Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 22. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş | 27 Şubat Pazartesi - 20.00

Llama

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

valequenta said:

Siz kimi verirdiniz maça bi Beşiktaşlılar yazsa ya bakalım delikanlı gibi cevap veren çıkacak mı?

Mete kalkavan yazmayan çıkar mı acaba?

Maçtan sonra yoklama alıyorum şimdiden söyliyim yok elektrik kesildi, internet yoktu, tatildeyim, korner verilmedi filan diyen olmasın.

say 1

2
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

valequenta said:

Siz kimi verirdiniz maça bi Beşiktaşlılar yazsa ya bakalım delikanlı gibi cevap veren çıkacak mı?

Mete kalkavan yazmayan çıkar mı acaba?

Maçtan sonra yoklama alıyorum şimdiden söyliyim yok elektrik kesildi, internet yoktu, tatildeyim, korner verilmedi filan diyen olmasın.

say 1

2
Sosyal ağlarda paylaş

Artık hakemler bizi ne kadar daha yokedebilir merak ediyorum. Penaltı + talisca kırmızı kart mac bitecekken kırmızı gormesi gereken herifin aldıgı faulden ve yine onun ayagından gol yememiz tam bir harikalar diyarı.

4 hafta ust uste oldu artık bu hatalar. Takım kotu oynuyor diye surekli hakemleri bosverin hakemleri bosverin deniyor ve bu olmuyor. Lider olabilecekken 10 puan fark oluyor 4 hafta ust uste hakemler yuzunden puan kaybedince. Artık yonetim cıkıp kufredip 5 sene ceza mı yer ne yapar bilmiyorum bu is boyle olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

cavanagh said:

hakem baya baya kötüydü
hem bize hem karşıya
neyse sağlık olsun

aynen hakem bildiğin kötüydü. Valeqe sorsan sadece gsye. Bizim fanatiklere sorsan sadece bjkya. Ama net iki tarafın aleyhine de aptal aptal kararlar verdi.

GS çok kötüydü yalnız. Orta sahada onca top çevirdik bir top kapıp düzgün atak yapamadılar. ŞG galatasarayın 60. dkdan sonra pilinin bitmesine göre oynadı resmen, kazandı. Tebrik ediyorum. Calameroya da buradan sie diyorum he q7 hem şg hakkında dedikleri üzerine.
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

Artık hakemler bizi ne kadar daha yokedebilir merak ediyorum. Penaltı + talisca kırmızı kart mac bitecekken kırmızı gormesi gereken herifin aldıgı faulden ve yine onun ayagından gol yememiz tam bir harikalar diyarı.

4 hafta ust uste oldu artık bu hatalar. Takım kotu oynuyor diye surekli hakemleri bosverin hakemleri bosverin deniyor ve bu olmuyor. Lider olabilecekken 10 puan fark oluyor 4 hafta ust uste hakemler yuzunden puan kaybedince. Artık yonetim cıkıp kufredip 5 sene ceza mı yer ne yapar bilmiyorum bu is boyle olmaz.

Abi bjk aleyhine yapılan hataları da sayar mısın lütfen, tekrarlarını izlemeden bir yorumunu alalım sonra tekrar konuşuruz. Benim kararsız olduğum birkaç çıkmayan kart vs varda.
Sosyal ağlarda paylaş

cicibeybe said:

madcow said:

Abi bjk aleyhine yapılan hataları da sayar mısın lütfen, tekrarlarını izlemeden bir yorumunu alalım sonra tekrar konuşuruz. Benim kararsız olduğum birkaç çıkmayan kart vs varda.

Abi madcowla futbol konusmayin lutfen anlamiyor fanatiklikten.
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

Abi 2-3 yıl önce kulüplerinin önüne haciz kamyonu gelen adamlara bak hele ya hahaha
2 yıldızlı, YILLARDIR başarı yüzü görmeyen adamlara bakın hele heuhuehu

şu forum 80 lerde olsaydı bu şekilde konuşabilecek miydin ? 15 sene şampiyon olamadığınız zamanlar var son 20 senedir başarılarınız ve kimsede inkar etmiyor ama siz başarısız olunca direk tayyör psikolojisi devam.
Sosyal ağlarda paylaş

tunch said:

escape said:

Abi 2-3 yıl önce kulüplerinin önüne haciz kamyonu gelen adamlara bak hele ya hahaha
2 yıldızlı, YILLARDIR başarı yüzü görmeyen adamlara bakın hele heuhuehu

O halden bu hale gelmisiz, O haldeki takima eziliyorsunuz iki senedir. Yazik size kiyamam

Tamam eyvallah tebrikler ben ona bir şey demiyorum ama dalga geçtiğiniz takım da Türkiye'nin futbolda dünya markası ve en başarılı kulübü GALATASARAY yani. Biraz saygı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...