Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 ilk çıktığından beri wow oynadım ara vere vere, 1 aydır girmiyorum sanırım iyice kestim ümidi. skyrim oynadım sonrasında elli defa. tropico 5, cities, banished falan da oynadım. global offensive oynadım. gta 5 oynadım. mainstream oyunlar kısaca. bf1 de var bu arada, o da baydı (50 saat civarı oynadım ona rağmen) diablo 3, conan exiles (yeni çıktığı için sanırım videolarına bile bakmadım daha), for honor mudur nedir -aklıma gelenler. ne alayım siz tavsiye edin. online oyunlara çok saramıyorum ama. zaman yok. 2 ay sonra çocuk gelecek zaten. single single takılayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 witcher3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 neden garbıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 witcher 3 aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 o da var oynadım dreagloth said: neden garbıç bilmiyorum gerçekten. taşınır mı bilmiyorum modlara güvenimiz sonsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 witcher 3 sanat eseri gibi oyun gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Witcher 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 dedim ya w3 oynadım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 dota2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 vikings geliyor haftaya ona bakabilrsin. dragon age origins kurdum ben takılıyorum keyifli şimdilik eski olmasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 mgs 5 al oynarsın onlineına bulaşmadan 2 ay oyalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 he bak doğru mgs5 vardı. ya da üstüne para koyup just cause 3 mü alsam lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 indirimde değil ama şu an mgs. değmez 2 yıllık oyuna o kadar para vermeye bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Borderlands serisi, Diablo 3, Grim Dawn, Tomb Raider, Terraria, Divinity: Original Sin EE, Bioshock Infinite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 online'a sarmıyım hede hödö demişsin de o kısmı mmorpg olarak algılıyorum ve overwatch diyorum. 10 dk civarı sürüyor maçlar. leblebi yer gibi maç atarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 witcher 3 ü ps4 e alayım mı ya pc de var gerçi ilaçlı da hiç alışamadım çok karışık geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 karışık değil yahu, baya yatış hatta. al nereye alırsan al, daha çok kazansın şunlar. dlc mlc onları da al, sağlam content var. direk goty'den gir. ilaçlamışsın bi de, senin 3 tane falan alman lazım. yoksa seni linç ettiririz burda. he bi de kaldıracak bilgisayarın varsa master race'e al ya konsol ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 olm ben 90lar çocuğuyum ilaç her şey bizim için. artık pc kaldırmıyor o yüzden denedim de oynamadım akıcı oynamak için ps4 e alayım zaten boş boş duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 rpg seviyorsan divinity original sin sarmisti bayagi. vaktimi gomeyim fiti fiti toprak kazayim diyorsan terraria. tropico 5 sevmissen, serinin en iyi oyunu orijinal tropico+turizm ek paketi bi de uzerine daha da istersen korsan temali tropico2 derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 rpg beceremiyorum sanırım ya. ama hoş birşeye benziyor just cause 3 vs rainbow six: siege vs divinity vs Cokomantis said: online'a sarmıyım hede hödö demişsin de o kısmı mmorpg olarak algılıyorum ve overwatch diyorum. 10 dk civarı sürüyor maçlar. leblebi yer gibi maç atarsın. aynen abi mmorpg istemiyorum. ow yi bedavayken denedim, ama bende o hissi yaratmadı ya ne bileyim çok hızlı geldi sanırım. yaş ilerledikçe oluşan yetoluk da etki etmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 rimworld'e de bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 abi kimse dememiş, oynamadıysan portalı aradan çıkar. "Valve Complete Pack" var steamda onu alırsın fiyatını bilmiyorum. ben bir sene önce filan 35 liraya almıştım. portalların ikisi de var hem de HL serisi var. İstersen portalın paketini al ama iki oyunu da bitir. İngilizce altyazı seçeneğiyle oyna sesi açamazsan, esprileri filan çok keyifli oyunun. Kesinlikle eğlenirsin. bitirdiysen de vaktin varsa bioshock serisi. bir de oynamadıysan Grim fandango. remasteredı filan çıktı. Life is Strange diye film/oyun arası birşey var. Onu da bilgisayar başında çekirdek çitlerken oynayabilirsin. Keyif verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Cokomantis said: online'a sarmıyım hede hödö demişsin de o kısmı mmorpg olarak algılıyorum ve overwatch diyorum. 10 dk civarı sürüyor maçlar. leblebi yer gibi maç atarsın. 1 ayda kanser olmak da garanti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 the forest aldım böyle de bir adamım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar