Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Ben anlamadım tam nasıl düzene girildiğini. Etraftan algea topluyorum onla biraz bir şeyler dönüyor ama öyle laylaylom oynuyom şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 cok detayli abi, oxygen farm kurdum electrolyzerlar ile busefer isindi hava sicak oldu. Havayi duzelttim busefer su bitti. Suyu duzelttim su cok sicak kaldi, sogutmaya calistim soguk olan bölge isindi. Suyu soguttum, busefer enerji bitti falan öyle bitmiyo yani surekli bisey siciyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 su olay levent pekcanin serzenisini hatirlatti ya. - lan ben zaten gercek hayatta butun bu sikintilari cekiyorum, niye oyunda aynisini ya$iyim ya? sadlfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 klei base kurmaya dusman abi. bakmayin siz ikidir base kurmaca oyunu yaptiklarina. yarin obur gun sonsuz cycle gidecek base'e ulassaniz space giants yamasi gelir, dev alyenler base'i yikar. ufo lazerleri atese verir, yangin storagelara sicrar. gunes ruzgari sezonunda hayatta kalirsin bu sefer asteroidine asteroid carpar abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 abi base kuramazsak başka yere geçtiğimizde yine taş devrine dönüyoruz olmaz ki böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 oyun mayis sonu gibi cikiyormus early access seyinden, fiyati yukselebilir o ara eger alacaksaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 klei hakkiyla bir early access'in daha sonuna geldi. yine ornek progress, yine ornek oyun. alemin krali yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 tutorial not included Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 (düzenlendi) konun 2. mesajına atılan güzel design vs şeyleri listeliyorum. Ağustos 20, 2019 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 keske daha fazla arayuz modu olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 (düzenlendi) https://medium.com/schematics-not-included/single-ceiling-light-bristle-berry-farm-93c00f4e7177 kurdum bunu; rime world'de oynadığım için sogutmada thermal reactive tilelar kullanarak kolay oldu. Eylül 5, 2019 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 (düzenlendi) mod olarak ben şu ikisini kullanıyorum. başka mod önerisi varsa alalım. Bigger Camera Zoom Out https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1717463209 GasOverlay https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1737859934&searchtext= özellikle gas overlay çok iyi. Eylül 5, 2019 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 mod listem Spoiler speed control oyunu bozar diye kullanmiyorum ama bilmiyorum gercekten bozabiliyor mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 (düzenlendi) germ expo iyiymis, menuler bende yeni item geldikce kendi buyuyo mod yok. Eylül 6, 2019 aquila tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 oyun tum menuler icin yer olmasina ragmen pencereyi buyutmek yerine scroll bar koyuyor. daha cok arayuz modu lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 s-tunnelling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 (düzenlendi) merdiven yapmiyo diye hizli heralde. dupelerin yukari geri donuslerini de karsilastirsin. Eylül 9, 2019 aquila tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 exploration için iyi bir teknik, surekli kullanacakları yerler için değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 buda burda dursun, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Tencent have bought a majority stake in Don't Starve developers Klei Entertainment. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2021 (düzenlendi) hee bu da gitti, epic de çıkar artık. Uçmadan kalan 1-2 dlc'sini alayım bare, dont starve vs . Ocak 24, 2021 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 expansion cikti early access'e, konuda dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 epic'e özel yaparlarsa nefret fırtınası döner, klei'nin kafasına sıkmış olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar