goldbären Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Evet, kutusunun bantları üzerinde. Amazondan şu anki fiyat 100 dolar gösteriyor, ben kargo dahil 80 dolara falan almıştım sanırım. g933'ten downgrade edecektim tekrar ama vazgeçtim. 300 liraya anadolu yakasında elden vereyim, bu iş huzur içinde çözülsün. tipini sevdiklerime indirim yaparım. gözümün tutmadığına vermem küsen küssün. özel mesajdan 275 + tarantino dvd koleksiyonu diyen madalyasız herifler falan oluyor LÜTFEN BENİ KIZDIRMAYIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Tüh madalyamız yok kaçırdık itemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 gold'u hiç sevmem ama 300 az şu kulaklığa bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 hakikaten fiyat iyiymiş de zamanlama hatalı. şööyle 3-4 ay sonra olaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Batarya problemi random olabiliyor. Drain olanlar çıkıyor. Alıcı problemi de var. Durduk yere sinyal kesiyor. Bunun yanında G933 alamıyosanız harika alternatif ama, özellikle dockun kablo upuzun olması şarjı kolaylaştırıyor. Kullandım uzun süre 933e geçmeden önce ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 g933 daha iyi zaten. ama g930 daha rahat / konforlu bence. 350 desem baltayı daha sert vururlar o yüzden öyle dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 goldbären said: Amazondan şu anki fiyat 100 dolar gösteriyor. nerenle baktın la :D bu arada amazon'da gerek g930'a gerek g933'e 1000'lerce reviewda niye rezalet puanlar veriyorlar? hani normal teknoloji sitesinden review okusan çok klas alın derler, amazon'da rezil puanlar alıyo bu 2 kulaklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 bir üründen ekstra mutlu veya ekstra şikayetçi olman lazım girip yorum yazacak motivasyon için. çook fazla sayıda satılmış bir ürün. amerikanın yarısında vardır. haliyle sorun yaşayan sayısı da fazla ve çoğunlukla onlar yazıyor gibi geliyor bana. burada da onlarca kullananı var şikayet edeni etmeyeni. ben 1x 930 kullandım 1x 933 kullanıyorum bendekilerde sorun olmadı. şimdi körlemesine savurduğun baltanı alıp git... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 sabonis said: nerenle baktın la :D Price: $74.22 + $24.73 Shipping & Import Fees Deposit to Turkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 He toplam yazdın sen afirim. Kötü puan alma olayını balta olsun diye yazmadım, gerçekten merak ediyorum yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Kablosuz mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Neyse radyosu da yokmus zatrn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 300'e buradan birine satıcam gibi, 350 veren çıkarsa adamı iki saat yol getirtip eli boş göndereyim. var mı vicdansız aranızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 baturay kardeşimiz 50 lira ucuza alabilmek için git gel 3 saat yol katetmiştir. kendisi bir fakirdir. satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Sıfır derecede montsuz gezip getir poşetiyle kulaklık teslim eden o, fakir olan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 akljjfklsdsjkşldfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 mont is for pussies. görmedin mi içyağlarımı : ))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 eisbären Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 kihkihkih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Bana pussy dedi duydunuz. Yöne tim uyu ma üyelere sahip çık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Bathory said: Sıfır derecede montsuz gezip getir poşetiyle kulaklık teslim eden o, fakir olan ben. vurdu gol oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 division keyimi sattığımdan beri fakir değilim çokoman, sen kendine bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Bathory said: Sıfır derecede montsuz gezip getir poşetiyle kulaklık teslim eden o, fakir olan ben. sen karşıdan maltepe mi neydi goldbağren galiba, maltepeye mi geçtin harbi yuh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar