Pha Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Ona oynamak istememek mi deniyor AHAHAHAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Eh dogru anladiysam yuklenip 5 tane caksaydiniz, hem risk de yok, bir de ekstradan tarihi fark yapmis olurdunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Beşiktaş bok gibi oynadı dediler ya. Beşiktaş kötü oynamadı, böyle oynamayı tercih etti, baktı gs'nin gol atarı yok 1 puan da şampiyon yapıyor rölantide maçı bitirdi. Oynamak istemedi demek, evet Beşiktaş şu haldeki gs'nin üstüne gitse 2 tane daha atardı en az demek. 5dk sadece oyun oynamak istedik gs topa 2 metre yaklaşamadı, ozzy'^nin şutu ile hucum sonlanmasa maç sonuna kadar ortada sıçan oynatırdık. karşı takımda gol atacak hücüm kuracak yetenek yoksa kendini yormadan "oynamak istemeyerek" de maçı tamamlayabilirsin. böyle bir planla sahaya çıkabilirsin. açık sanırm yeterince ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Zaten yazdim Besiktas rahat oynadi yani, GS'nin durumu belli riske girmedi, rolantide oynadi aldi maci. Yani Besiktas iyi falan oynamadi ama oynamasina gerek yoktu ki karsida uzerine gelen rakip yoktu. Senin ya Turkce de sikinti var, oynamak istememek denmez, 1 puana razi oynamak denir, ya da baska bir yerde sikinti. Bir de benim kariyerim Goztepe Gulbahce halisahasindan oteye gidemedi onda haklisin, sen nerde oynuyon aga? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Benim söylediklerimin aynısını söyleyip nasıl başka bisey söylüyor gibi yapıyorsun. Oynamak istemedi lafını açıklıyorsun işte. Bu oyun yeter diye bu kadar oynadık,rahat oynadık 3 atmamız gerekse 3 atardık işte alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 tarihi fark yapıcam die 3-2 faln macı kaybetme riskine niye girsinki. Neyin kafası bu. Mac baslarken beraberlige el sıkısalım diyecek olan takım besiktas ama 3 stoper 1 defansif bek 2 defansif ortasaha ile cıkan gs. Mac baslarken gs berabere biterse bitsin sansa bala göte bir gol atarsam üstüne yatarım kafası ile cıktı. Ama o sans bize güldü.Gsda yenik duruma düşersem nasıl toparlarımı hiç dusunmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Ya nereye 3luyon, kazara bi gol yeriz diyen kalenin icine girdin ceset gibi takima karsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 neyse vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 yoklama alalım beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 valequenta said: Siz kimi verirdiniz maça bi Beşiktaşlılar yazsa ya bakalım delikanlı gibi cevap veren çıkacak mı? Mete kalkavan yazmayan çıkar mı acaba? Maçtan sonra yoklama alıyorum şimdiden söyliyim yok elektrik kesildi, internet yoktu, tatildeyim, korner verilmedi filan diyen olmasın. valequenta said: Banliyorlar fütursuzca. En son 2 ay ban yedim gerekce olarak kara cahil demişim karamursele. Yoksa herhangi bir maçtan sonra kaybolduğum olmamıştır. BURADA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 yalniz bi ara saglam top cevirdik mekandaki gsliler ana avrat sovmeye basladilar dursuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Hakem diye ağlayacaklara da Tudorun açıklamasını yapıştırırsınız. Hadi ben yatıyorum, kansersiz bir akşam yaşattığı için tişikkürler beşiktaşıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AASDASDASDASDASDASDASDAS ASDASDASDASDSDASDSADASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Şimdi özetlere bakıyorum da bruma tam Anadolu takımı oyuncusu, müthiş sürat ama yaptığı her tercih yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 buralarda volta atan maskotlar ses veremez olmuş. ufaktan ZAaaa larım, malum anadolu takımı kıvamında zevk vermişsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 pascalnouman said: yoklama alalım beyler Baslik sahibi olarak buradayim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Fikonun da dediği gibi kardeş kardeş oturuyorlardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 ez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Dik La uyuyodum aklima valeq geldi Yazik ya Zaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 MİHİHİİHİHİİH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 applev0dka said: valequenta said: Siz kimi verirdiniz maça bi Beşiktaşlılar yazsa ya bakalım delikanlı gibi cevap veren çıkacak mı? Mete kalkavan yazmayan çıkar mı acaba? Maçtan sonra yoklama alıyorum şimdiden söyliyim yok elektrik kesildi, internet yoktu, tatildeyim, korner verilmedi filan diyen olmasın. valequenta said: Banliyorlar fütursuzca. En son 2 ay ban yedim gerekce olarak kara cahil demişim karamursele. Yoksa herhangi bir maçtan sonra kaybolduğum olmamıştır. BURADA ZAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 vaperon said: sabonis said: madcow said: Artık hakemler bizi ne kadar daha yokedebilir merak ediyorum. Penaltı + talisca kırmı kart mac bitecekken kırmızı gormesi gereken herifin aldıgı faulden ve yine onun ayagından gol yememiz tam bir harikalar diyarı.ız https://twitter.com/HbrKarakartal/status/836266262074384385 şu pozisyondan bahsediliyor değil mi? eğer doğru pozisyon buysa, lütfen bu pozisyona kırmızı isteyen kişiler oto ban alsın ya şu bölümden. allah aşkına, taraflı bakmanın, dünyayı sarı-kırmızı veya siyah beyaz veya sarı lacivert görmenin falan da bir sınırı var, yoksa da bir sınır olmalı. sarı bile değil, hatta muhtemelen faul bile değil pozisyon. adam topa vurduktan evet tehlikeli pozisyon, evet her şey ters gitse rakibin futbol hayatı bile bitebilir. ama ne kasıt var ne bişi. top kontrolü talisca'da, selçuk ayağını sokuyor ve şansa talisca'nın ayağını indirdiği yerde buluşuyorlar. yapacak bişi yok yani, şanssızlık. Boşver, podolskinin atınça vurmasına ses çıkarmayan, selçuk 50. dakikada ikinci kırmızıdan atılması gerekirken Tudorun belki de maç içindeki en iyi hareketi yapıp çıkarması ile atılmaktan kurtulan selçuk hakkında çıt çıkarmayan taraflı gözlere anlatamazsın bunu. 50. dakikada 9 kişi kalacağını yokediciler idrak edemezler. sabo ne yazmış, sabodan sonra yazabilen GSli yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 ben de geldim imzayi nereye aticam maci izleyemedim uydu yapiyordum, golu gordum cok yalanmis keske berabere kalsaydik :( fener zaten sampiyon olamayacagina gore farketmez, kazanan turk futbolu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 çok iğrenç bir gol ve üstüne çok uyuz bir top oynadık, çok mutlu oldum. daha güzel bir galibiyet şekli olamazdı. yok penaltı yok kırmızı kart gibi olmayan saçma sapan şeylerin arkasına sığınacağınıza bjk 5 dk top çevirip 150 pas yaptığında bir tane pres yapmayan oyuncunuz yok diye oturun ağlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar