayla takas seçeneğine iyi fiyata düşerse olur ama geçen sezon ntep'i neden almadık felan çok ilginç mesela. promes lafı da dolaşıyordu bir ara o da harika sezon geçirdi. bu heriflerin biri bok gibi giden wolfsburg'da diğeri rusya'da bu arada.
Mesaj tarihi:
agustinçocuğu ne ya orada adriano olmalıydı.

kara incimiz de şimdiden tarihe geçiyor.

Bir sezonda Avrupa'da en fazla gol atan futbolcularımız.
Demba Ba: 8 (2014-15)
Quaresma: 5 (2010-11)
Aboubakar: 5 (2016-17)
Mesaj tarihi:
omer de oynayabiliyordu ama once kadroya girmeyi becermesi lazim. iki mactir belli oldu ki babel'in faydali olabilmesi icin en iyi oyunuyla gelmesi lazim. bunu devamli beklemek gercekci olmaz. her oyuncu tipini monte edip kullanabiliyoruz ama yaraticilik eksikligini gidermek mumkun olmuyor.
  • Yeni Oluştur...