pontipati Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 https://www.benimfrekansim.com/wp-content/uploads/2016/09/i%C3%A7erde-show-2.jpg konusu departed a benziyor bugün 10 numara bölüm gelecek her hafta pazartesi AKŞAM ŞOV TV DE
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Çağatay'ı hiç sevmediğimden bir türlü başlayamadım şuna. Türk dizilerini izlemeye çalışırım ama işte, Çağatay'ın rol yapamıyor olması beni her oynadığı diziden uzaklaştırıyor. Geri kalan castı sevsem de başlayamadım. Uğur Yücel geliyor sanırım bu hafta bir de.. Çağatay çıksa izlenir o dizi :D
pontipati Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 başrollerden biri o abi çıkması zor =D diğer dizileri gençlik dizisi falan heralde de burdaki rolü daha farklı
totemic Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Çetin tekindor ile ahmet uğurlu var bir tek gerisi çöp.
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Eşkıya'yı izliyorum ben, baya kara mizah ya, oyunculuk biraz aşağıda ama gülüyorum çoğu zaman :D.
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 iş yerinden 4-5 kişi izliyor sanırım. niye vizyon yerine garbage'da bu, o kadar dandikse söyleyin de dalga geçeyim elemanlarla.
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 ilk başladığında bi 10 dk bakmıştım çetin tekindor hatrına da başrollerdeki gençlerin oyunculukları pek bi tırt seviyedeydi. özellikle böyle birbirlerine atar gider yaptıkları sahneler falan.
pontipati Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Cokomantis said: iş yerinden 4-5 kişi izliyor sanırım. niye vizyon yerine garbage'da bu, o kadar dandikse söyleyin de dalga geçeyim elemanlarla. dandik değil abi vizyona açsak da aynı yorumlar gelecek sdf hem bura daha rahat sigara içiliyor falan
cacodemon Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Türk dizilerinde bir bölüm kaç saat sürüyor? En son duyduğumda 45dk özet 3 saat kemiksiz diyorlardı.
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 bakışmaları çıkarınca 15-16 dk olması lazım
axedice Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Departeda benziyor derken direk departed çakması olan dizi değil mi lan bu? Beyler spoiler veriyorum çetin tekindorun mafya babası karakteri ilerde mitin adamı çıkacak, aslında devlet adına çalıştığı için ona bilgi geliyormuş. Ha bide organizasyonlarında ikinci bi köstebek daha var kimsenin haberinin olmadığı.
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 yiaaaaaaa spoiler-dice why you do dis :((((
Vasfi Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 ben ezel'e başladım sdfgsdfg izlememiştim ileri sara sara gidiyorum
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 yumy said: recep ivedik daha güzel :) gercekten de cok basarili, halkin nabzini cok iyi tutuyor.
tiLi Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 sağdan ikinci villain mı? logan'daki generic villain'a benziyor. bi de türk yapımında sarışın kesin villain bu
yumy Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 oha net ana karakter o, direkt yani. ESAS OĞLAN
calimero Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 abi daha fazla kişi ifşa olmadan başlık kitlenebilir mi? resmen kalkışma var forumda, da allahtan akşam saat 17.30'da yapmaya çalıştılar, benim patim bu kalkışmayı bastırır.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 bu eziklikten kurtul solcu kardesim emekci turk sinemasinin da guzel isleri var. kapitalist amerikan sinemasinin kolesi olmak bize yakismaz. guzel dizi, cok basarili. bize bu dizileri kazandirmak icin gece gunduz demeden calisan sinema emekcisi yoldaslara saygilarimi sunarim.
calimero Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 ula ne emekçi türk sineması? türk dizilerini kıstas alacaksak türk halkının %13.7'si ağa, %86,3'ü bu ağalara çalışan hizmetçi ve maraba.
Öne çıkan mesajlar