Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Melisin gozyaslari sel oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 applev0dka said: valequenta said: Siz kimi verirdiniz maça bi Beşiktaşlılar yazsa ya bakalım delikanlı gibi cevap veren çıkacak mı? Mete kalkavan yazmayan çıkar mı acaba? Maçtan sonra yoklama alıyorum şimdiden söyliyim yok elektrik kesildi, internet yoktu, tatildeyim, korner verilmedi filan diyen olmasın. say 1 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 applev0dka said: valequenta said: Siz kimi verirdiniz maça bi Beşiktaşlılar yazsa ya bakalım delikanlı gibi cevap veren çıkacak mı? Mete kalkavan yazmayan çıkar mı acaba? Maçtan sonra yoklama alıyorum şimdiden söyliyim yok elektrik kesildi, internet yoktu, tatildeyim, korner verilmedi filan diyen olmasın. say 1 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Lekeli 1.likler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 hala hakem diyor. verilmeyen kartlardan GS formasina cubuk olurdu. bok gibi macti. futbol basa bas. iki takima da yaziklar olsun. nerede o ilk yaridaki mac. nerede bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 beyler göz yaşları bunun içine lütfen.. boşa gitmesin çiçek sularız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Top mop oynanmadi da kazanmak zorunda olan deplasman takimi degil ev. Baya kotuyuz ya oyle boyle degil ama buraya kadar iyi puan toplamisiz cidden. Dinamik bir tane adam var o da seneye gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Artık hakemler bizi ne kadar daha yokedebilir merak ediyorum. Penaltı + talisca kırmızı kart mac bitecekken kırmızı gormesi gereken herifin aldıgı faulden ve yine onun ayagından gol yememiz tam bir harikalar diyarı. 4 hafta ust uste oldu artık bu hatalar. Takım kotu oynuyor diye surekli hakemleri bosverin hakemleri bosverin deniyor ve bu olmuyor. Lider olabilecekken 10 puan fark oluyor 4 hafta ust uste hakemler yuzunden puan kaybedince. Artık yonetim cıkıp kufredip 5 sene ceza mı yer ne yapar bilmiyorum bu is boyle olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 SAMPI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 valequenta said: Lekeli 1.likler üzülüyorum şu arkadaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 cavanagh said: hakem baya baya kötüydü hem bize hem karşıya neyse sağlık olsun aynen hakem bildiğin kötüydü. Valeqe sorsan sadece gsye. Bizim fanatiklere sorsan sadece bjkya. Ama net iki tarafın aleyhine de aptal aptal kararlar verdi. GS çok kötüydü yalnız. Orta sahada onca top çevirdik bir top kapıp düzgün atak yapamadılar. ŞG galatasarayın 60. dkdan sonra pilinin bitmesine göre oynadı resmen, kazandı. Tebrik ediyorum. Calameroya da buradan sie diyorum he q7 hem şg hakkında dedikleri üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 valequenta said: Lekeli 1.likler Kan lekeli. Formada kirmizi var diye gozukmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Sotto said: Baya kotuyuz ya oyle boyle degil ama buraya kadar iyi puan toplamisiz cidden. Dinamik bir tane adam var o da seneye gider. Aynen Allahtan Fener bizden beter, bir sekil ilk 3 de kalirsak iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 madcow said: Artık hakemler bizi ne kadar daha yokedebilir merak ediyorum. Penaltı + talisca kırmızı kart mac bitecekken kırmızı gormesi gereken herifin aldıgı faulden ve yine onun ayagından gol yememiz tam bir harikalar diyarı. 4 hafta ust uste oldu artık bu hatalar. Takım kotu oynuyor diye surekli hakemleri bosverin hakemleri bosverin deniyor ve bu olmuyor. Lider olabilecekken 10 puan fark oluyor 4 hafta ust uste hakemler yuzunden puan kaybedince. Artık yonetim cıkıp kufredip 5 sene ceza mı yer ne yapar bilmiyorum bu is boyle olmaz. Abi bjk aleyhine yapılan hataları da sayar mısın lütfen, tekrarlarını izlemeden bir yorumunu alalım sonra tekrar konuşuruz. Benim kararsız olduğum birkaç çıkmayan kart vs varda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 RamsesII said: gs lilerin göz yaşları güsul abdesti alacaz, malum cenabet olduk... Hehuheuheuuhwheu baya komikmiş kardeşim ya ;dd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Selcuk kirmizi Podolski kirmizi Verilneyen penalti Aglayan gsliler ahahahahah rönesans tablosu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 yok lan neo-klasik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 cicibeybe said: madcow said: Artık hakemler bizi ne kadar daha yokedebilir merak ediyorum. Penaltı + talisca kırmızı kart mac bitecekken kırmızı gormesi gereken herifin aldıgı faulden ve yine onun ayagından gol yememiz tam bir harikalar diyarı. 4 hafta ust uste oldu artık bu hatalar. Takım kotu oynuyor diye surekli hakemleri bosverin hakemleri bosverin deniyor ve bu olmuyor. Lider olabilecekken 10 puan fark oluyor 4 hafta ust uste hakemler yuzunden puan kaybedince. Artık yonetim cıkıp kufredip 5 sene ceza mı yer ne yapar bilmiyorum bu is boyle olmaz. Abi bjk aleyhine yapılan hataları da sayar mısın lütfen, tekrarlarını izlemeden bir yorumunu alalım sonra tekrar konuşuruz. Benim kararsız olduğum birkaç çıkmayan kart vs varda. Abi madcowla futbol konusmayin lutfen anlamiyor fanatiklikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Abi 2-3 yıl önce kulüplerinin önüne haciz kamyonu gelen adamlara bak hele ya hahaha 2 yıldızlı, YILLARDIR başarı yüzü görmeyen adamlara bakın hele heuhuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Ya arkadaş bizimkilere de verilmedi Gs ninkileride vermediler bir sürü pozisyon var ama taraflı fanatikler tek taraflı izlemişler maçı o yüzden yorumları da bu şekilde tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Derbi izlememe totemim yine procladı ya.. fenerle kupa maçını izliyim dedim elendik asdfgssa zaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 escape said: Abi 2-3 yıl önce kulüplerinin önüne haciz kamyonu gelen adamlara bak hele ya hahaha 2 yıldızlı, YILLARDIR başarı yüzü görmeyen adamlara bakın hele heuhuehu O halden bu hale gelmisiz, O haldeki takima eziliyorsunuz iki senedir. Yazik size kiyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 escape said: Abi 2-3 yıl önce kulüplerinin önüne haciz kamyonu gelen adamlara bak hele ya hahaha 2 yıldızlı, YILLARDIR başarı yüzü görmeyen adamlara bakın hele heuhuehu şu forum 80 lerde olsaydı bu şekilde konuşabilecek miydin ? 15 sene şampiyon olamadığınız zamanlar var son 20 senedir başarılarınız ve kimsede inkar etmiyor ama siz başarısız olunca direk tayyör psikolojisi devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 tunch said: escape said: Abi 2-3 yıl önce kulüplerinin önüne haciz kamyonu gelen adamlara bak hele ya hahaha 2 yıldızlı, YILLARDIR başarı yüzü görmeyen adamlara bakın hele heuhuehu O halden bu hale gelmisiz, O haldeki takima eziliyorsunuz iki senedir. Yazik size kiyamam Tamam eyvallah tebrikler ben ona bir şey demiyorum ama dalga geçtiğiniz takım da Türkiye'nin futbolda dünya markası ve en başarılı kulübü GALATASARAY yani. Biraz saygı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 escape cikar misin disari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar