Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 http://img7.anidb.net/pics/anime/180696.jpg hikikomori kazuma öldükten sonra bir fantezi dünyasında yeniden doğma şansı yakalar. ancak egzantrik parti üyeleriyle beraber yaşayacağı maceralar oynadığı klasik jrpg'lerden hayli farklı olacaktır. "gamer in fantasyland" konseptinin mizaha dönüştürülmüş hali diyebiliriz, konsepte yakın herkese tavsiye edilir. ikinci sezonu halen devam ediyor, bayağı takip eden ve beğeneni varken başlığında konuşalım bari. p.s: darkness best crusader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 şukufeye geldim neler izliosunuz olm siz sekay şukufuku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 güncel başlıklardan gelenlere kazuma steal atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 hala ilk geldiklerinde mal mal npcye donustukleri kısımı hatırlayıp hatırlayıp gülümsüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Cidden en iyi(tu) Karakterler muhteşem, mizah muhteşem. Her bişey muhteşem. Sırf op bile 20 dklık bölüm izlemiş gibi eğlendiriyo her defasında. https://www.youtube.com/watch?v=VtfUrDwpo2E&t=1s p.s. Megumin best girl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 arigato gozaimasu sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 hai, sam desü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 ilk sezon 2. bölüm bitti, sarmadı. Devamı da böyleyse droplayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 http://i.imgur.com/3QxdENR.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 lalatina kadınım olsun gerçi son bölümlerde screen time aldı artık salarlar biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 yeni basladim bayagi iyiymis ahahfkdslfjkdslj. skillz luck + steal = pantsu cok iyi olmus ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 lurk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 bi de şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 megumin süper ya aahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 ben cok guluyorum bunlarla. her bolumu iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 şu debt olayı baya kötüydüde ace attorney soa referansları direk yardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 biraz boş geçti sanki 7. bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 chomesuke whiz kurtardı bu bölümü hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 son 5dk bile yetti darkness, bodyguard grubu ve kazuma'nın özürleriyle. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 son bolumlere dogru gintama gibi araya ciddi girseler hos olur. party member'lar op'lesince iyice. komiklikler sakalar hos ama biraz da dovus gorelim. megumin'in tek buyusu olmasi hala cok geriyor beni her yerde mage oynayan biri olarak fjsdlkfjsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Megumin in olayı o zaten. Gelen bütün pointleri explosiona abanıyo. Epic level olsa da yine tek atım kalır o. Glass cannon at its best. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 ciddileşeceğini sanmıyorumda ilerde aquaya bi buff verirler 2. cast için sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 dün başladım buna ilk bölüm bitti, sevimli duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Fin said: ciddileşeceğini sanmıyorumda ilerde aquaya bi buff verirler 2. cast için sdfg aqua değil megumin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar