Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ikea kargo olayı

Llama

Öne çıkan mesajlar

hangi kismi merak etmistin..

alip oduyorsun kasada..kasa cikisinda zaten kargo bankosu..nereye gondereceksen odeme yapiyorsun..horoz ve yurtici kargo calisiyormus..gidecegi yere gore 2 3 gunde geliyor..demonte..benimkileri kapiya kadar getirmislerdi..asansor var 3. kat..genelde ozenli getiriyorlar catlak patlak olmuyor zaten ikea ambalaji da ona gore nispeten saglam ..bazen kargo bedava kampanyalari olabiliyor..ona denk getirirsen daha guzel oluyor ..bize denk gelmemisti cocuga ranza masa kitaplik kilo hesabi 200 mu ne tutmustu..

sonra kim kuracak o kadar zimbirtiyi diye mobilyaci ciragi birini bulup 8 saatte mi ne kurdurmustuk elemana da 100 tl fiseklemistik..

100 tl alti 13 tl ustu % 13 u demis..1000 lik birsey alsan yani 130 tl..ayrica subeden kendin alacaksin demis ..bizimkini dedigim gibi kapiya kadar getirmislerdi 5 sene kadar once..ha calisanlar tanidikti hastaneden belki ondandir..
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

genel her şeyini sormuştum asılında
ücretlendirmesinden işte kapıya kadar getirmeleri sorunsuz geliyor mu

3 günde baya uzunmuş getirmeleri

şubeden alıcaksam gider alırım eve kendim getiririm yahu

500 liraya kadar 30 tl mi neydi, 500 liradan sonra %13'ü.

ufak ama pahalı bişiler alıyorsan, kazığa taşımış oluyorlar. sık sık da kargo bedava kampanyası oluyor. gardırop, yatak, koltuk vs aldım kargo bedavaya geldi. mesela onları kendim taşımamın imkanı yok, toplam 100 kilo şey anasını satiim :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...