goldbären Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 arkadaşlar böyle oyuncaklarla vakit kaybetmeyin, benim kelepir dt880 semi open monitörü deneyin. adres--> pazar alanı : )))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 AHAHAHAHAsdaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Benimki de haftaiçi gelmiş, ancak teslim aldım. Baya beğendim ben ya. Dış sesi alıyor doğal olarak bence makul seviyede. Dışarıda bile kullanırım ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Biraz acilinca daha da iyi oluyor. Kullandikca daha da begeniyorum ben de. Disarda olmaz bir de, disariya cok ses cikartiyor. Monitor olmasi baslarin kotu olacagi anlamina gelmez ama. Consumer kulakliklarin karakteri olur, Sennheiser karakteri filan deriz mesela hep ucuz urunleri icin ya. Monitoring olunca o olmuyor iste, sesi olabildiginde kaynaga sadik kalarak cikartmaya calisiyor. Bence muzik dinlerken de daha iyi oluyor bu. Cogu consumer kulaklik baslari boostladigi icin bas az gelebilir ama bazilarina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar