goldbären Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 evet alırken o sıvı soğutmaymış kasaymış özene bezene alıp para etmediğini görünce koyar adama. ama piyasa böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Bu makinayı sıfır toplamaya kalkarsanız yaklaşık 4250TLlik bir fiyat çıkıyor. Ki, bu makina 5 ay kullanıldı. 1 senedir 1 kere devreleri ısındırmak için çalıştırdım. Ciddi alıcılar mesaj atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 bunun yerine iPad + PS4 almak daha mantıklı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 2125TL belki edebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 bu kasa 3k ediyorsa benim ps4 (hızlandırılmış ps4) 2.5k falan ederdi heralde ucuza gitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 sorun şu ki birisi gidip birebir bu konfigürasyonla toplamak istemeyebiliyor kasayı. o yüzden 2. elde satarken ölü fiyatına gidiyorlar. 1- çok güncel değil parçalar. 2- bu konfig. senin topladığın ideal konfig. başkası orasını biraz az burasını biraz fazla toplayabilir. hele böyle sisteme sıvı soğutma falan çoğu kişi almaz. o yüzden sıkı pazarlık yaparlar. 3-acele etmezsen alıcı bulursun ama forumdakiler uyanık. ben verecek olsam bile bu kasaya 3k verdiğim bilinsin istemezdim :) 4-donanımhabere falan koy daha çabuk gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 crasher said: 1 senedir 1 kere devreleri ısındırmak için çalıştırdım. Ahaha araba aküsü mü lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 LetGo'ya falan da koy. orada fiyatlar öyle saçma ki bunun normal olduğunu sanan insanlar enayiliklerinden alabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar