Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LibreTaxi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fena değil gibi...

said:
LibreTaxi, yakında yepyeni Uber klonlarının sebebi olabilir. Tamamen açık kaynaklı sistem aradaki üçüncü şahısları çıkartarak istediğiniz yere kadar ücret pazarlığı dahi yapabilmenizi sağlıyor. Şimdilik Türkçe, İngilizce, Rusça, Endonezce, Portekizce ve İspanyolca dil seçenekleri olan uygulama GPS takibi yapmadığı için pilinizi de sömürmüyor.

http://libretaxi.org/index-tr.html
Mesaj tarihi:
ya misal bu adamlar işte 7-8 kişi takılıyolar aileleriyle. normal yollarla iki taksi çağırmaları gerekirken uberle vito geliyo bişi geliyo tek seferde hallediyolar ucuza geliyo.

ha tek kişi için durum ne bilmiyorum ben kullanmadım hiç.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Geçen gece Arnavutköy'den Göztepe'ye döndüm UberXL ile. 60 TL tuttu. Taksi ile olsa olsa 50-55 TL olurdu maksimum. Taksi birde köprü ücreti istiyor 7 TL (şerefsizler iki yöne de istiyor genelde). Uber ekstra talep etmiyor en azından.
Mesaj tarihi:
şu siyah camlı vitoları görünce, eskiden hayalini kurduğum özel şöförlük hayallerim geliyor aklıma.

hep istemişimdir, şöyle kodoman bir adamın şöförü olayım, sağa sola götüreyim, bana bağırsın çağırsın, markete falan göndersin beni.
Mesaj tarihi:
niye lan ben de küçükken tır şöförü olmayı hayal ediyordum.
aslında düşününce şimdi deseler yine olurum.
insan yok, mail yok, plazalı kaprisi yok.

versinler tırımı palermo'dan talinn'e yardırayım.
Mesaj tarihi:
olm onu ben de olabilirim ya. kendi kendine mis gibi iş bildiğin. açarım metalimi koyarım viskimi tam american truck driver. ama işte hayaller chicago, gerçekler kars.
Mesaj tarihi:
senko said:

niye lan ben de küçükken tır şöförü olmayı hayal ediyordum.
aslında düşününce şimdi deseler yine olurum.
insan yok, mail yok, plazalı kaprisi yok.

versinler tırımı palermo'dan talinn'e yardırayım.
bu benim de hayalim ama similasyonlar cikinca haliyle oynadim.Benden tir söforu olmazmis uyuyakaliyom hemen maks 20dk sürebilyorum.Uyumamam lazim uyumamam lazim diyorum derken gözler kapaniyor.
  • Yeni Oluştur...