goldbären Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 evet alırken o sıvı soğutmaymış kasaymış özene bezene alıp para etmediğini görünce koyar adama. ama piyasa böyle.
crasher Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Bu makinayı sıfır toplamaya kalkarsanız yaklaşık 4250TLlik bir fiyat çıkıyor. Ki, bu makina 5 ay kullanıldı. 1 senedir 1 kere devreleri ısındırmak için çalıştırdım. Ciddi alıcılar mesaj atabilir.
Biyik Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 bunun yerine iPad + PS4 almak daha mantıklı değil mi?
totemic Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 bu kasa 3k ediyorsa benim ps4 (hızlandırılmış ps4) 2.5k falan ederdi heralde ucuza gitti..
goldbären Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 sorun şu ki birisi gidip birebir bu konfigürasyonla toplamak istemeyebiliyor kasayı. o yüzden 2. elde satarken ölü fiyatına gidiyorlar. 1- çok güncel değil parçalar. 2- bu konfig. senin topladığın ideal konfig. başkası orasını biraz az burasını biraz fazla toplayabilir. hele böyle sisteme sıvı soğutma falan çoğu kişi almaz. o yüzden sıkı pazarlık yaparlar. 3-acele etmezsen alıcı bulursun ama forumdakiler uyanık. ben verecek olsam bile bu kasaya 3k verdiğim bilinsin istemezdim :) 4-donanımhabere falan koy daha çabuk gider.
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 crasher said: 1 senedir 1 kere devreleri ısındırmak için çalıştırdım. Ahaha araba aküsü mü lan bu.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 LetGo'ya falan da koy. orada fiyatlar öyle saçma ki bunun normal olduğunu sanan insanlar enayiliklerinden alabilirler.
Öne çıkan mesajlar