Xaero Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Fena değil gibi... said: LibreTaxi, yakında yepyeni Uber klonlarının sebebi olabilir. Tamamen açık kaynaklı sistem aradaki üçüncü şahısları çıkartarak istediğiniz yere kadar ücret pazarlığı dahi yapabilmenizi sağlıyor. Şimdilik Türkçe, İngilizce, Rusça, Endonezce, Portekizce ve İspanyolca dil seçenekleri olan uygulama GPS takibi yapmadığı için pilinizi de sömürmüyor. http://libretaxi.org/index-tr.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 moar liek bobrek taksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 40kilo taşşak lazım şunu kullanmak için başına bişi gelse şikayet edebileceğin bir mercii yok, otorite yok. adam alır çökertir ıssıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Niye uber varken bunu kullanayim? Taksi'den ucuz , vito ile gidiyorsun + soforlerin hepsi duzgun insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 bu uber korsan taksi gibi algılanmaz mı ? nasıl oluyo bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 uber nası ucuz taksiden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 ucuz ya bizim arap müşteriler uberle gidiyorlar sağa sola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 abi taksi ile 25e gittiğim yere über ile 32-35e gidiyorum ben mi yanlış yapıyorum bişileri? ne yapıyor araplar da ucuza geliyor, merak ettim şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 ya misal bu adamlar işte 7-8 kişi takılıyolar aileleriyle. normal yollarla iki taksi çağırmaları gerekirken uberle vito geliyo bişi geliyo tek seferde hallediyolar ucuza geliyo. ha tek kişi için durum ne bilmiyorum ben kullanmadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 he tamam o mantıklı, anladım. birim fiyatta pahalı çünkü uber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 o içinde arap sülalesi olan mercedes devasa araçlar hep uber mi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 yok onlar seyahat şirketleri genelde. acentadan günlük ya da rotasyona kiralıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 abi eğer bi kaç kişi eşşek gibi bavullu falan gidiosan uber acayip ucuza gelio vito ile bu arada careem türkiyeye giriş yaptı ortadoğunun uber'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Geçen gece Arnavutköy'den Göztepe'ye döndüm UberXL ile. 60 TL tuttu. Taksi ile olsa olsa 50-55 TL olurdu maksimum. Taksi birde köprü ücreti istiyor 7 TL (şerefsizler iki yöne de istiyor genelde). Uber ekstra talep etmiyor en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 korsan taksi ile yarı yarıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 şu siyah camlı vitoları görünce, eskiden hayalini kurduğum özel şöförlük hayallerim geliyor aklıma. hep istemişimdir, şöyle kodoman bir adamın şöförü olayım, sağa sola götüreyim, bana bağırsın çağırsın, markete falan göndersin beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 hayalin bile boktanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 niye lan ben de küçükken tır şöförü olmayı hayal ediyordum. aslında düşününce şimdi deseler yine olurum. insan yok, mail yok, plazalı kaprisi yok. versinler tırımı palermo'dan talinn'e yardırayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 olm onu ben de olabilirim ya. kendi kendine mis gibi iş bildiğin. açarım metalimi koyarım viskimi tam american truck driver. ama işte hayaller chicago, gerçekler kars. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 o zmn sizi eurotruck smilator e alalım evde takılın işte şu modda:https://www.youtube.com/watch?v=uMT98U_iilY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 yollar cok cabuk bitio onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 senko said: niye lan ben de küçükken tır şöförü olmayı hayal ediyordum. aslında düşününce şimdi deseler yine olurum. insan yok, mail yok, plazalı kaprisi yok. versinler tırımı palermo'dan talinn'e yardırayım.bu benim de hayalim ama similasyonlar cikinca haliyle oynadim.Benden tir söforu olmazmis uyuyakaliyom hemen maks 20dk sürebilyorum.Uyumamam lazim uyumamam lazim diyorum derken gözler kapaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 uberin türkiyedeği yasallığı ne durumda? ben birine dedim şöför ol para kazan diye de yok o işler sakat makat dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 trde var mı uber ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Birazi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar