Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

içerde izleyen var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çağatay'ı hiç sevmediğimden bir türlü başlayamadım şuna. Türk dizilerini izlemeye çalışırım ama işte, Çağatay'ın rol yapamıyor olması beni her oynadığı diziden uzaklaştırıyor. Geri kalan castı sevsem de başlayamadım. Uğur Yücel geliyor sanırım bu hafta bir de.. Çağatay çıksa izlenir o dizi :D
Mesaj tarihi:
ilk başladığında bi 10 dk bakmıştım çetin tekindor hatrına da başrollerdeki gençlerin oyunculukları pek bi tırt seviyedeydi. özellikle böyle birbirlerine atar gider yaptıkları sahneler falan.
Mesaj tarihi:
Cokomantis said:

iş yerinden 4-5 kişi izliyor sanırım. niye vizyon yerine garbage'da bu, o kadar dandikse söyleyin de dalga geçeyim elemanlarla.

dandik değil abi vizyona açsak da aynı yorumlar gelecek sdf
hem bura daha rahat sigara içiliyor falan
Mesaj tarihi:
Departeda benziyor derken direk departed çakması olan dizi değil mi lan bu? Beyler spoiler veriyorum çetin tekindorun mafya babası karakteri ilerde mitin adamı çıkacak, aslında devlet adına çalıştığı için ona bilgi geliyormuş. Ha bide organizasyonlarında ikinci bi köstebek daha var kimsenin haberinin olmadığı.
Mesaj tarihi:
abi daha fazla kişi ifşa olmadan başlık kitlenebilir mi? resmen kalkışma var forumda, da allahtan akşam saat 17.30'da yapmaya çalıştılar, benim patim bu kalkışmayı bastırır.
Mesaj tarihi:
bu eziklikten kurtul solcu kardesim

emekci turk sinemasinin da guzel isleri var.
kapitalist amerikan sinemasinin kolesi olmak bize yakismaz.

guzel dizi, cok basarili.
bize bu dizileri kazandirmak icin gece gunduz demeden calisan sinema emekcisi yoldaslara saygilarimi sunarim.
  • Yeni Oluştur...