Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 artık masaüstü işimi görmüyor. satıcam yer kaplamasın. ne kadar eder bilmiyorum toplayalı oldu baya. makul fiyattan bırakıcam eğer çöp değilse. mönitör : benq ew2420 24' ekran kartı: radeon 7870 directcu II işlemci : amd fx 6300 six-core anakart : asus m5a97 R2.0 ram : 4x2 gskill ddr3 1600mhz supply : seasonic 520w 80+ kasa : everest 707bk siyah 3 tane fan var. garantileri yok. hdd vermicem lazım olur bir sürü ıvır zıvır var. ana burası pazar alanı değilmiş sdfs. mod taşıyıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Oyun canavarı diye başlık açmassan olmaz abi fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 battlefield 4'ten başka oyun oynamadım nerdeyse. canavar dersem yalan olur sdfs. cities skylines oynadım bi de 1-2 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 açık arttırmamı kaç kayme yani ? 100 tl den başlayayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 yenı expension geliyo mus mass transit.. zaten iki saatten sonra trafik simulatorune donen oyuna bıda hala trafik expensionı geitriyolar. hala adam gibi content yapma niyetleri yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Keşke pazar alanına açsaydın burası ölü bölüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 sdfds ben bile unuttum bu başlığı. bilgisayarım çok boktan herhalde. bin tl ediyorsa yine iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 işlemci + anakarta 150 veriyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 kalbimi kırdınız. 1tb wd green harddisk de dahil gompile her şeyi 1100 e bırakırım. power supplyim tek başına zaten pahalı sdfs. etmez mi 1100. dolar arttı o kadar. oha yalnız şuan bilgisayarın vatan fiyatlarına baktım monitörüm 800tl diyor sdfds. ekran kartı da 700 müş. 3 kat değer kazanmış bütün parçalar. bayadır bakmıyordum. herhalde bu sistemi şimdi toplasam 3bin tl eder en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Parça fiyatı artıyor dolardan da, o alet eskimeye devam ediyor. 700 TL'ye kimse o ekran kartını almaz 10 kere cihaz çıktı üstüne, gider 200 tl daha koyar rx480 alır. 1000-1300 tl arası satabilirsen iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 1100 e alan varsa anadolu yakası elden teslim sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Cok almak istiyom da evde yer yok. Bizimkilerin kullandigi masaustu zaten yeterince yer kapliyo. Laptoptanda baydim iyice. Ama malesef iste. Yoksa havada kapmoistim şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 güzel bir led tv ile takas da yapabilirim gerekirse üstüne ekleyip. bunu satınca tv'mi değiştirecem. benim tv sapıtmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 şunu alsanıza ya. 750'ye veriyorum. kargolayayım hemen gitsin. kardeşiniz mardeşiiniz varsa takılsın. boşuna yer kaplıyor. oyun moyun oynadığım yok. ön kulaklık girişinde bi temassızlık var. onun dışında bir boku yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar