mokoko Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 lan olm orda etrafa gitmiyo, ofiste takılıyo demeye getirdim. koca götünden anlamışsın lafımı dostum. bence artık o koca beyaz kafanı götünden çıkarma zamanın geldi ha ne dersin adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 yalnız nasıl şirketse ikimiz de paso forumdayız... sakata gelmeyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 olm hangi şirkette çalıştığınızı biliyorum direk yapıştırırım maili, adresimi veriyorum 1 kilo fıstıklı baklava yollayın çabuk bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 hemen yolla abi maili bende müşterinin interneti yüzünden nasıl iş yapamadığımı hemen iletiyim gerekli yerlere. işime gelir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 lan liybe biz senin şirketi bilmiyoruz sanki ahah. bana attığın 50 lira ile adın soyadın banka hesabın tc kimliğin falan elimizde. bi sigorta dökümüne bakmaya bakar. birlikte yanarız !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 vay anasını ben onu unutmuşum ya özür dilerim abi baklava mevzusunu kapatalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 HAHAHAHAA yürü lan altın vur kafasına acıma o değilde goldcuğum haftasonu nasıl geliyosun kıbrıs'a? smokin kiralıyor musun sadfsadfsadfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 goldbären said: lan liybe biz senin şirketi bilmiyoruz sanki ahah. bana attığın 50 lira ile adın soyadın banka hesabın tc kimliğin falan elimizde. bi sigorta dökümüne bakmaya bakar. birlikte yanarız !!! araya gircem ama ben bunu merak ediyorum. tc kimlikle felan herhangi birinin sigorta dökümüne bakması mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 nolcak ssk dan bir arkadaşı varsa sorduruverir hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Liebe said: vay anasını ben onu unutmuşum ya özür dilerim abi baklava mevzusunu kapatalım :D Cok geç , altın madalyalı tüm aktif paticik kullanıcılarına 1'er porsiyon şöbiyet ısmarlamak zorundasın. yok karar değiştirdim sütlü nuriye olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 mokoko said: smokin kiralıyor musun sadfsadfsadfsadf kot pantelon. översized şişman lcw gömlek. cidden sikerler gerekirse kovsunlar zorla kumar oynatmak istediler diye iş mahkemesine gideriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Masticore said: Liebe said: vay anasını ben onu unutmuşum ya özür dilerim abi baklava mevzusunu kapatalım :D Cok geç , altın madalyalı tüm aktif paticik kullanıcılarına 1'er porsiyon şöbiyet ısmarlamak zorundasın. yok karar değiştirdim sütlü nuriye olsun tam bir pinti o. nereye ısmarlıyor. kendi göbeğine anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Ooo sutlu nuriye yiyoruz demek. Aksam ucakla geliyorum, Karakoy Gulluoglu onunde bulusalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar