Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Cikti bu. Resmi olarak Turkiye'de de satiliyor: https://www.samm.com/raspberry-pi-zero-wireless Sinirli sayida uretim yine, 80k kadar olacak ilk parti dogru hatirliyorsam (kaynagi aradim ama bulamadim, resmi bir yerde okumustum ama). Ikinci ne zaman gelir bilinmez, Turkiye'ye de cok gelmemistir zaten. Alin derim ilgileniyorsaniz bu tur seylerle. Kendi siparisimi verdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 fiyatı uygun yurtdışı ile aynı pack Alip bi wifi spy yapayım bunu bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 sadece zero w almak istesek stokta yok tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Vardi sanirim ilk ciktiginda, bitmis. Bu paketler de biter yakinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 3 ile ne farkları var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 ne işe yarıyor bu? neler yapılabilinir? belki çok ihtiyacım olacak bir şey ama ne işe yaradığını bilmediğim için mahrum kalıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 single core bu, o yuzden naming "zero". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 4-5 tane alıp oyniyacaksın bunlarla işte ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 http://www.samm.com/raspberry-pi-zero-wireless şurada zero w stokta şu an , bekleyen varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 müşteri başına 1 tane dio ya :/ neyse alalım oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 geldi benim alet baya şirin asdf hiçbir bok yapmayacam yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Abi bununla yapılabilen bir sürü şey gördüm de, hiç biri adam akıllı bir işe yarıyor gibi gelmedi. Var mı böyle bir kaç örnek "oha çok iyiymiş ya ben de alayım yapayım" dedirtecek? Mesela biri küçücük ekrana wifi adı ve ip falan yansıtmış bunla, çok bi bok gibi gösteriyor. Daha faydalı şeyler varsa görmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 abi işte pinlerden output verdirip led falan yaktırıyosun mutlu oluyosun. bi de el çırpma sensörü falan koy işte "aa el çırpınca input algılıyo" diyip sevinirsin. sonra bi köşede unutuluyor zaten. en kötü torrent makinesi yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 50milyon alanda kullanılıyor bu ve benzerleri endustride akıllı ev zıbıdılarından, sayaç okuma sistemleri, sulama otomasyonları, görüntüleme sistemleri vs vs ev içinde güzel bir oyuncak işte al 4 tane cluster yap, paralel koştur, aklına gelen fantaziyi yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Ben sundan yapmayi planliyorum. Aslinda Pi'den cok marangoz isi ama simdilik Pi kismini tamamladim sadece ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 bariz cope atilmis para yalniz bu raspberry. genellikle alinip, iki uc bisi yapilip kenara kaldiriliyor. bilgisayar kodlamayi bilen adamin kosu bandi gibi bisi. al kullanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 https://github.com/thibmaek/awesome-raspberry-pi şurada var birkaç proje örneği. hiçbir şey yapamıyorsanız https://pi-hole.net/ kurarsınız reklam engelleme için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Bir Pi 3, bir Zero W var bende, cok ise yarayarak calisiyor hepsi. Pi 3: Comicbook server (usenetten cekerek, YAC ile sunarak), Plex Server, VPN router (DHCP ve DNS sunuculariyla, ayrica reklam da engelliyor; pihole kullanmadim ama, kendim kurdum), firewall (calibre sunucusu, dosya paylasimi gibi seyler icin). Zero W: Resilio Sync (tum cihazlarim arasi local sync yapiyor, Pi'de de tutuyor dosyalari), Calibre server, dynamic dns (duckdns ile name.tr domainime direk), openvpn server (ev agina baglanmak icin iste) Yeterince verimli kullaniyorum gordugun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 pi 4'e ben de pi-hole, homebridge fln attım bugun bakalım. gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar