Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 https://www.presonus.com/products/hd7 https://www.amazon.de/dp/B004ACQMUQ Onermek istedim bunu. Ucuz fiyatina ragmen epey epey kaliteli. Amazon'dan alinca ₺140, ulkemizde de ₺260'a satiyorlar. Studyo kulakligi kendisi ama muzik dinlemek icin de cok iyi. Zaten ben muzik dinlerken notur kullakliklari tercih ediyorum. Yeterince iyi noturlugu de. Baslar, midler, tizler; hepsi yerli yerinde. One cikan, bastiran, geri kalan filan yok. Sahne cok iyi. Baslar derin. $200 filan deseler bu kulakliklar icin dinledikten sonra inanirdim yani. Tavsiye olunur. PreSonus'un tek kulakligi ayrica, alt sinif kulakligi degil yani. 32 ohm, amfi olmadan rahatca kullanirsiniz. Bu da bir elestiri: http://www.ucanplay.org.uk/review-presonus-hd7-monitoring-headphones/
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 valla artık kaliteli bir kulaklık alasım vardı. fiyatı iyiymiş. hiç anlamam kulaklıktan ayrı fassdf tipi çok kötü ama özzellikle yandaki yuvarlak mavi halkalar çok snoopy stayla
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Evde kullanmalik zaten, ya da studyoda filan. Disarda ben de takmam.
pulkas Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 grado sr60e falan bakıyodum.bu kulaklığın gradoyla kıyasını göremedim hiç bi yerde. denk gelen varsa paylaşabilir mi? grado tam openback.presonus semi-openback. bu sırf semi openback olması düşündürüyo. closed back devreye girdiğinde işler karışıyo bayaa.kullanılan malzeme kalitesi bayaa bi önemli hale geliyo.sesin yansıyıp kırılıp kulağa gelmesi hoş olmuyor açıkcası.
samaella Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 bunun bundle hali de var mikrofonlu ses kartlı düşünen varsa https://www.amazon.de/Presonus-AudioBox-Recording-Aufnahme-Bundle-Mikrofonst%C3%A4nder/dp/B00NORDAU8/ref=sr_1_cc_1?s=aps&ie=UTF8&qid=1488869760&sr=1-1-catcorr&keywords=presonus+bundle scarletin de vardı böyle bir şeyi mesela https://www.amazon.de/Focusrite-Scarlett-Solo-Studio-2nd/dp/B01E6T54E2/ref=sr_1_1?s=musical-instruments&ie=UTF8&qid=1488869833&sr=1-1&keywords=scarlett+bundle
samaella Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 GERGE said: Marshal majör mü bu mu? Bir de bana blütüt kulaklık önerebilir misin on ear olarak.
Holy Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Bana hiç lazım değildi de GERGE önerdi diye aldım. Hediye ederim birine diye düşündüm, küfür yersem sana ileticem GERGE
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Hic bilmiyorum bt kulaklik. pulkas said: grado sr60e falan bakıyodum.bu kulaklığın gradoyla kıyasını göremedim hiç bi yerde. denk gelen varsa paylaşabilir mi? grado tam openback.presonus semi-openback. bu sırf semi openback olması düşündürüyo. closed back devreye girdiğinde işler karışıyo bayaa.kullanılan malzeme kalitesi bayaa bi önemli hale geliyo.sesin yansıyıp kırılıp kulağa gelmesi hoş olmuyor açıkcası. Benim de aldigim ilk semi, ama icin rahat olsun derim. Grado ile kiyaslama olmamasi normal ama. Bunlar circumaural, semi-open analitik kulakliklar. Grade supra-aural, open, kendi karakterleri var, analitik degiller. Ayni sinif degiller yani. Analitik kulaklik isteyene f/p cok iyi ama burada. Analitik iyidir zaten, sanatci nasil duyulmasini istediyse oyle duyuyorsun iste. Bir de bunlarin tizler biraz parlakti basta, ama sadece 4-5 saatte duzeldiler.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 samaella said: GERGE said: Marshal majör mü bu mu? Bir de bana blütüt kulaklık önerebilir misin on ear olarak. Marshall'lara cok kotu diyorlardi, denemedim ama.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Holy said: Bana hiç lazım değildi de GERGE önerdi diye aldım. Hediye ederim birine diye düşündüm, küfür yersem sana ileticem GERGE bana hediye etsene sen
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 samaella said: GERGE said: Marshal majör mü bu mu? Bir de bana blütüt kulaklık önerebilir misin on ear olarak. Marshall bende vardi, daha cok tipi icin almistim. Publicte iyiydi. Kalitesiyle fiyati dogru orantiliydi o donem icin sanki. 200 liraydi o 2012 gibi sanki. Su an 200 liraya ondan iyi ses kalitesine sahip olan headphone vardir
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 böyle kaliteli kulaklık kullanırken nereden müzik dinliyorsunuz ? kulaklığı telefona takıp spotifydan dinlemezsiniz herhalde ? hani demek istediğim tek kulaklıkla tatlı bir müzik keyfi yaşanır mı ? extra bir player ne bileyim amfi falan gerekli midir ?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Bazi telefonlarin DAC kaliteli oluyor. Sonra Macbook'larin ve iPad'larin DAC da epey kaliteli. Macbook 'a direk takarak kullaniyorum ben bunu. Kulakliga gore degisir amfi olayi, bazilarini amfisiz kullanamazsin. Bir suru seyi var.
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 parası yeten on the go için dragonfly red alsın sdfg
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 O oyle de Macbook DAC'lar $100-150'lik DAC'lar kadar iyi. Macbook kullaniyorsaniz oyle kalite ibr DAC almayacaksaniz amfi alin derim. Realtek filan ama cop. http://www.audioappraisal.com/sound-surprise-macbook-pro-2015-audio-hardware/
samaella Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 bu almanya bedava kargosu kaç euroydu sınır? http://i.imgur.com/SfIUZHZ.png
tiLi Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Esh said: samaella said: GERGE said: Marshal majör mü bu mu? Bir de bana blütüt kulaklık önerebilir misin on ear olarak. Marshall bende vardi, daha cok tipi icin almistim. Publicte iyiydi. Kalitesiyle fiyati dogru orantiliydi o donem icin sanki. 200 liraydi o 2012 gibi sanki. Su an 200 liraya ondan iyi ses kalitesine sahip olan headphone vardir tipi için kulaklık almayı senden beklemezdim...
grinny Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Bunu görünce aklıma geldi, Presonus Eris 4.5 kullanan var mıdır buralarda?
Holy Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Bunun izolasyonu nasıl bu arada? Dışarıdan ses almaz diye düşünüyorum da, alıyorsa iptal edeyim hiç kasmadan.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Semiopen abi, arkasi acik demek bu. DIsardan ses alir da verir de yani. Ozelligi bu. Sesin guzelligini de guzel etkileyen bir sey boyle tasarlandiginda. Hic acik kulaklik kullanmadiysan bir denemeni tavsiye ederim yine de. Begenmezsen Turkiye'de de satabilirsin.
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Tip olarak bakınca Superlux HD668B'yi hatırlattı da, evde kullanıyorum, sanırım şu ana kadar kullandığım en rahatsız kulaklık. Rahatlasın gevşesin diye bekliyorum ama kaç hafta oldu :(
samaella Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 olm şunu söyleyecek varsa 2 tane söylesin kargodan yırtalım bari lan
samaella Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Alet geldi kulağımda şu anda. Çok hafif ve ciddi güzel ses veriyor. Monitör olarak geçmesine rağmen basslar falan çok güzel.
Öne çıkan mesajlar