Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun Alacam

Jeeztro

Öne çıkan mesajlar

ilk çıktığından beri wow oynadım ara vere vere, 1 aydır girmiyorum sanırım iyice kestim ümidi.

skyrim oynadım sonrasında elli defa.
tropico 5, cities, banished falan da oynadım.
global offensive oynadım. gta 5 oynadım.

mainstream oyunlar kısaca. bf1 de var bu arada, o da baydı (50 saat civarı oynadım ona rağmen)

diablo 3, conan exiles (yeni çıktığı için sanırım videolarına bile bakmadım daha), for honor mudur nedir -aklıma gelenler.

ne alayım siz tavsiye edin. online oyunlara çok saramıyorum ama. zaman yok. 2 ay sonra çocuk gelecek zaten. single single takılayım diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

karışık değil yahu, baya yatış hatta. al nereye alırsan al, daha çok kazansın şunlar. dlc mlc onları da al, sağlam content var. direk goty'den gir. ilaçlamışsın bi de, senin 3 tane falan alman lazım. yoksa seni linç ettiririz burda.

he bi de kaldıracak bilgisayarın varsa master race'e al ya konsol ne.
Sosyal ağlarda paylaş

rpg beceremiyorum sanırım ya. ama hoş birşeye benziyor

just cause 3 vs rainbow six: siege vs divinity vs

Cokomantis said:

online'a sarmıyım hede hödö demişsin de o kısmı mmorpg olarak algılıyorum ve overwatch diyorum. 10 dk civarı sürüyor maçlar. leblebi yer gibi maç atarsın.

aynen abi mmorpg istemiyorum. ow yi bedavayken denedim, ama bende o hissi yaratmadı ya ne bileyim çok hızlı geldi sanırım. yaş ilerledikçe oluşan yetoluk da etki etmiş olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

abi kimse dememiş, oynamadıysan portalı aradan çıkar.

"Valve Complete Pack" var steamda onu alırsın fiyatını bilmiyorum. ben bir sene önce filan 35 liraya almıştım. portalların ikisi de var hem de HL serisi var.

İstersen portalın paketini al ama iki oyunu da bitir. İngilizce altyazı seçeneğiyle oyna sesi açamazsan, esprileri filan çok keyifli oyunun. Kesinlikle eğlenirsin. bitirdiysen de vaktin varsa bioshock serisi.

bir de oynamadıysan Grim fandango. remasteredı filan çıktı. Life is Strange diye film/oyun arası birşey var. Onu da bilgisayar başında çekirdek çitlerken oynayabilirsin. Keyif verir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...